Sokan közülünk is, sőt sztem mindenki figyelemmel kíséri a közös fórumokat (SG, FB)! De mi sem dobáljuk tele mások fórumait a Maszimos Eventekkel stb...!
Peace!

Tegnap este Tommyval nyüstöltük a programot. Az MP egyelőre annyit tud, hogy egyszerre egy időben több ember is körözhet a pályán. Ezen kívül mást nem tud ill. amit tudna, az sem működik megfelelően. Az alfánál is alfább az állapot, de hát innen a legalsó szintről indulva lehet a legszebb fejlődést bemutatni.Gadfly írta:MASZIM SZERVER ONLINE
Sikerült elindítani a MASZIM AC szervert!![]()
Szerver neve: ! Maszim.hu
Jelszó: 12345
Ahogy várható volt még bőven alfa verzió, de a lényeg, hogy működik!![]()
Az elmúlt másfél órában folyamat jöttek a frissítések (amíg kalibráltam kb. 3x kellett utána frissítenem). Gilberttel már köröztünk is rajta. Létre lett hozva TS-n is egy ASSETTO CORSA szoba. Akik ráérnek és kedvük van kb. ma 20:00-tól gyülekezzünk és szívjuk magunkba a tapasztalatokat![]()
Csatlakozási segédlet:

Jaja, én is néztemGinger17 írta:Lucas Diettrich?![]()
Mi is a probléma? Miért is csinálunk magunkból hülyét? Netán azért, mert más ligákkal párhuzamban mi is merészeltünk indítani szervert?Ginger17 írta:Ez utóbbi két hozzászólás szenzációs...
Srácok, nézetek már szét kicsit a fórumokon, vagy a facebookon és ne csináljatok magatokból hülyét.
http://sg.hu/listazas.php3?id=1324301258

Ha a szoknyát áruló boltban nem vehetsz nadrágot de tudod hogy hol van olyan hely ahol igen,azzal milyen etikettet sért meg a naci bolt? Naci boltba se tilos nadrágot kiakasztani a pult fölé.Gadfly írta: Gilbert hozzászólására pedig részemről +1.
Nem egyszer előfordult már, hogy bizonyos ligák a maszim fórumot reklámfelületnek használják. Persze meg lehet tenni, hiszen semmiféle szólásszabadságra utaló korlátozás nincs érvényben, viszont úgy gondolom, hogy illene léteznie egy "ligák" közötti szervezői v. versenyzői etikettnek, hogy nem posztolgatjuk a saját termékeinket mások háza táján. Mi sem posztolgatjuk a bajnokságainkat mások "belső" felületén, mint ahogy a butikos sem megy át a vele szemközt lévő butikba árulni a rongyát (persze megteheti, de erre a jellemzésre vannak szép szaftos magyar jelzők). Reklámozásra ott van a saját kirakat (mi esetünkben a weboldal) illetve ezt a célt szolgáló "közös" reklám területek.

Bocsánat a korábbi esetek miatt. Elnézést, hogy meghívtuk a MASZIM-os versenyzőket a NASCAR bajnokságba, mivel gondoltuk, hogy érdekelhet titeket az oval bajnokság. Hasonlóan a Blancpain bajnokságba az Endurance miatt. Ez nem fog többet előfordulni ígérem!Ginger17 írta:A PSRL srácok csupa jószándékból linketék ide az invitáló reklámjaikat, hogy kerüljetek ti is be a pörgésbe... ezeket is észre lehetne venni srácok, és nem elhajtani őket ezzel a "ez az én homokózóm, menj innen!" szöveggel.[/size]

Dani! Értem az érvelésed, és vahol igazat is kell adnom Neked.danikosz írta: Ha a szoknyát áruló boltban nem vehetsz nadrágot de tudod hogy hol van olyan hely ahol igen,azzal milyen etikettet sért meg a naci bolt? Naci boltba se tilos nadrágot kiakasztani a pult fölé.
De ha meg zavaró,miért kell megkérni a naciboltot hogy tegyék ki a szoknyát?

Ginger17 írta:Lucas Diettrich?![]()

A szerver elvileg folyamatosan üzemel,voodoo írta:Srácok az Assetto szervert nem lehetne folyamatosan üzemeltetni ? Imola Gt kategória 20 fő azt csók. Több pályát is lehet vetés forgóba akkor mehet több is.

R9 270 2GB DUAL-X - 43.990metosz írta:beszereztem ezt a csodát, és azt kell mondjam nagyon tetszett. Sok dolgot kellene tudni, pl. hogyan működik a segítség rendszer, gondolok itt arra, hogy van valami súlybüntetés, vagy pl. ezt be tudjuk állítani, kötelezővé tenni?
Sajnos nekem picit akadozott online és összesen 50 fps-em volt, ami igencsak kevés a versenyzéshez, de azért csak ki lehet majd valamit találni és butítani a szükséges állapotig.
Új gépre lesz majd nálam szükség. i7-es a proci, de gyengén muzsikál a vidi.

Úgy néz ki, hogy nem tartott sokáig, mert állítólag volt aki meg szerette volna venni innen, de azt az üzit kapta rendeléskor, hogy "nincs már készleten". Hamar elkapkodták, viszont továbbra is meg lehet venni hardveraprón is LINK ugyan ezért az árért.voodoo írta:Óriás Assetto Corsa leárazás!!

bandito írta:Csátok ! Na megvan az AC + Sapphire Radeon R9 280X Dual-X 3GB PCIe +némi ram !!![]()
Hamarosan csatlakozom AC
addig is gyúrjatok mert mindenkit megelőzők
![]()
![]()

Grat ! Nekem meg nyomd csak át a setupot had lessem meg :Dbandito írta:Nyomtam nemrég 1 WR-t ! Mugello Lotus Exige 240R Stage3
http://www.youtube.com/watch?v=KHrs95I8I3Y

Remélem lesz megoldás a kérdésedre gyorsan, én sajna nem vagyok még képben AC-vel kapcsolatosan. Viszont lassan eldől a dolog, ahogy már Gadfly is éreztette, és ez lesz a jövőnk.RPeti írta:Hónapok óta először leülte, feltelepített egy rakás mindent és azóta nem jó a hang.
Fülessel játszok de olyan hangja van, mintha az 5.1-et erőltetné. A kasztni zörejei hangosak, az ellenfelek autói szintén, de a saját gumi és motorhangom szinte nem is hallatszik.
Hol lehet 5.1-ről átállítani az AC-t 2.0-ba? Vagy EAX-ot vagy valamit állítani? Win7-ben sztereóként van beállítva a hang, működik is máshol fajinul. Segítsetek pls.
Köszi,

Én tőle/itt vettem még májusban:Bandika írta:Sziasztok!
Eljött az idő, hogy beszerezzem az AC-t!
Kérnélek titeket, hogy küldjétek meg, hogy most hol tudnám beszerezni a legjobb áron.
Olvastam, hogy megjelent az 1.0 RC is, azt vegyem meg, gondolom early access nincs már.

GABOR írta:"Megrendeltem" én is a sráctól a játékot. Ha minden jól megy a héten én is belépek a táborba.

GABOR írta:"Megrendeltem" én is a sráctól a játékot. Ha minden jól megy a héten én is belépek a táborba.

Értem. Köszi. De az arányoknál nem kell semmit állítani? :D Csak annyi a lényeg, hogy a játékba ugyanaz legyen, mint windowsba? Az nem lényeg, hogy egyes autóknak nem egyforma a kormányfoka? :DTommy78 írta:Egyedül ami nagyon fontos, hogy ugyanaz a kormány fok legyen beállítva a windowsba is mint a játékban, ezt mi se tudtuk az elején jo ideig, utána minden oké lett, ezen kívül csak be kell állítani a gombokat meg a tengelyeket. A Force feedback értékek pedig ízlés alapján beállítható.

Nem tudom változott-e, de:Attis írta:valami válasz esetleg?

Sajnos nincs hozzáCsaba írta:Jol sejtem, hogy nincs semmi demo ehhez a játékhoz amivel le tudnám tesztelni a gépem, hogy megfelelő-e a teljesítménye?