- KOPI
- Admin: Admin
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Jelenleg üres! Ha addig nem vizsgázik senki le előtted aki ráadásul azt is szeretné.............. jó esélyeid vannak rá!Terényi Krisztián írta:Egy kérdés ha megvan az engedélyem az indulásra akkor enyém lehet Bobby Rahal autója?
A vizsgázást mindig a leggyorsabb kezdi 20.00-kor. Addig lehet még "überelni".
Tesztverseny 21.00-kor pontosan indul!
Kalappal! Jó tesztelést! Balesetmentes tesztversenyt!
@Ginger17, Bedy
Javaslatom
107%-ra 0.56.4
vagyis
56.399-től rendben van, 6 mért kör ezen belül zsínórban.
- Bedy
- Kapcsolat:
Valamivel kevesebbre gondoltam (0:56:0) , de ez csekély eltérés .metosz írta:Jelenleg üres! Ha addig nem vizsgázik senki le előtted aki ráadásul azt is szeretné.............. jó esélyeid vannak rá!Terényi Krisztián írta:Egy kérdés ha megvan az engedélyem az indulásra akkor enyém lehet Bobby Rahal autója?
A vizsgázást mindig a leggyorsabb kezdi 20.00-kor. Addig lehet még "überelni".
Tesztverseny 21.00-kor pontosan indul!
Kalappal! Jó tesztelést! Balesetmentes tesztversenyt!
@Ginger17, Bedy
Javaslatom
107%-ra 0.56.4
vagyis
56.399-től rendben van, 6 mért kör ezen belül zsínórban.
Start Me Up
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
Jelentkezés elfogadva... az oválokra is tessék jönni!!!IsTi írta:Sziasztok!
Én is jelentkeznék a bajnokságra igaz sok időm nincsen felkészülni a versenyekre, de nem bírom ki, hogy ezzel a szuper társasággal nem tudok versenyezni
RAHAL-HOGAN RACING (Lola/Mercedes/Goodyear)
#9 Bobby Rahal
AZ AKTUÁLIS AUTÓKIOSZTÁS FRISSÍTVE AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBAN...
Knife kollégát - amíg meg nem gondolja magát - átsoroltuk a nem rendszeres indulók közé.
Peter Rigo
- KOPI
-
- Ász Pilóta
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Terényi Krisztián írta:Már le is csusztam Bobby Rahal autojárol :D .Na nem baj akkor a másik autora pályázom a csapatbol.Hogy van ez hogy az elsö kezdi a vizsgát? Menjek ki körözni elötte és aki a legjobb ott az kezd?
Azok közül akik vizsgára várnak, nem az itteni jelentkezési sorrend dönt hanem a szerveren felmutatott eredmény. Pontosan 20.00-kor lezárjuk a sorrendet és kezdjük a vizsgáztatást. Jó esetben 2 max.3 embert tudunk egy óra alatt tüzetesen végig nézni.
- KOPI
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
52, 53-as időket mennek majd az emberek, persze egy körre megoldható a kocsival a kicsivel 51 alatti idő is.Terényi Krisztián írta:Az idömet hol tudom megnézni,hogy mi a legjobb ezen a pályán?Kiváncsi lennék rá hogy eddig miket mentem,és persze a többiek.
De a lényeg és egyetlen objektív követelmény a vizsgán a 107% vagyis a 56-on belüli stabil autózás 6 körön keresztül. Utána már csak csemegék vannak forgalomban, illetve egy tesztverseny. Jelesek esetén, csak 50%-ot kérünk baleset okozás nélkül teljesíteni. Az nem gond ha összetöröd magad a kocsit megjavítják a boxban csak legyen meg a meghatározott körszám (50% esetén 26 kör). Persze az eredmény befolyásolja az osztályzatot amit később a versenybíróság témában a jogosítvány átvételkor láthatsz, szerver már pörög, emberek majd vizsga közben érkeznek hiszen nekik első sorban a tesztversenyért van értelme szerverre látogatni keddenként, szóval 21.00-ig megtelünk.
Tesztverseny pontosan 21.00-kor kezdődik ( 5 perc szokásos késési lékkel)
Én személyesen 19.00-tól felrakom már a kocsim. A vizsgázbiztosok is megérkeznek legkésőbb 19.55-ig.
-
- Ász Pilóta
- GeGE95
- Kapcsolat:
- KOPI
Dehogy .Figyu én itt még ujonc vagyok,jogsim sincs még,remélem holnap már lesz. :D Válaszd nyugodtan,majd és nézek magamnak más autot.a Csapat 11 es autoja is tökéletes nekem. Emiatt ne változtass,itt egyenlöre nekem kell alkalmazkodni,mert neked van licenced.IsTi írta:Bocs Krisztián most vettem észre hogy Te már kiválasztatod magadnak:) Így ha meg lehet oldani akkor átülnék mondjuk ide:
DALE COYNE RACING (Lola/Ford/Firestone)
#34 Alessandro Zampedri -
Bocs a kellemetlenségért
- Ginger17
- Ász Pilóta
Húhúúú... gyerekek! Ez neeee... én ezt nem tudom követni.Terényi Krisztián írta:Dehogy .Figyu én itt még ujonc vagyok,jogsim sincs még,remélem holnap már lesz. :D Válaszd nyugodtan,majd és nézek magamnak más autot.a Csapat 11 es autoja is tökéletes nekem. Emiatt ne változtass,itt egyenlöre nekem kell alkalmazkodni,mert neked van licenced.IsTi írta:Bocs Krisztián most vettem észre hogy Te már kiválasztatod magadnak:) Így ha meg lehet oldani akkor átülnék mondjuk ide:
DALE COYNE RACING (Lola/Ford/Firestone)
#34 Alessandro Zampedri -
Bocs a kellemetlenségért
Intézzétek el egymás között, de az "alkudozás" ne itt történjen, mert ebbe bele fogok csavarodni.
Peter Rigo
- Ginger17
- Ász Pilóta
Szia! Üdv, ismét!GeGE95 írta:Hellosztok vissza szeretnék jönni és jelentkezni a DALE COYNE RACING (Lola/Ford/Firestone)
#19 Eric Bachelart - hoz , és nem tom h ha már megvan a jogsim le kell e tennem mégegyszer köcci . ja am GeGE vok
Elég régen láttunk és úgy gondolom ezzel a moddal még nem is voltál tesztversenyen sem... sztem mindenképp' szeretnénk majd megnézni téged, ha nem is egy komplett vizsga, de egy tesztverseny keretein belül.
Peter Rigo
- Ginger17
- Ász Pilóta
- GeGE95
- Kapcsolat:
- Ginger17
- Ász Pilóta
Nincs msn-em... tesztverseny pedig minden kedden az aktuális pályán. Várunk szeretettel, de konzultáltam metosz Úrral és úgy döntöttünk, hogy a mod is új, Te is régen voltál, ezért újra kellene vizsgáznod. Most úgyis egy rakás ovál jön (közte az Indy500), úgyhogy épp' aktuális lesz a licenszed felülvizsgálata. Ám mivel már voltál ilyenen, biztos vagyok benne, hogy nem lesz gondod vele. Úgyhogy várunk a jövő héten Nazarethben.GeGE95 írta:Ginger lécci írd le az msn-ed és ott megbeszéljük mikor legyen a tesztfutam. köcci
Peter Rigo
-
- OW (road+ovál) Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
- Ginger17
- Ász Pilóta
- KOPI
-
- Ginger17
- Ász Pilóta
Köszöntünk! Most kedden oválvizsgára van lehetőséged Nazarethben, a bajnokság épp' aktuális pályáján. A vizsga feladatokról fentebb olvashatsz. A pálya (és minden egyéb induláshoz szükséges cucc) letölthető a "futamok" fórum, aktuális témájából. Vizsgakezés kedden 20.00-kor, tesztverseny 21.00-tól. Ha kérdésed van, ne tartsd vissza!joco1320 írta:Szeretnék jelizni vagyis egbe vizsgát leszeretném rakni nekem 8 milyen az auto!!!
Peter Rigo
-
- Ász Pilóta
-
- Pilóta
- GeGE95
- Kapcsolat:
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
kormányomnak valószínűleg annyiGinger17 írta:Ha szabad érdeklődnöm... mi történt???Gerrard írta:valószínűleg nekem ennyi volt
még igazából 2 lehetőségem maradt amit ma fogok megcsinálni
mégpedig, átdugom másik usb-be úgy rakok rá egy másik drivert
illetve most reggel szétszedtük apuval és este majd kifújjuk.. tegnap vettünk ilyen nem tom mit :D amivel így ki kell fújni.. nem tom a nevét sry
ha ez sem segít akkor sajnos bye bye
jah a kormányomnak az a baja hogy befordítom balra a kocsit és ugye utána vissza kellene fordulnia középre.. de ezt nem csinálja hanem túlfordul a középvonalán tehát jobbra fordul, majd megint vissza balra, és ezt a harmónikázást csinálja
ez tegnap óta ilyen.. felraktam egy másik drivert hogy beállítsam a ts gombot a kormányra... be is állítottam meg minden és azóta ilyen a kormány.. persze letöröltem és raktam fel egy másikat de azzal se volt semmi változás...
persze sokan sokat segítettek de főleg Tequila aki felajánlotta hogy elküldi nekem postán a kormányát mert ő nem használja... de én ezt nem fogadhatom el
- Ginger17
- Ász Pilóta
Pedig valamit ki KELL találnod, mert az autódat nem vagyok hajlandó szabaddá tenni.Gerrard írta:kormányomnak valószínűleg annyiGinger17 írta:Ha szabad érdeklődnöm... mi történt???Gerrard írta:valószínűleg nekem ennyi volt
még igazából 2 lehetőségem maradt amit ma fogok megcsinálni
mégpedig, átdugom másik usb-be úgy rakok rá egy másik drivert
illetve most reggel szétszedtük apuval és este majd kifújjuk.. tegnap vettünk ilyen nem tom mit :D amivel így ki kell fújni.. nem tom a nevét sry
ha ez sem segít akkor sajnos bye bye
jah a kormányomnak az a baja hogy befordítom balra a kocsit és ugye utána vissza kellene fordulnia középre.. de ezt nem csinálja hanem túlfordul a középvonalán tehát jobbra fordul, majd megint vissza balra, és ezt a harmónikázást csinálja
ez tegnap óta ilyen.. felraktam egy másik drivert hogy beállítsam a ts gombot a kormányra... be is állítottam meg minden és azóta ilyen a kormány.. persze letöröltem és raktam fel egy másikat de azzal se volt semmi változás...
persze sokan sokat segítettek de főleg Tequila aki felajánlotta hogy elküldi nekem postán a kormányát mert ő nem használja... de én ezt nem fogadhatom el
Peter Rigo
-
- OW (road+ovál) Pilóta
- Tequila
- Ász Pilóta
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
-
- Ász Pilóta
köszi srácok a sok tanácsot
a hiba úgy néz ki hogy elhárult.. legalábbis most legalább tudok egyáltalán menni vele... mondjuk ez tegnap este nem látszott mert sajnos elég hamar kiestem
de ami a lényeg hogy így tudok indulni..viszont a következő kormányon már most el kell kezdenem gondolkodni, mert nem hiszem hogy ez olyan sokáig bírná még
a hiba úgy néz ki hogy elhárult.. legalábbis most legalább tudok egyáltalán menni vele... mondjuk ez tegnap este nem látszott mert sajnos elég hamar kiestem
de ami a lényeg hogy így tudok indulni..viszont a következő kormányon már most el kell kezdenem gondolkodni, mert nem hiszem hogy ez olyan sokáig bírná még
- Bedy
- Kapcsolat:
-
- Ász Pilóta
-
- OW (road) Pilóta
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valami tesztpilóta-féleségnek lehet jelentkezni a bajnokságba? Mert valószínűleg nem tudnék minden futamon részt venni (feltéve hogyha bevesztek a bajnokságba), s nem szeretném ezáltal másoktól elvenni a lehetőséget.
A szabályzatot egyébként elolvastam, értelmeztem, módot és a Nazareth-i pályát letöltöttem, s már ki is próbáltam (igaz, nem a Nazareth-i pályán).
Az lenne a kérdésem, hogy valami tesztpilóta-féleségnek lehet jelentkezni a bajnokságba? Mert valószínűleg nem tudnék minden futamon részt venni (feltéve hogyha bevesztek a bajnokságba), s nem szeretném ezáltal másoktól elvenni a lehetőséget.
A szabályzatot egyébként elolvastam, értelmeztem, módot és a Nazareth-i pályát letöltöttem, s már ki is próbáltam (igaz, nem a Nazareth-i pályán).
- Ginger17
- Ász Pilóta
Tesztpilóta állás nincs... jelentkezz a bajnokságba és ha az aktivitási szabályokat betartod, simán részt tudsz venni azon a versenyeken amiken szeretnél.Adam Jonas írta:Sziasztok!
Jogosítványt viszont mindenképp' szerezned kell (ovál és road versenyekre egyaránt).
Peter Rigo
-
- Adminisztrátor
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
-
- Tommy78
- Tommy78
-
Jujj, ne haragudjatok! Még csak ismerkedem a dolgokkal itt.....most tettem fel a játékot is, elvileg majd csütörtökön megyek vizsgázni vezetéstechnikából! :DTommy78 írta:Látod Kopi minket már meg sem akar ismerni!Lamer Z írta:Üdv. Mindenkinek!
Lámer Zoli vagyok, és szeretnék nevezni a bajnokságra! Ulvar, Spiczi, Jónás Ádán, ás Leitner Norbinak hála kipróbálhatom magam nem csak Online Rallyban!
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
Szia! Azt hittem, hogy csütörtökön is van vizsga, de se baj, akkor majd kedden megyek! Szerencsére segítőkész versenyzőket ismerek itt is az RBR-ből.Ginger17 írta:@Lamer Z
Üdvözletünk! A jövő hét kedden várunk a vizsgára. Amint megvan a jogsid, kérhetsz autót és jelentkezhetsz az Indy500-ra is, ami a jövő hét csütörtökén lesz. Ha ennyi arcot ismersz, biztos segítenek majd eligazodni a fórumon és mesélni is fognak neked a vzsgáztatásról.
- Ginger17
- Ász Pilóta
Csütörtökön már a qualifikációt tartjuk. Azon meg csak oválos jogsival rendelkező versenyző vehet részt... sajnálom, de ne csüggedj, 500 mérföldről beszélünk.Lamer Z írta:Szia! Azt hittem, hogy csütörtökön is van vizsga, de se baj, akkor majd kedden megyek! Szerencsére segítőkész versenyzőket ismerek itt is az RBR-ből.Ginger17 írta:@Lamer Z
Üdvözletünk! A jövő hét kedden várunk a vizsgára. Amint megvan a jogsid, kérhetsz autót és jelentkezhetsz az Indy500-ra is, ami a jövő hét csütörtökén lesz. Ha ennyi arcot ismersz, biztos segítenek majd eligazodni a fórumon és mesélni is fognak neked a vzsgáztatásról.
Peter Rigo
-
- Adminisztrátor
- Ginger17
- Ász Pilóta
-
- metosz
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
- KOPI
-
Szia! Csak szeretném kipróbálni magam más autós játékban is, és mivel itt vannak ismerősök, végül itt kötöttem ki, és Martin is.KOPI írta:Idejön a Richard Burns Rally elit ? Zoli,Martin ti is megtértek vagy csak itt is indulni akartok? :D .Tommy lavinát inditott el.Ha Lámer Zoli és Martin itt is ürhajos lesz,tényleg nyugdijba megyek. :D
Itt nagyobb izgalmak vannak, mint az RBR-ben, ahol egyedül száguldsz végig egy gyorsaságin.....itt vannak közvetlen vetélytársak is!
- KOPI
Akkor legalább ti megértitek hogy miért fejeztem be rally-s pályafutásom. :D .Most kedveskedni fogok.Itt is nagyon segitökész normális és nemnormális :D srácok vannak.Nekem is nagyon sokat segitettek.Lamer Z írta:Szia! Csak szeretném kipróbálni magam más autós játékban is, és mivel itt vannak ismerősök, végül itt kötöttem ki, és Martin is.KOPI írta:Idejön a Richard Burns Rally elit ? Zoli,Martin ti is megtértek vagy csak itt is indulni akartok? :D .Tommy lavinát inditott el.Ha Lámer Zoli és Martin itt is ürhajos lesz,tényleg nyugdijba megyek. :D
Itt nagyobb izgalmak vannak, mint az RBR-ben, ahol egyedül száguldsz végig egy gyorsaságin.....itt vannak közvetlen vetélytársak is!
-
- Ász Pilóta
- Kapcsolat:
Csak aztán ha valaki majd falra ken ne kezd el irni oldalakat de hát miért..Lamer Z írta:Szia! Csak szeretném kipróbálni magam más autós játékban is, és mivel itt vannak ismerősök, végül itt kötöttem ki, és Martin is.KOPI írta:Idejön a Richard Burns Rally elit ? Zoli,Martin ti is megtértek vagy csak itt is indulni akartok? :D .Tommy lavinát inditott el.Ha Lámer Zoli és Martin itt is ürhajos lesz,tényleg nyugdijba megyek. :D
"Indianapolis kemény volt velem pályafutásom során. Az őrületbe kerget. Itt érhetsz el a legmagasabbra, de itt süllyedhetsz a legmélyebbre is." Paul Tracy
-
- KOPI
Most aztán megnyugtattad öket :D .Nem vagytok ti olyanok.Engem sem kent senki a falra.És gondolom nem a sulyom miatt,meg hogy kopasz vagyok. :DDietrich írta:Csak aztán ha valaki majd falra ken ne kezd el irni oldalakat de hát miért..Lamer Z írta:Szia! Csak szeretném kipróbálni magam más autós játékban is, és mivel itt vannak ismerősök, végül itt kötöttem ki, és Martin is.KOPI írta:Idejön a Richard Burns Rally elit ? Zoli,Martin ti is megtértek vagy csak itt is indulni akartok? :D .Tommy lavinát inditott el.Ha Lámer Zoli és Martin itt is ürhajos lesz,tényleg nyugdijba megyek. :D
- Ginger17
- Ász Pilóta