- gstyle
- Ász Pilóta
- Admin: Admin
- Kapcsolat:
MASZIM IndyCar Replay 2013
IndyCar Replay 2013
A világ talán legrégebbi bajnoki sorozata, hiszen már 1902-ben nem hivatalos bajnokságot írtak ki.
Az első hivatalos bajnokságot 1905-ben az American Automobile Association(AAA) írta ki és avatott bajnokot, Barney Oldfield személyében.
Az elmúlt 111 év során a sorozat többször átalakult, megújult, persze voltak hullámvölgyek is.
Legnagyobb válságát az 1996-os szakadás után érte el a sorozat, amelyet 12 évig szenvedett az amerikai open-wheel.
2008-ban a két rivális sorozat újraegyesült és jelenleg IZOD IndyCar Series néven fut a bajnokság.
bővebben>>
==================================================================================================================================
Egyesületünk működését kérjük segítsétek!
Ezt kétféleképpen is megtehetitek:
- adótok 1%-át nekünk utaljátok,
- illetve a bajnokságban résztvevők, szerverünket használók, támogatással legalább 2000 Ft értékben az alábbi számlaszámon.
Adó 1%
MAGYAR SZIMULÁTOR SPORT ÉS SZABADIDŐ EGYESÜLET
Adószámunk: 18265486-1-43
Támogatás
Név: Magyar Szimulátor Sport és Szabadidő Egyesület
Bankszámlaszámunk:
CIB GIRO - 10702349-48766306-51100005
==================================================================================================================================
Szervernév: ! IndyCar - MaSzim.hu
Szerver IP: 87.229.108.129:34280
Jelszó: Dixon
Mod: IndyCar 2013 Mod
A bajnokság menetrendje:
2013.12.15 - Barber Motorsport Park
2013.12.22 - Long Beach
2013.12.29 - Sao Paulo
2014.01.12 - Michigan 500
2014.01.19 - Detroit Belle Isle
2014.01.26 - Milwaukee Mile
2014.02.02 - Pocono 400
2014.02.09 - Mid-Ohio SportsCar Course
2014.02.16 - Sonoma International Raceway
2014.02.23 - Houston Reliant Park
2014.03.02 - Fontana 500
A Kedd-i tesztek menetrendje:
Road/Street versenyek:
• 17.00 : Kötelező jelentkezés
• 19.00 : Szerver idő pontosítás
• 19.00-20:00 : Vizsgáztatás és gyakorlás
• 20.00-20.10 : Kvalifikáció
• 20.10-20.20 : Bemelegítés
• 20.20 : Verseny
Ovál versenyek:
• 18.00 : Szerver idő pontosítás
• 18.00-19:00 : Vizsgáztatás és gyakorlás
• 19.00-19.05 : Kvalifikáció
• 19.25-19.15 : Bemelegítés
• 19.15 : Verseny
A Kedd-i tesztnapokon van lehetőség vizsgázni, 19:00és 20:00 óra között!
Vasárnapi menetrend :
Road/Street versenyek:
• 19.00 : Szerver idő pontosítás
• 19.00-20:00 : Gyakorlás
• 20.00-20.10 : Kvalifikáció
• 20.10-20.20 : Bemelegítés
• 20.20 : Verseny
Ovál versenyek:
• 18.00 : Szerver idő pontosítás
• 18.00-19:00 : Gyakorlás
• 19.00-19.05 : Kvalifikáció
• 19.25-19.15 : Bemelegítés
• 19.15 : Verseny
NEVEZÉS:
Az IndyCar Replay 2013 sorozatba nincs kikötés.
A jelentkezésnél jogosítvánnyal nem rendelkező versenyzők is regisztrálhatják magunkat. Akinek szükséges, annak jogosítványt a kiírt tesztversenyeken lehet szerezni, az egyesületi vizsgarendszer szabályai szerint, amely a Szabályzatban le van írva.
Az bajnokságban maximálisan 26 fő indulhat.
!!!Újdonság!!!
A versenyeken pályabírók(Hajdú Balázs, Terényi Krisztián, Paár István Antal) fogják figyelemmel kísérni a versenyt. A biztonsági autó is manuális irányítású lesz, vagyis egy pályabíró (Terényi Krisztián) fogja kezelni a biztonsági autót. Ezzel próbáljuk a versenyek hangulatát és minőségét emelni. És mindazonáltal ezzel is követni szeretnénk a valós versenyek lebonyolítást.
Még egy újdonság lesz a Mod-ban!
Beépített P2P (Push to Pass) System lesz az autókban, amely extra 50 lóerót ad, és megkönnyíti az előzést, viszont korlátozottan lehet használni, mivel nagy mértékben megnő a használata során a motor terhelése (melegedése) valamint az üzemanyag fogyasztás, így nagyon be kell osztani a futam alatt. A P2P-t a „Temporary boost” valamely gombra való beállításával lehet aktiválni, valamint az autó
beállításánál, a Boost Mapping állításával a P2P-t állítjuk. Tehát 1-es Boost az alap beállítás, 2-es pedig a P2P, így ezt mindig 1-es fokozaton használjátok, és menet közben nyomjátok a Temp Boost-ra állított gombot.
A versenyre jelentkezők, először a Szabályzatot fogadják el egy hozzászólásban jelezve, melyet itt megtehetnek:
Szabályzat elfogadása
Lehetőség van sisakfestés készítésére, így mindenki a saját maga által kreált, vagy éppen a kedvenc versenyzőjének sisakfestésével versenyezhet. A festés leadási időpontja 2013.12.10.
A sisak fájlt lecsomagolva(zip) kérnénk feltölteni. A fájlnév tartalmazza a rajtszámot és a versenyben használt nevet.
A feltöltéshez FTP kapcsolat szükséges.
kiszolgáló: 87.229.108.129
felhasználónév: indycar
jelszó: dixon
Helmet temp fájl
Autó választás:
Az autókra a foglalást csak jogosítvánnyal rendelkező versenyzők adhatják le.
Mindenki más a jogosítvány megszerzése és a Szabályzat elfogadása után választhat autót.
Tehát az autóválasztás előtt a Szabályzatot el kell fogadni!
Az autóválasztást a következőképen történik!
1. körben a Szakosztály vezetése dönt a VIP autók kiosztásáról, ezen autókat a mod fejlesztésében és tesztelésében részt vevő versenyzők kérései alapján foglaltuk le!
2. körben a 7. MASZIM INDIANAPOLIS 500 verseny első 10 helyezettje választhat, vagyis: Nagy Zsolt, Ginger, Norbi, Rafa, Voodoo, Bryan, Tommy, Tequila, Adam Kun, bari.
3. körben a Top10-en kívüli versenyzők választhatnak, akik részt vettek az 7. MASZIM INDIANAPOLIS 500 verseny. Vitás esetben a versenyben elért helyezés fog számítani, vagy a versenyzők egymás iránti udvariassága.
Vityo, Rpeti, Bandi, Matte, Dani, Gadfly, Csaba Buchert, Gstyle, Metosz, Dietrich
4. körben az új versenyzők választhatják ki az autókat.
Az autóválasztás első körének kezdési időpontja 2013.11.20.
Az autóválasztásra minden kategóriának 48 órája lesz.
1. kör : Kész
2. kör : Kész
3. kör : Kész
4. kör :
Az autóválasztás akkor lép teljesen érvénybe, amikor is az autót kiválasztott versenyző megfelelően teljesíti a kiírt vizsgát, amennyiben a vizsgát nem teljesíti az autó szabadon választhatóvá válik.
Tehát a jelenlegi autó választás NEM JOGOSÍT FEL a versenyen való indulásra!
Választható autók
Hotlap
"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább." by Gilles Villeneuve
http://www.indycar-hungary.hu
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Re: MASZIM IndyCar Replay 2013
!!!FONTOS!!!
Beépített P2P (Push to Pass) System lesz az autókban, amely extra 50 lóerót ad, és megkönnyíti az előzést, viszont korlátozottan lehet használni, mivel nagy mértékben megnő a használata során a motor terhelése (melegedése) valamint az üzemanyag fogyasztás, így nagyon be kell osztani a futam alatt. A P2P-t a „Temporary boost” valamely gombra való beállításával lehet aktiválni, valamint az autó
beállításánál, a Boost Mapping állításával a P2P-t állítjuk. Tehát 1-es Boost az alap beállítás, 2-es pedig a P2P, így ezt mindig 1-es fokozaton használjátok, és menet közben nyomjátok a Temp Boost-ra állított gombot.
"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább." by Gilles Villeneuve
-
Bár Tommy maga mellé választott csapattársként, amit itt írásban köszönök és el is fogadom , de a formaiságok miatt (mivel a 3. kör van ahova én is tartoznék):
#10 Target Chip Ganassi Racing
Pár napja kipróbáltam a MOD-ot és bár TS-n jeleztem, de itt is szeretnék gratulálni az alkotóknak!
Számomra a MOD "ég és Föld" a tavaszi állapothoz képest....látszik és érezhető benne a sok aprólékos munka, ami sokkal jobbá és élvezetesebbé tette a csomagot. Külön tetszik benne ez a turbónyomásos dolog, hogy bizonyos fordulatnál egyszer csak megjelennek a paripák az autóban. Persze semmilyen ilyen jellegű real ow tapasztalatom nincs, de szerencsére utcai autóban (480-as Volvo, ami anyámé volt és ezen tanultam meg vezetni 95-96 környékén...persze akkor még jogsi nélkül ) már volt alkalmam érezni ezt a hatást és ha ez alapján nézem a turbót, akkor nagyon jól le lett modellezve.
A P2P is egy plusz jóság a csomagban (azonos a V8-ban találhatóval, csak itt nem növeli meg akkora mértékben a fogyasztást).
Remélem a jelentkezés 4. körében már több jelentkezés is érkezni fog, hiszen véleményem szerint kár lenne kimaradni ebből a bajnokiból. Akik esetleg még vacillálnak, azok ezt fejezzék be , mert ha nem jelentkeznek, akkor unatkozni fognak decemberben!
Különösen ajánlanám az F1 kedvelőknek, mivel vmi hasonlót láthatunk majd az F1-ben is 2014-ben (turbó + "hiperszuper" kers ).
#10 Target Chip Ganassi Racing
Pár napja kipróbáltam a MOD-ot és bár TS-n jeleztem, de itt is szeretnék gratulálni az alkotóknak!
Számomra a MOD "ég és Föld" a tavaszi állapothoz képest....látszik és érezhető benne a sok aprólékos munka, ami sokkal jobbá és élvezetesebbé tette a csomagot. Külön tetszik benne ez a turbónyomásos dolog, hogy bizonyos fordulatnál egyszer csak megjelennek a paripák az autóban. Persze semmilyen ilyen jellegű real ow tapasztalatom nincs, de szerencsére utcai autóban (480-as Volvo, ami anyámé volt és ezen tanultam meg vezetni 95-96 környékén...persze akkor még jogsi nélkül ) már volt alkalmam érezni ezt a hatást és ha ez alapján nézem a turbót, akkor nagyon jól le lett modellezve.
A P2P is egy plusz jóság a csomagban (azonos a V8-ban találhatóval, csak itt nem növeli meg akkora mértékben a fogyasztást).
Remélem a jelentkezés 4. körében már több jelentkezés is érkezni fog, hiszen véleményem szerint kár lenne kimaradni ebből a bajnokiból. Akik esetleg még vacillálnak, azok ezt fejezzék be , mert ha nem jelentkeznek, akkor unatkozni fognak decemberben!
Különösen ajánlanám az F1 kedvelőknek, mivel vmi hasonlót láthatunk majd az F1-ben is 2014-ben (turbó + "hiperszuper" kers ).
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!
-
- Kapcsolat:
Én is jelentkeznék, bár ami fix, hogy az első futam kimarad, utána viszont tudni fogom, hogy Komlón vagy Pesten legyen a kormányom, és akkor jönni fogok.
Kérdés:
1., meg lett keresve a másik indícaros liga hogy nem szeretnének-e beugrani ide? mert nem leszünk elegen....
2., kell majd itt bíráskodnom, vagy megoldják Metoszék?(remélem igen)
Kérdés:
1., meg lett keresve a másik indícaros liga hogy nem szeretnének-e beugrani ide? mert nem leszünk elegen....
2., kell majd itt bíráskodnom, vagy megoldják Metoszék?(remélem igen)
Buchert Csaba
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
1. még nem lettek megkeresve.
2. megoldják.
Autót nem választasz?
2. megoldják.
Autót nem választasz?
- Gilberto
- Top Pilóta
Nem tudom én mikor választhatók majd de ha nem veszik el előlem akkor az Ed Carpenter Racing #20-asát majd vinném!
THX
THX
Manchester United
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Már mindenki választhat! Beírtalak.Gilberto írta:Nem tudom én mikor választhatók majd de ha nem veszik el előlem akkor az Ed Carpenter Racing #20-asát majd vinném!
THX
- Matte
- OW (road+ovál) Pilóta
Rahal letterman lanigan racing #15 - Matte
-
- Kapcsolat:
#1 Ryan Hunter-Reaygstyle írta:1. még nem lettek megkeresve.
2. megoldják.
Autót nem választasz?
Buchert Csaba
-
- OW (road+ovál) Pilóta
Erősen gondolkodom rajta. Csak zavar, hogy nem lenne időm arra, hogy a elejében küzdhessek, és valahogy ez szar. Amúgy a 11-esben jönnék, ha jönnék. Kellene vizsgáznom valamiből? Vagy tesztfutam? Vagy valami?
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Oválból mindenféleképpen kell vizsgáznod, de a szabályzat mindent leír.W A Mozart írta:Erősen gondolkodom rajta. Csak zavar, hogy nem lenne időm arra, hogy a elejében küzdhessek, és valahogy ez szar. Amúgy a 11-esben jönnék, ha jönnék. Kellene vizsgáznom valamiből? Vagy tesztfutam? Vagy valami?
De azért kehet road/street sem ártana, mert régen voltál.
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Szeretnék indulni, ahogy majd az időm engedi...nekem elavult valamim, kell valaminek megfelelnem?
- Makako
- OW és zárt kasztnis (road) Pilóta
Mid avult el Benga Bá? Csak nem...? Megfelelned az asszonynak kell!BengA írta:Szeretnék indulni, ahogy majd az időm engedi...nekem elavult valamim, kell valaminek megfelelnem?
Annyiszor van igazam ahányszor csak akarom...
- RPeti
Ha van még szabad sárga kocsi, alkalomszerűen vagy akár folyamatosan is (ahogy időm engedi) jönnék.
Peter Retkes
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Inkább jelentkezz Te is szépen, hogy legyalulhassalak a pályánMakako írta:Mid avult el Benga Bá? Csak nem...? Megfelelned az asszonynak kell!BengA írta:Szeretnék indulni, ahogy majd az időm engedi...nekem elavult valamim, kell valaminek megfelelnem?
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
A sárgák elfogytak, de van még narancssárga/kék Ganassi, Tommy és Gadfly mellett.RPeti írta:Ha van még szabad sárga kocsi, alkalomszerűen vagy akár folyamatosan is (ahogy időm engedi) jönnék.
-
- Kapcsolat:
Peti átadom szívesen, nekem nincs érzelmi kötődésem!gstyle írta:A sárgák elfogytak, de van még narancssárga/kék Ganassi, Tommy és Gadfly mellett.RPeti írta:Ha van még szabad sárga kocsi, alkalomszerűen vagy akár folyamatosan is (ahogy időm engedi) jönnék.
helyette akkor #11
Buchert Csaba
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Elvileg meg van minden vizsgád.BengA írta:Szeretnék indulni, ahogy majd az időm engedi...nekem elavult valamim, kell valaminek megfelelnem?
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Akkor ha nem gond, beülnék Csaba mellé, asszem #78Csaba írta:Peti átadom szívesen, nekem nincs érzelmi kötődésem!gstyle írta:A sárgák elfogytak, de van még narancssárga/kék Ganassi, Tommy és Gadfly mellett.RPeti írta:Ha van még szabad sárga kocsi, alkalomszerűen vagy akár folyamatosan is (ahogy időm engedi) jönnék.
helyette akkor #11
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Na a Kanaan autónak pl. kétféle festése is van:))Csaba írta:Peti átadom szívesen, nekem nincs érzelmi kötődésem!gstyle írta:A sárgák elfogytak, de van még narancssárga/kék Ganassi, Tommy és Gadfly mellett.RPeti írta:Ha van még szabad sárga kocsi, alkalomszerűen vagy akár folyamatosan is (ahogy időm engedi) jönnék.
helyette akkor #11
J lesz RPeti?
Az #1-es sárga DHL autó.
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Akkor,
#78 - BengA
#11 - Csaba
#1 - RPeti
Jó így?:)
#78 - BengA
#11 - Csaba
#1 - RPeti
-
- Kapcsolat:
-
- OW (road) Pilóta
Én is jönnék,majd meglátjuk milyen intenzitással!még nem töltöttem le a modot igy válasszatok nekem egy autót,jó lenne egy csapattárs,majd küldjétek el az autó számát
Balogh András
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Mondj színt, vagy rajtszámot. Hátha lesz benne kedvedre való.Bandika írta:Én is jönnék,majd meglátjuk milyen intenzitással!még nem töltöttem le a modot igy válasszatok nekem egy autót,jó lenne egy csapattárs,majd küldjétek el az autó számát
-
- Kapcsolat:
gstyle írta:1. még nem lettek megkeresve.
Nem kerssük meg őket? Nagyon kevesen leszünk :(
Buchert Csaba
- RPeti
Jójógstyle írta:Akkor,
#78 - BengA
#11 - Csaba
#1 - RPeti
Köszi Csaba!
Peter Retkes
-
- OW (road) Pilóta
Kedvenc színem a zöld, kedvenc számom a 8, ha egyik sem jó akkor mindegy..gstyle írta:Mondj színt, vagy rajtszámot. Hátha lesz benne kedvedre való.Bandika írta:Én is jönnék,majd meglátjuk milyen intenzitással!még nem töltöttem le a modot igy válasszatok nekem egy autót,jó lenne egy csapattárs,majd küldjétek el az autó számát
Balogh András
-
- OW (road+ovál) Pilóta
Végülis nem foglaltam le, de azért ekdves tőled...Csaba írta:Peti átadom szívesen, nekem nincs érzelmi kötődésem!gstyle írta:A sárgák elfogytak, de van még narancssárga/kék Ganassi, Tommy és Gadfly mellett.RPeti írta:Ha van még szabad sárga kocsi, alkalomszerűen vagy akár folyamatosan is (ahogy időm engedi) jönnék.
helyette akkor #11
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Csaba írta:gstyle írta:1. még nem lettek megkeresve.
Nem kerssük meg őket? Nagyon kevesen leszünk :(
Már gőzöm sincs hogy kik is voltak:(
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
A zöldet vittem, a 27-es szám és a kanadai versenyző miatt, 8-as rajtszám meg nincs a modban.Bandika írta:Kedvenc színem a zöld, kedvenc számom a 8, ha egyik sem jó akkor mindegy..gstyle írta:Mondj színt, vagy rajtszámot. Hátha lesz benne kedvedre való.Bandika írta:Én is jönnék,majd meglátjuk milyen intenzitással!még nem töltöttem le a modot igy válasszatok nekem egy autót,jó lenne egy csapattárs,majd küldjétek el az autó számát
de ajánlanám a 83-as autót, Tommy és Gadfly mellett, abban van egy 8-as:)))
-
- OW (road) Pilóta
Mondj színt, vagy rajtszámot. Hátha lesz benne kedvedre való.[/quote]
Kedvenc színem a zöld, kedvenc számom a 8, ha egyik sem jó akkor mindegy..[/quote]
A zöldet vittem, a 27-es szám és a kanadai versenyző miatt, 8-as rajtszám meg nincs a modban.
de ajánlanám a 83-as autót, Tommy és Gadfly mellett, abban van egy 8-as:)))[/quote]
elfogadom ha Tommy és Gadfly befogad a csapatba
Kedvenc színem a zöld, kedvenc számom a 8, ha egyik sem jó akkor mindegy..[/quote]
A zöldet vittem, a 27-es szám és a kanadai versenyző miatt, 8-as rajtszám meg nincs a modban.
de ajánlanám a 83-as autót, Tommy és Gadfly mellett, abban van egy 8-as:)))[/quote]
elfogadom ha Tommy és Gadfly befogad a csapatba
Balogh András
-
- Kapcsolat:
Ööööö, tessék? nem értem mi a probléma :DW A Mozart írta: Végülis nem foglaltam le, de azért ekdves tőled...
Buchert Csaba
-
- Kapcsolat:
Látom már, akkor keresek másikat, de csak akkor ha tuti hogy jössz!Csaba írta:Ööööö, tessék? nem értem mi a probléma :DW A Mozart írta: Végülis nem foglaltam le, de azért ekdves tőled...
Buchert Csaba
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Lóf***t fog jönni És ne válogassatok már össze vissza, mert morcos leszekCsaba írta:Látom már, akkor keresek másikat, de csak akkor ha tuti hogy jössz!Csaba írta:Ööööö, tessék? nem értem mi a probléma :DW A Mozart írta: Végülis nem foglaltam le, de azért ekdves tőled...
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Mozart!
Mindenki más a jogosítvány megszerzése és a Szabályzat elfogadása után választhat autót.
-
- OW (road+ovál) Pilóta
gstyle írta:Mozart!
Ezt most azért mondod, hogy fekhívd a figylememet arra, hogy Csabi még nem fogadta el a szabályzatot, így gyorsan lecsaphatnék a kocsira? Nem izgat amúgy az autó egyáltalán. Nem is biztos, hogy jönnék, (és itt következett volna néhány csípkelődő megjegyzés a fentiekkel kapcsolatban, de öreg vagyok én már ahhoz )
-
- Kapcsolat:
Nekem tök 8 mivel megyek, csak ne rózsaszín legyen, az BengA színe! :DW A Mozart írta:gstyle írta:Mozart!
Ezt most azért mondod, hogy fekhívd a figylememet arra, hogy Csabi még nem fogadta el a szabályzatot, így gyorsan lecsaphatnék a kocsira? Nem izgat amúgy az autó egyáltalán. Nem is biztos, hogy jönnék, (és itt következett volna néhány csípkelődő megjegyzés a fentiekkel kapcsolatban, de öreg vagyok én már ahhoz )
Szóval döntsd el...
Buchert Csaba
-
- OW (road+ovál) Pilóta
Banyek Csabi, te is ilyen komolyan veszed? Engem tényleg nem érdekel az az autó. Akár rózsaszínnel is megyek, ha azzal nem sértem meg Bengát persze :D
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Azzal sértesz meg, ha nem hozol egy sört nekem ...persze rózsaszín pohárba.W A Mozart írta:Banyek Csabi, te is ilyen komolyan veszed? Engem tényleg nem érdekel az az autó. Akár rózsaszínnel is megyek, ha azzal nem sértem meg Bengát persze :D
-
- Kapcsolat:
Dehogy veszem komolyan, csak egy szívélyes felajánlás!W A Mozart írta:Banyek Csabi, te is ilyen komolyan veszed? Engem tényleg nem érdekel az az autó. Akár rózsaszínnel is megyek, ha azzal nem sértem meg Bengát persze :D
Buchert Csaba
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Na durvul a helyzet, de csak semmi buzulás xDCsaba írta:Dehogy veszem komolyan, csak egy szívélyes felajánlás!W A Mozart írta:Banyek Csabi, te is ilyen komolyan veszed? Engem tényleg nem érdekel az az autó. Akár rózsaszínnel is megyek, ha azzal nem sértem meg Bengát persze :D
- RPeti
A mod-ban nem találtam meg az #1-es autót, az Andretti racingnél csak 3autót látok.
Én vagyok a béna szokás szerint?
Peter Retkes
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Gond egy szál se:))RPeti írta:A mod-ban nem találtam meg az #1-es autót, az Andretti racingnél csak 3autót látok.
Katt a #28-ra, Ryan Hunter-Reay, és ott az 1-es:))))
- Gilberto
- Top Pilóta
Srácok és főleg Tommy LE A KALAPPAL!!!! Talán eddig ez a legjobb formula autós mod eddig amivel valaha is mentem!
Manchester United
- Tommy78
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Nekem is bejön, de egy setupot ha küldene valaki, hogy körbe is tudjak menni, azt megköszönném
fatjoci@gmail.com
fatjoci@gmail.com
- Gilberto
- Top Pilóta
Alap szett első szárnyat vedd le 24-26 körülre nekem ennyi!BengA írta:Nekem is bejön, de egy setupot ha küldene valaki, hogy körbe is tudjak menni, azt megköszönném
fatjoci@gmail.com
Manchester United
- Fekete Misi
- Top Pilóta
Numero 55.
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Renben, lefoglalva neked:))Fekete Misi írta:Numero 55.
Holnap beteszem a táblázatba.
-
- OW (road+ovál) Pilóta
Helló.
Lehet még jelentkezni valamilyen úton módon?
Dragon Racing #7 Kacsa
Lehet még jelentkezni valamilyen úton módon?
Dragon Racing #7 Kacsa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kacsa vas. dec. 08, 2013 5:56 pm-kor.
- Fekete Misi
- Top Pilóta
Jah, uh bocsi...ez a hsz tegnap a díjkiosztón született meg, Tommyval beszéltük, kérdeztem, hogy lehet kocsit foglalni? Azt mondja lehet. Úgyhogy néztem egy szimpatikus számot és lefoglaltam. Én úgy emlékeztem, hogy van ovál vizsgám is, legalább is letettem a tavalyi Dan Wheldon memorialon. Telóról meg nem is néztem, hogy nincs ott a nevem mellett az ovál. Akkor sorrygstyle írta:Renben, lefoglalva neked:))Fekete Misi írta:Numero 55.
Holnap beteszem a táblázatba.
- Peter Szentpeteri
- OW (road+ovál) Pilóta
Team Penske 2# Peter Szentpeteri
Team Penske 3# Marcell Darvasi
Team Penske 12# Bercisan
Team Penske 3# Marcell Darvasi
Team Penske 12# Bercisan
A képet köszi Gábornak :D
- gstyle
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Rendben, Penske különítmény foglalva.
- finiser
- OW (road+ovál) Pilóta
Halihó!
Én is indulnék a bajnokságban!!!
Sajna az első futam időpontja nem jó és tuti , hogy nem leszek az összes futamon, de régóta vártam erre. ( év elején ugyi behalt ez a próbálkozás )
Jó lenne egy lista a választható autókról!
Vizsgáznom kell?
Sajna az első futam időpontja nem jó és tuti , hogy nem leszek az összes futamon, de régóta vártam erre. ( év elején ugyi behalt ez a próbálkozás )
Vizsgáznom kell?
Sipkai Béla
-
Elkészítettem a decemberi "aláírásom"!
- Tommy78
- Tommy78
első hsz-ben van a lista linkelvefiniser írta:Halihó!
Vizsgáznom kell?
- BengA
- OW (road+ovál) Pilóta
Szia finiser!finiser írta:Jó lenne egy lista a választható autókról!
A kiírásban szerepel a választható autók listája, de ha már írok akkor leegyszerűsítem a dolgot
ftp://87.229.108.129/VERSENYZES/INDYCAR ... tlista.jpg
- finiser
- OW (road+ovál) Pilóta
Köszi!
Nem voltam elég figyelmes.
A választásom:
Schmidt Hamilton Motorsport - 77# Simon Pagenaud
Nem voltam elég figyelmes.
A választásom:
Schmidt Hamilton Motorsport - 77# Simon Pagenaud
Sipkai Béla
- KOPI
Hogy függ össze a hó és a fűnyiró? .Ez a kép csak megerősit benne hogy ne induljakGadfly írta:Elkészítettem a decemberi "aláírásom"!