-
- Ász Pilóta
- Admin: Admin
- Kapcsolat:
- LaszloLedzenyi
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
- Pilóta
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Csamez írta:Van még üres autó?Jönnék én is ha lehetséges:)
:? Sajnos elvileg nincs gyakorlatban viszont biztosan van mert futamról még jó esetben is hiányzik legalább 3 fő.
Gyere fel szerverre majd gyakorólni, versenyenre pedig jövő hét kedden állj készen ~97%-os a részvételed.
Válasz ki egy olyan csapatot ahol több mint két autó van, az első hozzászólásban tudod egyeztetni az ütközéseket.
Üdv a csapatban!
-
- Zárt kasztnis pilóta
Ahh dejó örülök hogy jössz ,csapateredményességünk esélyei nagyban növekednek.LaszloLedzenyi írta:Tehát akko leadnám a nevezésem igaz nem tom még hogy mikor kell de én most megtenném.
Név:LaszloLedzenyi
Auto:Newman-Haas Racing#2 (Sebastian Bourdeas)
köszönöm
Középmezönyben kezdett csapatunk.
HRC-TEAM.HU
-
- LaszloLedzenyi
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Hello! Akár most is! Mindig készen áll! Nyílt a server szal nincs kód se! Csak szedd le a pályát ha még nincs meg!
www.owclub.hu itt keress rá ha nincs meg a server az IP alapján!
www.owclub.hu itt keress rá ha nincs meg a server az IP alapján!
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ahogy Ulvar is írta a szerver folyamatosan Online:LaszloLedzenyi írta:majd összedolgozunk lui:D jo kis setupot gyártunk:D és a server az mikor él mikor tudok felmenni rá hogy kipróbáljam???
<a href="http://www.owclub.hu/e107_plugins/rfque ... 1">Szerver monitor >>></a>
Szabályokat légyszi olvasd végig abban ezzel kapcsolatosan is találsz infót, linkeket
<a href="new_champ.htm">ITT >>></a>
@ALL
Qualit rövidíteni kellene 30 percre! Mit szóltok?
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
szerintem erre tök egyszerrű a módszer!Ginger17 írta:@metosz (ez marhajó)
Jó ötletnek tartom. Indianapolisban pedig ki kellene találni vmit. Hivatalosan ugye ott a qual-okon 4 folyamatos kört megy mindenki, szigorúan egyedül!!!
Van ugye a practice..azon kialakul egy sorrend x idő alatt amit metosz beállít akár 60 perc.
Kvalira be kell állítani a vekkert mittudomén 30 percre 60 percre tök mindegy.
Aztán szépen fordított sorrendben ami a practice edzésen kialakult egyesével kimegy mindenki lefutni a 4 kört a középső kettőből a jobbik számít (úgyis az jelenik meg legjobb időnek).ahogy ezt a CC oválon is tették korábban
na?
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
még messze van az OVAL de szerintem nem érdemes bonyolítani túl sokat ez egy FUN sorozat.
Viszont ha jövőre beindul egy CC egész évados akkor ott természetesen amennyire lehet a valóságot kellene szimulálni, de még akkor se tudok jobban ellenőrízhetőt mint egy kör Qualin már pedíg egy egész éves futamsorozatban sokkal "több érzelem szorúl" és nagy balhék is lehetnek kisebb vágások miatt is, hát még ha nincs is ellenőrízve a quali mint itt a FUN-on.
A négy kör lefutása mindennel együtt legalább 1,5 perc ha ezt felszorozzátok a 20 emberkével már fél óránál tartunk.
Viszont ha jövőre beindul egy CC egész évados akkor ott természetesen amennyire lehet a valóságot kellene szimulálni, de még akkor se tudok jobban ellenőrízhetőt mint egy kör Qualin már pedíg egy egész éves futamsorozatban sokkal "több érzelem szorúl" és nagy balhék is lehetnek kisebb vágások miatt is, hát még ha nincs is ellenőrízve a quali mint itt a FUN-on.
A négy kör lefutása mindennel együtt legalább 1,5 perc ha ezt felszorozzátok a 20 emberkével már fél óránál tartunk.
-
- LaszloLedzenyi
- Suna
- Zárt kasztnis pilóta
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
- Suna
- Zárt kasztnis pilóta
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
@Suna
<a href="http://www.farkasret-isi.hu/download/CC.zip">Champ Fun Replays</a>
Arra kérek minden kedves CC pilótát a csevegést ne ebben a témában folytassuk. Így a jeletkezés téma jobban átlátható marad. Köszi
<a href="viewtopic.php?t=531">CC FUN csevegő >>></a>
<a href="http://www.farkasret-isi.hu/download/CC.zip">Champ Fun Replays</a>
Arra kérek minden kedves CC pilótát a csevegést ne ebben a témában folytassuk. Így a jeletkezés téma jobban átlátható marad. Köszi
<a href="viewtopic.php?t=531">CC FUN csevegő >>></a>
-
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nem tudom mit mondjak mivel ebben a bajnokságban nincs nevezési díj előre megmondani, hogy komolyan jön-e valaki vagy sem lehetetlen, aktivitási szabályok sincsenek......................................................ZsolteX írta:Látom az első hsz-ben már nincs üres autó... akkor már nem is lehet jelentkezni??
Szóval
@Csamez, Ranger788, ZsolteX
Legyetek kedden gép közelben első sorban TS közelben és ha a quali kezdéskor van helyünk akkor gyorsan TS-szóban mondjuk nektek a futam kódot, a sorrend látszik. Azt tanácsolnám, hogy párhuzamosan offline nyomjátok mert bemelegítésre nem lesz időtök!
Az is talán lehetséges lesz, bár ezzel kapcsolatosan még Ninjával egyeztetni kell, hogy több autót is indítunk.
-
- Pilóta
- Kapcsolat:
- LaszloLedzenyi
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
-
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jöjjön mindeki TS-re futam előtt és ha van hely az admin mond
majd kódot és autót!
A szever éjjel indul újra jelszóval és szabályokkal amikre a BOX kiállás miatt szükséges van!
Piros lámpán áthalytani szigorúan tilos! Box utca limitet nézzétek meg versenyen is sajna én még nem teszteltem.
Safty Car bejövetele esetén figyeljetek a sorrendre!
A célvonalig előzni tilos!
Ezt viszont, kérlek titeket senki ne használja ki és ne kisérletezzen fékezéssel semmiképpen sem! Reméljük eleve nem lesz ilyen helyzet.
+ A boxból csak fél kör megtételével nagy lendülettel lehet az egyenesben kijönni!
A bemenet a célegyenesben a leggyorsabb de nem tiltott bárhol a pályán a szervíz utra menni és így a boxot megközelíteni.
majd kódot és autót!
A szever éjjel indul újra jelszóval és szabályokkal amikre a BOX kiállás miatt szükséges van!
Piros lámpán áthalytani szigorúan tilos! Box utca limitet nézzétek meg versenyen is sajna én még nem teszteltem.
Safty Car bejövetele esetén figyeljetek a sorrendre!
A célvonalig előzni tilos!
Ezt viszont, kérlek titeket senki ne használja ki és ne kisérletezzen fékezéssel semmiképpen sem! Reméljük eleve nem lesz ilyen helyzet.
+ A boxból csak fél kör megtételével nagy lendülettel lehet az egyenesben kijönni!
A bemenet a célegyenesben a leggyorsabb de nem tiltott bárhol a pályán a szervíz utra menni és így a boxot megközelíteni.
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
- Pilóta
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
hmm... van egykis probléma! Az indy verseny eredményénél, a nevem mellett PKV Racing szerepel, pedig elvileg Dale Coyne-al mentem. Vagy legalább is azt állítottam be mikor először bementem, aztán mivel kiléptem véletlen lehet másodszorra PKV-val mentem be, ha így történt ezer bocsánat
Mivel így 3-an indultunk PKV-val, az én pontjaimat át kéne írni a Dale Coyne-hoz a csapatversenyben
És még1szer ezerbocsánat az esetleges figyelmetlenségemért.... hozzá teszem először először biztos DC-vel mentem be, mert csak az én nevem mellett volt DC, és kerestem a csapattársat, de nem jött.
Mivel így 3-an indultunk PKV-val, az én pontjaimat át kéne írni a Dale Coyne-hoz a csapatversenyben
És még1szer ezerbocsánat az esetleges figyelmetlenségemért.... hozzá teszem először először biztos DC-vel mentem be, mert csak az én nevem mellett volt DC, és kerestem a csapattársat, de nem jött.
- LaszloLedzenyi
-
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
2003-ban én este 10-re értem haza Brnobólmetosz írta::? Sajna én sem leszek.
BRNO-ban MOTOGP-n leszek kb. 16.00-ig, tuti nem érek vissza a futamra.
@Ninja, Dietrich
Remélem azért nem dobtok ki a csapatból.
Jó szórakozást és pontgyűjtögetést!
miért dobnánk ki? Ja mert megnyerted már?
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy
-
- Kapcsolat:
Fun
Nemtudom tu mennyit mentetek Denver pályán, de sok helyen hibás!
Van olyan hely ahol még a szegélykövet sem szabad "érinteni", mert betonfal:D
Valamint a hosszu egyenes végén a balos elött hibás a pálya, ha két kocsi egymás mellet ér be a kanyarba a jobb oldalon lévő kidobja a pályáról:D
Javaslatom, Denver helyett legyen SurfersParadise vagy esetleg Dietroid.
Valamint a hosszu egyenes végén a balos elött hibás a pálya, ha két kocsi egymás mellet ér be a kanyarba a jobb oldalon lévő kidobja a pályáról:D
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Re: Fun
ez a Denver lenne?Ninja írta:Nemtudom tu mennyit mentetek Denver pályán, de sok helyen hibás!
Denver GP 1.01
surfersen hamar leamortizálom a sikánnál az autót..
nem lehet azt eltüntetni onnan? valóságban nincsnek ott falak.. :P
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Gyorsan kellene dönteni a futamig már csak 2 nap van!
Szerintem Ninja diktatórikusan (FUN) jelőld ki a pályát. Paradise elég kircsi, sajnálom, hogy nem leszek.
Én úgy emlékszem percen belül volt a pálya, de lehet, hogy keverem, a lámpa hiányán kívül nem tűnt fel más gond akkor Denverrel
IsTi jobban képben van.
Szerintem Ninja diktatórikusan (FUN) jelőld ki a pályát. Paradise elég kircsi, sajnálom, hogy nem leszek.
Én úgy emlékszem percen belül volt a pálya, de lehet, hogy keverem, a lámpa hiányán kívül nem tűnt fel más gond akkor Denverrel
IsTi jobban képben van.
-
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
valamit mindig elfelejtetek..CC-ben 2007-től van csak álló rajt! Addig nem volt (én kurvára dühös vagyok rájuk ezért de ez legyen az én gondom) nem volt szükség lámpára..metosz írta:Gyorsan kellene dönteni a futamig már csak 2 nap van!
IsTi jobban képben van.
amúgy is az 1.1-ben pont a pace cart javították a repülő rajt miatt..tahát az nem hiba ha nincs lámpa...valóságot adja vissza.
Detroit legyen akkor..
- Ginger17
- Ász Pilóta
Azt csináltok amit akartok, de sztem a pálya csak egyszerűen huplis. A régi 1.0 moddal kiválóan lehet körözni rajta. A 1.1-nek meg módosították a fizikáját. Emeld meg az autót 4, illetve 7 centire és nem fig dobálni az aszfalt... A kerékvetők meg csak akkor dobnak, ha nagyot vágsz. Legyen ez a büntetés... A rajtolás gondját meg kitárgyaltuk anno.IsTi írta:Hát Metosz ideje ha jól emlékszem 57.xxx volt az enyém 58xxx-as volt.
De a pálya tényleg rossz minőségü és akkor én is egy pályacserére tenném le a voksomat és az Detroit lenne
No, csak télleg jó lenne dönteni, mer' nekem csak ma este van időm gyakorolni... :?
- Ginger17
- Ász Pilóta
Dietrich írta:valamit mindig elfelejtetek..CC-ben 2007-től van csak álló rajt! Addig nem volt (én kurvára dühös vagyok rájuk ezért de ez legyen az én gondom) nem volt szükség lámpára..metosz írta:Gyorsan kellene dönteni a futamig már csak 2 nap van!
IsTi jobban képben van.
amúgy is az 1.1-ben pont a pace cart javították a repülő rajt miatt..tahát az nem hiba ha nincs lámpa...valóságot adja vissza.
Detroit legyen akkor..
Annak ellenére, hogy már kitárgyaltuk le kell írni megint?!
Denverben, ha állórajtot állítasz, akkor a pitből rajtoltatja a mezőnyt. Eredetileg nem a pitlane melletti egyenes a rajt/cél egyenes, hanem az, ahonnan az időt méri!!! Ott felvezető kör+állórajt esetén teljesen jó a lámpa!!!
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
nekem sincs gondom Denverrel, de nem az enyém a szerver
Mikor Wilson átjött a CC-be a F1-ből és vancouverben azt mondta rádión a csapatának az első edzés alatt:
ez a pálya nagyon huplis..
válasz:
üdv a champ carban
:D
Mikor Wilson átjött a CC-be a F1-ből és vancouverben azt mondta rádión a csapatának az első edzés alatt:
ez a pálya nagyon huplis..
válasz:
üdv a champ carban
:D
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
jó én általánosságban mondtam miért nincs rajtlámpa néhány pályán....akkor készültek amikor még nem volt állórajt vagy soha sem lesz pl. indy500Ginger17 írta:
Denverben, ha állórajtot állítasz, akkor a pitből rajtoltatja a mezőnyt. Eredetileg nem a pitlane melletti egyenes a rajt/cél egyenes, hanem az, ahonnan az időt méri!!! Ott felvezető kör+állórajt esetén teljesen jó a lámpa!!!
- Ginger17
- Ász Pilóta
Én értem, világos. Denverben szépen működik az állórajt, csak felvezető körrel együtt kell használni. Egyszerúen huplis. Ahogy monacoban kerülni kell a huplikat, bizony a cc-ben is meg kell keresni az ideális versenyvonalat, ami nem mindig az ideális ív... okoskodok itt, amikor 2-3mp-vel így is lassab vagyok.Dietrich írta:jó én általánosságban mondtam miért nincs rajtlámpa néhány pályán....akkor készültek amikor még nem volt állórajt vagy soha sem lesz pl. indy500Ginger17 írta:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
@Ginger17
Persze, hogy nem kell leírni százszor de jobb kétszer leírni mint tízszer a levegőbe megbeszélni, ráadásul úgy hogy az érintettek nagy része nincs is ott.
A lámpát azért írtam mert arra emlékszem, hogy rossz volt. Nekem minden más feküdt a pályán és IsTivel egyetemben stabil időket mentünk maximálisan palánk-fal közelben. Monaconál szerintem nem rosszabb, de simán lehet, hogy nem vettem észre valamit, mint pl. falakat. Max 30 kör volt akkor benne.
Amúgy ilyen FUN-ban van csak az OWC-n, mert 30 napos szabály kötelez!
Apró dolgok javításra kerülhetnek de a pálya nyomvonal nem változhat a verseny előtt egy hónappal.
Persze, hogy nem kell leírni százszor de jobb kétszer leírni mint tízszer a levegőbe megbeszélni, ráadásul úgy hogy az érintettek nagy része nincs is ott.
A lámpát azért írtam mert arra emlékszem, hogy rossz volt. Nekem minden más feküdt a pályán és IsTivel egyetemben stabil időket mentünk maximálisan palánk-fal közelben. Monaconál szerintem nem rosszabb, de simán lehet, hogy nem vettem észre valamit, mint pl. falakat. Max 30 kör volt akkor benne.
Apró dolgok javításra kerülhetnek de a pálya nyomvonal nem változhat a verseny előtt egy hónappal.
- Ginger17
- Ász Pilóta
Ok...metosz írta:@Ginger17
-
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat: