- Tommy78
-
- OW (road) Pilóta
- Admin: Admin
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
- Kapcsolat:
- Tommy78
pihenjetek már, csak jövőre lesz futam... :DCsaba írta:Upsz, nemtudtam, bocsi. Azt hittem Hockenheim jön....metosz írta:Átraknám, de a gdb még változtatva lesz, illetve Silverstone jön.Csaba írta:Légyszi!!! (lemaradt) :-))))))))))9
Várjuk meg Tommy-t.
..na majd pénteken megcsinálom, akkor lesz a következő két hetemben szabadnap, addig készüljetek a gokart kupára.
- Tommy78
-
- Kapcsolat:
OkéOké, de soha nem tudok készülni, most van időm, mert nem dolgozok az ünnepek alatt....:-)Tommy78 írta:pihenjetek már, csak jövőre lesz futam... :DCsaba írta:Upsz, nemtudtam, bocsi. Azt hittem Hockenheim jön....metosz írta: Átraknám, de a gdb még változtatva lesz, illetve Silverstone jön.
Várjuk meg Tommy-t.
..na majd pénteken megcsinálom, akkor lesz a következő két hetemben szabadnap, addig készüljetek a gokart kupára.
-
- KOPI
Hy. Szabad autot csak érvényes és sikeres jogsiszerzés után kaphatsz,melyet kedden 20 órátol tehetsz le. Jelezd a vizsgabiztos uraknak ha szeretnél jönni jogsira. TS kötelező,a modot és a pályát FTP röl töltheted le,de gondolom ez megvan. Amugy szabad autok az elsö oldalon találhatóakHa valamit nem tudsz,kérdezz nyugodtan.Fercsa írta:Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni erre a Liszensz F1 1991 Replay bajnokságra a maradék autóval, ha lehetséges!
Kérekszépen tájékoztatást, hogy melyik az az autó, és hogy jöhetek-e még?
-
- Top Pilóta
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Amennyiben ma este szeretnél vizsgázni légyszi jelezd a futamok témában, mert nem tudunk csak előre jelzés után 3 vizsgabiztost felkérni!Fercsa írta:Sziasztok!
Szeretnék jelentkezni erre a Liszensz F1 1991 Replay bajnokságra a maradék autóval, ha lehetséges!
Kérekszépen tájékoztatást, hogy melyik az az autó, és hogy jöhetek-e még?
- Bodzzza
- Kapcsolat:
Légyszi irjatok át a 11-es "Hakkinen" Lotusba. Danikosznak ugy sincs csapattársa ;)
http://www.youtube.com/user/Bodzzza
"... so lock up your doughter and lock up your wife, lock up your back door and run for your life...."
"... so lock up your doughter and lock up your wife, lock up your back door and run for your life...."
-
- Ász Pilóta
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Úgy cserélgetitek az autókat mint más a zoknit, a franc sem tudja követni ezt, alig van olyan pilóta aki most is ott ül, amivel kezdett. Engem speciál nem zavar, és mivel nincs új jogsiszerzőnk nem is annyira kérdéses, ha meg lesz akkor biztosan találunk neki egy üres autót.danikosz írta:Én megyek a 11es Lotussal első futam óta amúgyBodzzza írta:Légyszi irjatok át a 11-es "Hakkinen" Lotusba. Danikosznak ugy sincs csapattársa ;)
Csak metosz sose ír át de mindig is én mentem vele és mindig Tony volt a 12es:)
Üdv a csapatban
- Tommy78
-
- Pilóta
- Tommy78
-
- Pilóta
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Remélem nem haragszol meg érte, de más véleményen vagyok, szerintem eleve rossz helyre kötötted a lovat, mindenkinek magának kell bizonyítani, különben túl magasra kerül a mérce és elveszik a motiváció, ami meg elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez, hiszen hiányban a tevékenység szünetel, de ebben már egyetértünk.Hellspyc írta:Légyszí írjatok ki. Már hónapok óta nincs motivációm, hogy megmutassam nektek, és így nem tudom tovább csinálni.
Örültem.
Sajnálom döntésed. Üdv!
-
- Pilóta
Dehogy haragszom, hiszen jól szólsz. Így vagy úgy nincs motivációm, nem készülök a versenyekre - ha csak magamnak akarok megfelelni már akkor is csalódást okoztam.metosz írta:Remélem nem haragszol meg érte, de más véleményen vagyok, szerintem eleve rossz helyre kötötted a lovat, mindenkinek magának kell bizonyítani, különben túl magasra kerül a mérce és elveszik a motiváció, ami meg elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez, hiszen hiányban a tevékenység szünetel, de ebben már egyetértünk.Hellspyc írta:Légyszí írjatok ki. Már hónapok óta nincs motivációm, hogy megmutassam nektek, és így nem tudom tovább csinálni.
Örültem.
Sajnálom döntésed. Üdv!
Az utóbbi másfél év a 2. szimes szakaszom, már előtte is leengedtem egy 2 évre. Ha netán egyszer újra fellángolok visszanézek ide, mert itt kitűnő a szervezés, és a társaság. Jó volt itt versenyezni néhány futamot. Amikor becsületesen felkészültem egy-egy futamra azokat különösen élveztem is.
Zummm-zummm ;)
-
- Pilóta
- Tommy78
Üdv. DaM!DaM írta:Megnéztem a munkabeosztásom és sajnos SPA-ban és az utolsó évadzáró futamon nemtudok majd elindulni de a többi GP-n biztos ott leszek. A Magyar futam nagyon tetszett es már alig várom hogy újra rajthoz álhassak! SPA-ban pedig mindenkinek balesetmentes versenyt kívánok.
Ez így oké, hogy leírtad mikor tudsz előreláthatólag jönni, illetve nem jönni a futamokra, de majd légyszi az aktuális Futam topicba is légyszí mindig jelezd, hogy mikor tudsz és mikor nem jönni a futamra. Mert ide nem biztos hogy benézek "ilyen" ügyben. Megértésed köszi!
-
- Pilóta
- Kapcsolat:
- KOPI
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Üdv!Ronay Laszlo írta:Sziasztok!
Jelentkeznék ha lehet, #22 Scuderia-val.
A jogsiszerzésre is itt kell jelentkezni?
Üdv. Lacko
Ahogy Kopi már említette a szabályokat légyszi nézd át, ennek a témának a legeslegelső hozzászólásában találod meg a fontos és friss információkat.
Kedden 3 vizsgabiztos jelenléte mellett 20.00-kor tudod elkezdeni a vizsgázást.
Tesztfutam 21.00-tól! Sikeres első feladatok esetén csak 50%-át kell teljeíteni a távnak.
Jó felkészülést!
-
- Pilóta
- Kapcsolat:
Oké, köszimetosz írta:Üdv!Ronay Laszlo írta:Sziasztok!
Jelentkeznék ha lehet, #22 Scuderia-val.
A jogsiszerzésre is itt kell jelentkezni?
Üdv. Lacko
Ahogy Kopi már említette a szabályokat légyszi nézd át, ennek a témának a legeslegelső hozzászólásában találod meg a fontos és friss információkat.
Kedden 3 vizsgabiztos jelenléte mellett 20.00-kor tudod elkezdeni a vizsgázást.
Tesztfutam 21.00-tól! Sikeres első feladatok esetén csak 50%-át kell teljeíteni a távnak.
Jó felkészülést!
-
Ismét nem tudok jönni futamra és fusztráló, hogy ismét nem tudtam jelezni a részvételem. :(
Sajnos ennek meg van az oka, mert amikor sz ember azt hiszi, hogy rá fog érni, akkor tuti történnek olyan dolgok melyek hátráltatnak. Motivációval semmi gond viszont az időmenedzsmentem van felborulóban, így szeretnék lejelentkezni a sorozatról, mert ha van is időm, akkor azt inkább az NF1B-re fordítanám, mert az jelenleg amúgy is nagyobb prioritással bír nálam. Az utóbbi időben tesztelni sem tudtam ide (amikor voltam) és ez a versenyeken mindig visszaköszönt, így ha lehetséges tesztpilótai státuszt kérnék, mert ha esetleg úgy jön össze, akkor jövök, de állandóra nem tudom ígérni magam.
Megértésetek köszönöm! ;)
Sajnos ennek meg van az oka, mert amikor sz ember azt hiszi, hogy rá fog érni, akkor tuti történnek olyan dolgok melyek hátráltatnak. Motivációval semmi gond viszont az időmenedzsmentem van felborulóban, így szeretnék lejelentkezni a sorozatról, mert ha van is időm, akkor azt inkább az NF1B-re fordítanám, mert az jelenleg amúgy is nagyobb prioritással bír nálam. Az utóbbi időben tesztelni sem tudtam ide (amikor voltam) és ez a versenyeken mindig visszaköszönt, így ha lehetséges tesztpilótai státuszt kérnék, mert ha esetleg úgy jön össze, akkor jövök, de állandóra nem tudom ígérni magam.
Megértésetek köszönöm! ;)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
- Kapcsolat:
Sajnos nekem is vissza kell mondani az indulásomat, állandó kormány gondjaim vannak, ami miatt semmilyen ütközetbe nem tudok és nem akarok belemenni, mert bármikor kilökhetek valakit.
A másik gond, hogy nem tudok legalább 3 órát készülni egy-egy versenyre, ennyi meg arra éppen elég lenne, hogy használható setupot csináljak.
Nagyon szomorú vagyok, ez volt az eddigi kedvenc modom, és amit a legjobban élveztem....
Ez van...
A másik gond, hogy nem tudok legalább 3 órát készülni egy-egy versenyre, ennyi meg arra éppen elég lenne, hogy használható setupot csináljak.
Nagyon szomorú vagyok, ez volt az eddigi kedvenc modom, és amit a legjobban élveztem....
Ez van...
-
- Kapcsolat:
- Bedy
- Kapcsolat:
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
a panamanekem jobban bejött mikor '84-ben leadta a rádió a lemezt
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy
-
- Kapcsolat: