Válasz küldése
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7590
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

MASZIM RELOAD

Hozzászólás Szerző: metosz » kedd júl. 09, 2019 12:18 pm

Kép

A MASZIM újra versenyszervezésbe kezdett. Bár elsőre nevetségesen távolínak tűnik a következő verseny, de az alapos munkához idő kell, illetve az is teljesen egyértelmű, hogy a Maszim akkor él, ha azok, akik csinálják a versenyzésben is motiváltak. A felkért szervezők, a csapathoz csatlakozók, a pilóták számára is szükséges lehet az idő, gépvásárlástól a tesztelésig, újra köztudatba kerülésről nem is beszélve.

A jövőkép egyszerű, teltházas 500-as futam 2020-ban, annak megismétlése 2021-ben. Esetleg SennaEst.

Apukás, szenior tempóban a szervezésben és maximálisan felkészülve a versenyre mindenkivel, aki részt vesz, ahogy korábban is. Nyitott kasznis online szimulátor versenyzés kuriózum, eltérő dimenzió, főleg, ha egy futamon van a hangsúly, - alkalmatlanok nem lehetnek pályán.

Annak érdekében, hogy minden üzemeljen cserélnem kellett a régi fórumot, 3.0.9.-től 3.2.7-re ami egyáltalán nem volt egyszerű. Ha ezzel a mutatvánnyal kapcsolatosan valakinek kérdése van, akkor még egy hétig képben leszek 😊. Egy új kezdőlapot is kreáltam, ami a jövőben csak is az aktualitásra van kihegyezve. Sajnos a híreket időhiány miatt nem tudom megmenteni, nagyon sok és nagyon nagy munka lenne átszerkeszteni, de a statisztikát pár nap alatt rendben raktam és a kezdő lapon a STATISZTIKA link alatt megtalálható. Mivel mindent át kellett néznem hozzá, közben szép számmal kiderültek hiányosságok, elmaradások. Nem lett túl csicsás, de 1.0-nak megfelel és tartalmazza azokat az adatokat, amikhez jelenleg hozzáférek. Azok, amik a szerveren voltak még meg vannak, de a winyót be kell valahova kötni, amire 5 év alatt nem volt még időm. Ha Bedynek meg van még a 3 db junior bajnokság, ami valami free helyre mutatott, akkor teljes lehet az adatbázis, illetve a fórum szövegekből is ki lehet hámozni ezt azt.

8. Indianapolis 500 menetrend:

2019. szeptemberig a szervező csapat összeállítása. (Az első „értekezleten”, 2019.06.29-én, az rFactor2 mellett döntöttünk - Bedy, Tony, metosz. Más érdemben nem történt, körbe jártuk az Asseto Corsa lehetőségét is, elkezdtem a melót az oldallal, hallottam megint Spiczit, Bedy lövöldözött, Tony meg amíg bírta hallgatta.)

2019. novemberig ötletelés vége. VIP-lista felállítás, szervezőknek (4+1 fő), korábbi bajnokoknak amennyiben jelentkeznek biztosított lesz a qualifikációmentes versenyzés.
BAJNOKOK: Nagy Zsolt, Rigó Péter, Kovács Gábor, Igriczi Csaba, Molnár Dávid, duplázni, sőt triplázni eddig csak Rigó Péter tudott. (5 fő)

2019. decemberig a szabályok megírása, részvételi feltételek leírása.

2020. január 1-én, jelentkezés kezdete, szerver indítás. A vizsga mindenki számára kötelező lesz, illetve újabb feladatokat is muszáj beleraknunk, többek közt tervezzük egy elméleti online vizsga bevezetését is. Összességében ragaszkodunk a régi rendszer maximális betartásához: jelentkezés, szabályelfogadás, vizsgázás, szabályos fair versenyzés. A boksz utca limit is kötelező lesz (ahogy eddig is) de most már a „BEKI” ismétlésével fog járni, az egy figyelmeztetés utáni ismételt figyelmen kívül hagyása. Alapelv, hogy Indianapolis 500 májusban van, - a futamot előrébb hozni nem fogjuk, 2020. május a mozgástér.

2020. januártól-március szerverfinomhangolás, tesztfutamok, vizsgafeladatok teljesítése, 10X°%, KTTT, BEKI (kivétel a tesztfutamok feladat.)

2020. március 31. jelentkezés lezárása.

2020. április-májusban mondjuk szerda esténként hivatalos tesztfutamok, több jelentkező esetén qualifikációs futamok, meghatározott rajtgyakorlat mennyiséggel.

2020.május 17. Tervezett POLE DAY 19.00-

2020.május 17. Tervezett 20.20- 25% tesztfutam – nincs rajt gyakorlat, utolsó vizsga lehetőség

2020.május 24. Tervezett RACE DAY 19.00-
Kép

Tom
OW (road) Pilóta
OW (road) Pilóta
Hozzászólások: 1124
Csatlakozott: vas. jún. 04, 2006 10:27 am
Tartózkodási hely: Tatabánya

Re: MASZIM RELOAD

Hozzászólás Szerző: Tom » pén. júl. 12, 2019 2:12 pm

Sziasztok!
Már csak a nosztalgia miatt is remélem, hogy rá fogok érni :):):)
üdv nektek!

metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7590
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: MASZIM RELOAD

Hozzászólás Szerző: metosz » pén. júl. 12, 2019 10:14 pm

;-) Jó újra
látni
téged!
Még messze van, gyakorlatilag nem történt nyilvános hirdetés az oldalon kívül, de téged mindenképpen kerestünk is volna. -gg- 8) Edét talán már nem.

Addig is érdemes ismerkedni a dologgal, 10 percet áldozni neki hetente. Ahogy már a bevezetőben írtam rF2-vel megyünk, az alap csomagban már van egy 2012-es indycar illetve pálya.

:help: Pálya bugos, - ahogy Gstyle is megerősítette - a kettes kanyar után nagyon könnyen falba lehet akadni, de reméljük ez addig javítva lesz, illetve gondolom lehet jelezni a problémát a készítőnél vagy már meg is tették.
Engem az zavar, hogy a STEAM állandóan frissülhet és nem volt túl megnyugtató Bedytől az a válasz, hogy ilyen. Nem igazán lehet úgy elvárni egy normális rajtot, ha a fizika a futam előtt frissítette magát, még akkor sem, ha esetleg semmi érdemleges nem változott, a bizalom a kocsi felé sokaknál csökkenhet.
Nyilván ezt szabályozni kell majd vagy bizonyos idővel a futam előtt se szervert, se játékot már senki nem frissíthet, illetve fel kell készülni a visszacsinálásra, ha valaki elrontja.
=_ - de mindezt, mint laikus mondom, ez az egész steam környezet baromi idegen, nem látom még át.
Kép

Válasz küldése

Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég