Szerverre lépéssel, csapatrádióval, szabályokkal, jogosítvánnyal és óvással kapcsolatos információk.
Lezárt
Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Nemzeti IndyCar Sorozat 2009 - BÍRÓI DÖNTÉSEK

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. ápr. 18, 2009 8:37 pm

A BAJNOKSÁG 1. VERSENYE - ST.PETERSBURG

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a dobogós helyezetteknek.

Az aktivitási szabályokat doozi megsértette, mert indulási szándékát nem jelezte és a versenyen sem jelent meg, amiért figyelmeztetésben részesül.

Óvás egy érkezett.

Knife megóvta Ginger17 manőverét az első körben történt tömegbalesetben.

Knife óvását jogosnak találtuk. (metosz, Zöldi) Gingert figyelmeztetésben és - 10 pontos felfüggesztett büntetésben részesítjük a következő 2 road futamon! Továbbá MoDa figyelmeztetésben részesül. Kéretik a döntés elfogadása és tudomásul vétele.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ginger17 szomb. okt. 17, 2009 12:08 pm-kor.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » vas. ápr. 26, 2009 8:03 am

A BAJNOKSÁG 2. VERSENYE - LONG BEACH

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a dobogós helyezetteknek.

Az aktivitási szabályokat nem sértette meg senki.

Óvás egy érkezett.

RPeti megóvta FüReady manőverét a 15. körben történt megforgása után.

Az eset megvizsgálása után a versenybíróság az óvást jogosnak találta, de nem a tolatás miatt - ott FüReady másként nem tudott volna irányba állni -, hanem az szabályzat alábbi pontja okán: Ha valakivel balesetbe keveredsz akkor maradj a helyeden!!! Várd meg míg mindenki biztonságosan elhalad melletted és ha vissza tudsz térni a versenybe, tedd meg! Enyhítő körülményként vettük figyelembe, hogy FüReady elmondása szerint minél előbb le akart jönni az ideális ívről... csak RPeti sajnos épp' rosszkor érkezett. FüReady-t a versenybíróság figyelmeztetésben részesíti.

Reméljük az tiszta, hogy a tolatás maga nem tilos. Baleset vagy megforgás után sokszor csak így lehet kijönni a bajból, de tolatni akkor tilos, ha épp' többen érkeznek és a helyváltozatás nagyobb balesetveszélyt okoz, mint egy álló autó - ez történt a fenti esetben.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. máj. 02, 2009 7:28 am

A BAJNOKSÁG 3. VERSENYE - KANSAS

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek.

Az aktivitási szabályokat nem sértette meg senki.

Tequila a kiesésének körülményeinek kivizsgálását kérte, emellett még két óvás is érkezett.

1. Tequila vs. Buchert Csaba

Csaba autója megcsúszik a 3-as kanyarban, a fehér vonal alá kerül, ahonnan hirtelen ugrik vissza a versenyvonalra és ott kiüti Tequilát. A versenybíróság az esetet versenybalesetnek minősíti... ám meg kell vallani, hogy Csaba egy az egyben ilyen szizuációba keveredett a teszverseny alatt, amikor is Ulvar ütötte ki. A tesztverseny tapasztalatait (beállítások, ideális versenyvonalak, hibák) érdemes lenne felhasználni és ezen infókkal felvértezve részt venni a bajnoki versenyeken. A jövőben szeretnénk kérni Csabát - bár vezetéstechnikai hiba indokkal szankciót nem róhatunk ki, mert nyilván nem szándékos dologról volt szó -, hogy sokkal körültekintőbben értékelje ezeket a helyzeteket.

2. Tommy78 vs. doozi

Tommy és doozi egymás mellett halad az 1-es kanyarban. A két autó összeér és Tommy a falon végzi. A versenybíróság versenybalesetnek minősíti az esetet. A versenyzők haladási vonalát a környező autókhoz viszonyítottuk. Ebből kitűnik, hogy doozi az előtte haladók ívén kezdi meg a fordulást és folyamatosan közelít a belső sávhoz... normál esetben Tommy mellé a szűk fordulás okán. Tommy pedig kicsit később kezdi meg a ráfordulást és kb. fél méterrel lecsúszik a kezdőívről. Ez kitűnik ha az előtte haladó autó haladási vonalához viszonyítunk. A két közeledő manőver koccanást eredményez, ami elég is Tommy kipördüléséhez.

3. Ulvar vs. RPeti

A versenybíróság végignézte a kérdéses 4 percet. Megállapitható, hogy igen kemény küzdelem folyt metosz - RPeti és Ulvar között, de ez most nem dicséret. Meg kell vallani, hogy a kizáró manőverek sok esetben súrolták a korrektség és tolerancia határát, több esetben át is lépték azt. Történtek afférok mindhárom fél részéről. Ulvar és RPeti között a kérdéses időszakban 5(!) koccanás történt amelyek közül 3 esetben RPeti, 2 esetben pedig Ulvar volt... hogy úgy mondjam túlságosan bátor.

Észre kell venni, hogy ezeken a típusú SS pályákon ha egy versenyző az alsó ívet használja, lehetetlenség megelőzni. Ezt a békát le kell nyelni támadó részről is. Hiába "dugja be" az orrát centire a támadó versenyző a védekező mellé, a spotter - sajnos - még nem szól, a tükör pedig csal, így a védekező nem fog azonnal külső ívet választani. Ugyanakkor a védekezőne is zámolnia kell a beszúrással, magyarul ha vki közel van - pláne, ha Ulvarhoz hasonló mentalitású versenyzőről van szó - képes és igenis odateszi az autót, ahova talán már nem kellene. Ezzel számolni kell.

> Érdemes megkérdezni voodoo-t. A felesleges beszúrásból fakadóan lett vége a versenyének és egyértelmű, hogy nem a védekező versenyző volt a ludas. <

Csak az égieken múlott, hogy nem estetek ki mindannyian azokban a szituációkban :roll: mindazok ellenére, hogy a tesztverseny után külön felhívtuk erre az idulók figyelmét > rajtatok kívül számtalan ilyen eset történt amik nem lettek megóvva.

PRÓBÁLJUNK MÁR MEG NEM HAZÁRDÍROZNI ÉS DODGEMEZNI EGY OVÁLPÁLYÁN. A TOLERANCIA KIFEJEZÉSRE CSAK EGYETLENEGY MEGHATÁROZÁS VAN AZ ÉRTELMEZŐ SZÓTÁRBAN - KÉRETIK EZT ALAKLMAZNI.

Nos, mivel a kérdéses időszakban sérülés nem történt, ezért a versenybíróság nem alkalmaz szankciót, bár egy kollektív figyelmeztetés sem lett volna túl erős (különösen RPeti 110.44-es ráhúzása volt elképesztően veszélyes).

Szeretnénk kérni az összes versenyzőt, hogy lehetőség szerint a server replay alapján nézzék végig ezt a 4 percet (110-115), mert oktatófilm is készülhetne belőle, hogy mit nem szabad. Illetve a vizsgáztatás során erre külön figyelmet fordítunk. A jövőben az ilyen szituációkat külön elemezni és szankcionálni fogjuk. Ha a vizsgán vki ezt teszi a3. feladat során, jogosítványt tuti nem kapna...

...

@ Ulvar

Megnéztük G-BoR balesetét. Az óvás jogos lenne, ha a való életben tolnánk. Sárga azért nem lett, mert G-BoR autója a haladási iránytól számolva egyszer sem fordult el 90°-ot meghaladó szögben, illetve az autója egyszer sem lassult a kritikus sebesség alá, még akkor sem, amikor átszánkázott a füves részen. Ezek sajnos az rF PC beállításai.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » vas. máj. 31, 2009 4:01 pm

A BAJNOKSÁG 4. VERSENYE - INDIANAPOLIS

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel csamez bajnok Úrnak!

Az aktivitási szabályokat Genyó megsértette: még a Pole Day-re való jelentkezésnél késve adta le a nevezését. Büntetése figyelmeztetés.

Óvások

Dietrich konra FüReady

Az óvás jogos, ám a szándékosság kizárható. FüReady büntetése figyelmeztetés + 1 versenyre szóló felfüggesztett -10 pontos büntetés. A tömegbalesetben bekövetkező ütközéseket a versenybíróság versenybalesetnek minősíti.

metosz kontra Ulvar

Az óvás jogos, a baleset a vétkes fél figyelmetlenségére vezethető vissza.
Ulvar büntetése figyelmeztetés +1 versenyre szóló felfüggesztett -10 pontos büntetés.

zolee145 kontra Kopi

Az óvás jogos, a baleset a vétkes fél figyelmetlenségére vezethető vissza.
Kopi büntetése figyelmeztetés +1 versenyre szóló felfüggesztett -5 pontos büntetés.

G-BoR kontra Knife

Az óvás jogos. Mivel a vészhelyzet komolyabb következménnyel nem járt Knife büntetése figyelmeztetés.

G-BoR kontra G-BoR

Az óvás jogos. Mivel a vészhelyzet komolyabb következménnyel nem járt G-BoR büntetése figyelmeztetés.

Mozart kontra szerver
A beadvány az óvásokra benyújtott határidő (péntek éjfél) után érkezett, így a versenybíróság elbírálni nem szándékozik.

A felfüggesztett büntetések akkor lépnek érvénybe ha Milwaukeeban a kérdéses versenyzők bármilyen módon vétenek a versenyszabályzat ellen, illetve óvás esetén - annak jogosságágnak megállapítása után - ismételt figyelmeztetés róható ki.

A chat szabályok megsértése miatt Ginger17 figyelmeztetésben részesül.

Kérjük a bírói döntések tudomásul vételét!
További izgalmas versenyeket kivánunk!
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. jún. 06, 2009 7:00 am

A BAJNOKSÁG 5. VERSENYE - MILWAUKEE

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a dobogós helyezetteknek.

Az aktivitási szabályokat nem sértette meg senki.

Óvás nem érkezett.

A rajtokkal, illetve az esetleges újrarajtokkal kapcsolatos szabályok hamarosan módosulni fognak. Kérjük figyeljétek a fórumot, a módosított szabályzat megvitatása után azt majd újra el kell fogadnotok a vonatkozó fórumban!
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » hétf. jún. 15, 2009 8:07 pm

A BAJNOKSÁG 6. VERSENYE - TEXAS

A versenybíróság a vasárnap esti, hosszasan az éjszakába nyúló, tanácskozásán az alábbi döntéseket hozta a versennyel kapcsolatban.

A versenybíróság gratulál a részvevőknek és köszöni a türelmet, a tanácsokat és a támogatást!

A versenyen a következő pontok lettek kiosztva.

1. Petykafiam 50 pont
2. Toby 40 pont
3. MoDa 35 pont (+1 pont)
4. Kopi 32 pont
5. voodoo 30 pont
6. Gstyle 28 pont
7. csamez 26 pont
8. Norbi 24 pont
9. Gerrard 22 pont
10. Bodzzza 20 pont
11. G-BoR 19 pont
12. Ginger17 18 pont
13. Zsoltee 17 pont
14. RPeti 16 pont
15. metosz 15 pont
16. Dietrich 14 pont
17. Morfi 13 pont
18. Bedy 12 pont
19. Tommy78 12 pont
20. Danikosz 12 pont
21. Spiczi 12 pont
22. sanya 12 pont
23. FüReady 12 pont

A legtöbb kört élen autózó pilóta +3 pontját a sorozatos és indokolatlan büntetések okán (amik főként az vezető autót érintettek) nem kapja meg senki sem.

...

Az aktivitási szabályokat az alábbi versenyzők sértették meg (nem jelentkeztek és nem is jöttek a versenyre): GabF1 és Csaba. A két versenyzőt a versenybíróság figyelmeztetésben részesíti.

...

Óvások.

G-BoR vs. Kopi

A versenybíróság az óvásnak helyt ad. Súlyosbító körülmény, hogy a balesetből tömegkarambol lett. A versenybíróság G-BoRt -10 pontos, 1 versenyre szóló felfüggesztett büntetésben részesíti.

Dietrich vs. Tommy78

Az esetet a versenybíróság versenybalesetnek minősíti. A kiváltó szituációt azonban megvizsgálta. Ezek alapján megállapítható, hogy többen, de különös képpen Kopi nem tartotta be a következő szabályokat:

"Rajtoknál a pole-ból induló versenyző határozza meg a gyorsítás helyét és időpontját", illetve "Az indulásoknál ne mássz rá az előtted haladó nyakára!".

Ezen szabályok figyelmen kívül hagyása okozta, hogy több versenyző idő előtt gyorsított (bár Bedy még ezt nem tette) és balesetbe keveredett... Az óvással kapcsolatos kiváltó láncreakció okán a versenybíróság Kopit figyelmeztetésben részesíti.

Dietrich vs. rajtok

Dietrich óvásában több rajtot említett... mivel pontos idő és hely nem tartozott az óváshoz - de a kiváltó szituációk mind hasonlóak az előző esethez - kéretik a szabályok következetes alkalmazását. Ezek a szabályok mindannyiunk biztonságos versenyzése érdekében lettek meghozva.

A következő versenytől, a sárga zászló alatt történt balesetek eggyel magasabb kategóriájú büntetési fokozatba kerülnek (figyelmeztetés helyett, rögtön "sárga lap"), felfüggesztett büntetés lesz kiróva.

Dietrich vs. Kopi

A kiváltó szituáció megítélését az első óvás tartalmazza (Kopi vs. G-BoR).

Kopi vs. palánk vs. fehér vonal.

Kopit a versenybíróság a "ÁLTALÁNOS TANÁCSOK OVÁLPÁLYÁKRA" szabályzat bekezdés többszöri elolvasására kéri... de ez természetesen vonatkozik mindenkire!!!

...

A verseny levezető körét a sárga zászlós periódusok szabálya szerint kéretik megtenni.

A fenti szabályt Petyka megsértette, mivel indokolatlanul lassított a levezető körén. A vétség következtében a szerver képtelen volt felállítani a verseny hivatalos végeredményét.

A fenti versenyzőt a versenybíróság figyelmeztetésben részesíti.

Kérjük a döntések tudomásul vételét.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. jún. 27, 2009 6:34 am

A BAJNOKSÁG 7. VERSENYE - IOWA

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek és a dobogós helyezetteknek.

...

Az aktivitási szabályokat az alábbi versenyzők sértették meg:

A versenyre nem jelentkeztek és nem is jöttek:
voodoo, Mozart és Csaba.

A versenyzőket a versenybíróság figyelmeztetésben részesíti.

A versenyre nem jelentkezett, de jött:
Spiczi

A versenyzőt a versenybíróság figyelmeztetésben részesíti.

Mivel Csabának sorozatban ez a második ilyen jellegű vétsége, autóját elvesszük és a versenyzőt átsoroljuk a tartalékversenyzők táborába (illetve az oválos versenyek kihagyása miatt, a szabályok értelmében, licenszmegerősításre kötelezzük. A #24-es autó szabaddá vált..

...

Óvások.

Versenyhelyzetekkel kapcsolatos, a versenybíróságra vonatkozó beadvány nem érkezett.

Általános konklúzió

A szervezők nagy erőkkel dolgoznak a lag probléma megoldásán. A kialakult szituáció megoldása időigényes és nagy létszámú tesztversenyek nélkül elég nehézkes. A megoldási javaslatokat és ütemtervet a csevegő, illetve bajnoki jelentkezős fórumban fogjuk ismertetni, de arra már most kérünk minden Indy versenyzőt, hogy a keddi tesztnapokon jelenjen meg. A korrekt pályatesztekhez elengedhetetlen a 20 feletti létszám.

További problémamentes versenyeket kivánva, kérjük a jelenlegi döntések tudomásul vételét.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » hétf. júl. 06, 2009 7:00 am

A BAJNOKSÁG 8. VERSENYE - RICHMOND

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

A fórum szünetelése miatt, az aktivitási szabályok betartása nem került külön ellenőrzésre. A következő versenyen az Iowa utáni (Richmond előtti) állapotokat veszzük figyelembe.

Óvás nem érkezett.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. júl. 11, 2009 7:26 am

A BAJNOKSÁG 9. VERSENYE - WATKINS GLEN

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

Az aktivitási szabályokat spiczi megsértette: nem jelentkezett, de jött. A versenyző figyelmeztetésben részesül.

Óvás 1 érkezett: Morfi megóvta Bedy viselkedését a rajtbaleset utáni percekben. A versenybíróság az óvásnak helyt ad és Bedyt figyelmeztetésben részesíti.

Ugyan óvásnem hivatkozik rá, de a versenybíróság megvizsgálta a rajtnál történt ráfutásos balesetet és határozata alapján korai és nem megfelelő ritmusú rajt miatt...

Idézet a versenyszabályzatból:

A felvezető körön és a biztonsági periódus körei alatt indokolatlan és hirtelen irányváltoztatást végezni (pl. gumimelegítés céljából) szigorúan TILOS! ... Az indulásoknál ne mássz rá az előtted haladó nyakára!


... Kopit és zolee145-öt figyelmeztetésben részesíti.

Kérjük a döntések tudomásul vételét!

...

Az IndyCar bajnokság a félidejéhez érkezett. Az elmúlt versenyek tapasztalatai alapján szükséges a mod további fejlesztése. Az új kiegészítés FTP-ről hozzáférhető (NICSv2.0.zip). Kéretik letölteni és bemásolni (felülírni a régi fájlokat) az rF mappákban. A torontoi szerver már az új kiegészítéssel szalad.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. júl. 18, 2009 7:42 am

A BAJNOKSÁG 10. VERSENYE - TORONTO

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

Az aktivitási szabályokat nem sértette meg senki.

G-BoR megóvta Ulvar megnyilvánulásait a TS-en... teljesen jogos a dolog, amit az érintett sem vont kétségbe. Ulvar büntetése, hogy ezentúl az IndyCar versenyeken a TS-en kikapcsolt mikrofonnal kell részt vennie (minket hallgatnia viszont kötelező lesz :twisted: ).

Kérjük a döntés tudomásul vételét!
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. aug. 01, 2009 7:54 am

A BAJNOKSÁG 11. VERSENYE - EDMONTON

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

Az aktivitásokkal megin' gondok voltak. IsTi nem jelentkezett, ám a versenyen mégis megjelent. Zsoltee, Spiczi és Knife 17.00 után jelentkezett, vagy mondta le részvételét. A mostani versenyen (az alacsony részvétel miatt) ebből nem lett gond, de a jövőben ezt is figyelmeztetéssel fogjuk honorálni.

Idézet az aktivitási szabályzatból:

Minden futamra a versenynapon legkésőbb 17.00 óráig jelentkezni kell illetve be kell jelenteni előre a hiányzást! ... Azok a pilóták akik a versenyre nem jelentkeztek, abban az esetben, ha tartalék pilóta ült a helyükre versenyrészvételre nem jogosultak!

Óvás nem érkezett.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. aug. 08, 2009 7:17 am

A BAJNOKSÁG 12. VERSENYE - KENTUCKY

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

Az aktivitási szabályokat Morfi, Knife és Mozart megsértette (a versenyre nem jelentkeztek és nem is jöttek). Mindhárom versenyző figyelmeztetésben részesül.

Óvás nem érkezett.

A verseny utáni technikai ellenőrzésen RPeti autója nem felelt meg az előírásoknak: az autón nem voltak oldalszárnyak, ezért a versenyzőnek a qualifikáción és a futamon mutatott teljesítménye nem összevethető a többiekével. RPeti qualifikáción és versenyen megszerzett pontjait elveszíti, továbbá figyelmeztetésben és 1 versenyre szóló további -10 pontos felfüggesztett büntetésben részesül (a -10 pontos bünti akkor lép érvénybe, ha a következő versenyen valamilyen okból figyelmeztetést kap). A Kentucky versenyen való megjelenésért, illetve mivel a szándékosság kizárható a minimális 12 pont megmarad.

@ metosz

Kérnénk akkor, hogy a bajnoki táblázatban RPeti pontjaiból vonjál le 17-et.

A fenti eset elkerülése érdekében a következő versenytől kezdve a wurm up alatt végig fogjuk ellenőrizni az összes autó állapotát (annak ellenére, hogy a valóságban az autók szabályosságát csak a verseny után szokás ellenőrizni).
Az ellenőrzési feladat elvégzésére szeretnénk kérni egy versenyzőt. A feladat annyi, hogy a WU alatt átpörgeti az autókat, és ellenőrzi a konfigurációt. Ezek után pedig "jelentést tesz" a szakosztályvezetés és/vagy a vizsgáztató bírók felé.


Kérjük a döntések tudomásul vételét!
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » hétf. aug. 17, 2009 9:43 am

A BAJNOKSÁG 13. VERSENYE - MID-OHIO

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

Az aktivitási szabályokat Gstyle, Knife és Spiczi megsértette. Mindhárom versenyző figyelmeztetésben részesül.

Knifenak ez volt sorozatban a második figyelmeztetése ezért autóját elveszítené, de mivel részéről amúgy is konkrét kérés érkezett a tartalékpilótai státuszért ezért gondolom különösebb megrázkódtatást ez nem jelent részére. A bokros teendőinek elvégzése után, várjuk vissza a fináléra. :wink:

Óvás nem érkezett.

Kérjük a döntések tudomásul vételét!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ginger17 vas. szept. 27, 2009 1:35 pm-kor.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. aug. 29, 2009 6:26 am

A BAJNOKSÁG 14. VERSENYE - SONOMA

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, különös tekintettel a győztesnek!

Az aktivitási szabályokat Mozart és IsTi megsértette. Mindkét versenyző figyelmeztetésben részesül.

Óvás nem érkezett.

Kérjük a döntések tudomásul vételét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ginger17 vas. szept. 27, 2009 1:36 pm-kor.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. szept. 05, 2009 10:14 am

A BAJNOKSÁG 15. VERSENYE - CHICAGOLAND

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek!

Az aktivitási szabályokat G-BoR, Spiczi és Mozart megsértette. Mindhárom versenyző figyelmeztetésben részesül.

Mivel Mozartnak sorozatban ez volt a második ilyen vétsége, autóját elveszíti és a versenyző átkerül a tartalékok közé.

Óvás nem érkezett.

A verseny során több pályaszabály sértés és vétség is történt:

Tommy78 a 164. körben, a zöld zászlós pitje után szabálytalanul jött vissza a pályára, ezért figyelmeztetésben részesül.

Zsoltee a levezető kör teljesítésének előírásait sértette meg, amikor megelőzte RPetit, ezért figyelmeztetésben részesül.

RPeti a 168. körben, a zöld zászlós pitje után szabálytalanul jött vissza a pályára, ezért figyelmeztetésben részesül.

Ginger17 a 164. körben történt pitje után nem elég körültekintően állt be a helyére és ott az éppen induló Dietrichnek ütközött, ezért figyelmeztetésben részesül.

Kérjük a döntések tudomásul vételét!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Ginger17 vas. szept. 27, 2009 1:37 pm-kor.
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » vas. szept. 27, 2009 1:33 pm

A BAJNOKSÁG 16. VERSENYE - MOTEGI

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek!

Az aktivitási szabályokat G-BoR és Petykafiam megsértette. Mindkét versenyző figyelmeztetésben részesül.

Mivel G-Bor-nak sorozatban ez volt a második ilyen vétsége, autóját elveszíti és a versenyző átkerül a tartalékok közé. Amennyiben Az utolsó versenyen részt kíván venni, a keddi tesztnapon jogsimegerősítés is szükséges lesz a részére.

Óvás nem érkezett.

Kérjük a döntések tudomásul vételét!
Peter Rigo

Avatar
Ginger17
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 3224
Csatlakozott: csüt. júl. 26, 2007 2:54 pm

Hozzászólás Szerző: Ginger17 » szomb. okt. 17, 2009 12:07 pm

A BAJNOKSÁG 17. VERSENYE - HOMESTEAD

A versenybíróság gratulál a célba érkezőknek, kiemelten a dobogós helyezetteknek, illetve a bajnokság győztesének!

Az aktivitási szabályokat Spiczi és Petykafiam megsértette. Mindkét versenyző figyelmeztetésben részesül.

Mivel Petykafiamnak-nak sorozatban ez volt a második, Spiczinek pedig az évad során a 11376. ilyen vétsége, az oválos jogosítványukat elveszítik. Az oválos licenszek megerősítéséről, illetve azok megszerzéséről a későbbiekben részletes tájékoztatást biztosítunk.

Óvás nem érkezett.

Kérjük a döntések tudomásul vételét!

A versenybíróság ezúton szeretné megköszönni az együttműködést a versenyzőknek. Találkozunk márciusban. :wink:
Peter Rigo

Lezárt

Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég