Valami ilyesmi, ed mjad teszek fel képet meg videot ha beüzemeltem:)
CSak nem automata váltóval és nem ilyen sután mint a fasz aki a videón van:)Gilberto írta:Eladtam a 82cm-es TV-m:) Vettem három darab monitort 3x22" FULL HDvan egy 7850 van a gépemben(ezt mondjuk BF4 miatt lehet cserélem majd R9 280X-re) ehhez kell egy aktív display port dvi átalakító, ami a héten jön meg elvileg AngliábólA két szélső monitor szögben be van forgatva 5760*1080 lesz a felbontás rfactorban olyan 80-as FOV lesz beállítva kb! Így a látható tartomán elég jól meg fog nőni:)
Valami ilyesmi, ed mjad teszek fel képet meg videot ha beüzemeltem:)
Ezek a képek melyik játékból vannak?Gilberto írta:Látoszög 1 monitoron
Látószög 3 monitoron
Offban foltyatom.Gadfly írta:@RPeti
Codemasters F1 2011
@Gilbert
Pontosan milyen DVI átalakító kell? (küldhetnél linket róla) ill. hol állítod be az rF-ben, hogy ekkora legyen a látható tartomány? Kicsit írhatnál róla (akár másik topikban, h ne ezt offoljuk) ennek az egésznek megvalósításáról, mert érdekelne próba szinten engem is ez a dolog, mivel melóhelyen van egy raklap egyforma LCD-s monitor és pár napra biztos, hogy lízingelni tudnám haza (csak a próba miatt).
Gyere mar Csabi, en is keveset mentem, nem az a lényeg setupot meg küldök.Csaba írta:Nem jövök mégse, alig mentem pár kört, setem sincs.
Jó szórakozást nektek, találkozunk az indycaron!
Nem írtunk róla semmilyen szabályozást, így át lehet menni, viszont fokozottan figyeljen mindenki, mert ha a közvetlen előtte haladó kimegy a boxba és ez miatt baleset történik, akkor teljes mértékben a hátulról érkező lesz felelős!GABOR írta:Nálunk milyen szabály lesz érvényben a box sávval kapcsolatban?
Átlehet menni vagy próbáljak meg a pályán maradni?
Felejtsd már el ezt a én löktelek ki" :D:D Azonkívül, hogy 5 métert kellett a pálya mellett mennem, és veszítettem pár helyet, amit rá 3 kanyarra visszahoztam, semmi para:D legalább élveztem azt a pár kört.BengA írta:Hát ezt nem így terveztem...
Első 10 volt a cél, ami szerintem meglehetett volna, erre rajtnál a sokat emlegetett "kilöklek" csak összejött, melynek Berci itta meg a levét...már megbeszéltük, de sorry még1x.
Hülye voltam, hogy a körülöttem lévőket figyeltem, mert féltettem a kocsit, erre előre meg elfelejtettem nézni![]()
azert odairhattad volna,hogy megbeszeles alapjan elengedtelek gondolvan, hogy megprobalunk ellepni... -.-Peter Szentpeteri írta: DRS segítségével meg tudtam előzni Gábort, majd a Senna S kanyar után Marcit is. El akartunk menni a mögöttünk lévőktől, de ez a DRS miatt nem nagyon volt lehetséges.
Jó semmi baj... Viszont nem értem mit vettél azon zokon(sejtettem, hogy emiatt volt), szerintem az egy tiszta manőver volt...Bandika írta:Csaba visszanéztem az esetet amit említettél akkor nem éreztem durvának, de tényleg agresszív manőver volt, lehet azét jött ki ez belőlem, mert előtte az említett belső részen való előzésnél rosszul vettem, hogy a pályáról is le kellett mennem, hogy ne ütközzünk.lényeg baleset nem volt időt sem igazán veszettünk, majd a találkozón kiróhatsz nekem valami vicces büntetést a jó izlés határán belül
GABOR írta:Itt is szeretném jelezni hogy a Brazil futam összefoglalója a hétvégi díjátadón kerül bemutatásra.
Youtube verzió ilyen formában nem lesz elérhető!
?????????????vik írta:Szeretnék gratulálni a győztesen kívül mindenkinek!
Elsőre nekem is furcsa volt aztán átgondoltam.Csaba írta:?????????????vik írta:Szeretnék gratulálni a győztesen kívül mindenkinek!
Ez így igaz!Kicsit szarul fejeztem ki magam.Örülök hogy egy jó társasággal versenyezhettem együtt!GABOR írta:Elsőre nekem is furcsa volt aztán átgondoltam.Csaba írta:?????????????vik írta:Szeretnék gratulálni a győztesen kívül mindenkinek!
Úgy értette hogy a győztesnek alapból gratulál, de azon kívül mindenkinek aki célba ért.
Azt hittem utálja Tonyt :DGABOR írta:[
Elsőre nekem is furcsa volt aztán átgondoltam.
Úgy értette hogy a győztesnek alapból gratulál, de azon kívül mindenkinek aki célba ért.
Hát mert utálja is, mint Mindenki más a itt a maszimonCsaba írta:Azt hittem utálja Tonyt :DGABOR írta:[
Tony,Tony... De ismerős ez a név,mintha már hallottam volna itt Maszimon...BengA írta:Hát mert utálja is, mint Mindenki más a itt a maszimonCsaba írta:Azt hittem utálja Tonyt :DGABOR írta:[
Királyság. Sajna arra nem gondoltam hogy csinálok egy szokásos minőséget is ami erre a célra jó lett volna. Gépem ugye már nincs, tegnap eladtam.Gadfly írta:Köszi Gábor!![]()
Már mentem le szerverre, így hamarosan onnan is (FTP) ill. a médiatárból is elérhető lesz.
Majd írok ha kész és linkelek....