A bajnokság magja szervezeti rendszere összeállt, így minden bizonnyal ez lesz a legrövidebb előkészületi fórumunk.
Távirati stílusban az eddigi fejlemények a tegnapi értekezlet alapján:
Szakosztályvezetői felkérést
Pongrácz Tamás Tommy78
elfogadta, amihez ezúton is sok sikert kívánok neki!
A szervert a 34280-ason lehet akár már most is indítani.
FTP tárhely keret előkészítve:
ftp://87.229.108.129/00%20PUBLIKUS%20-% ... AGOK/MTCC/
Szakosztályvezetőnek Tommy mellé felkértük Dietrich-ek, aki reméljük elvállalja a feladatot, és hasonlóan az indycarhoz folyamatos segítsége, figyelme mellett fejlődhet jobban a bajnoki.
További segítők, akik vállaltak feladatot:
Balogh Sándor - Sanya,
Terényi Krisztián - Kopi,
Stágl Róbert - Bodzzza,
Borbély Attila - Voodoo
A bírói testület:
Sanya, Kopi, Voodoo
Kép és megjelenés:
Terényi Krisztián - Kopi
Fórum adminisztációs segítő:
Stágl Róbert - Bodzzza
A jogosultságok beállításra kerültek. De a rendszer illetve a nevekhez tartotó képek feladatkör elnevezések még nem lettek eldöntve, de ezt Tommyval gyorsan tisztázzuk.
Elkészült a versenynaptár – 7 helyszín 14 futam a 2010-es évadban július 1-től
Júli1 , Júl15 , Aug5 , Aug19 , Szept16 , Szept30 , Okt14
Szabályzat előkészítését megkezdtem, http://www.maszim.hu/mtcc.html
Sajnos szétcsúszott így most egészen a bajnoki kiírásáig ez nem lesz szerkesztve már, meg kell csinálnom újra, amikor lesz időm. Személyesen de aszem egyesületi szempontból is, a legrosszabbkor jött ez a dolog. Iszonyatos sok a meló, kérek szépen mindenkit az előkészítés során segítsen avagy néma gyereknek anya se érti a szavát.
De a lényeg, jogsi kell az mtcc-nek megfelelően átalakítva, a jelenleg kiadott jogsik érvényesek lesznek a bajnokira illetve a Junior bajnoki szereplések mint pl. Brenor de sorolhatnám hosszan egész Japánig, Bedy által szintén jogsival lesznek értékelve. Mivel a vizsgarendszer sokban egyszerűsített (107% tesztverseny) így a jogosítvány az open wheel szériákra nem érvényes.
Gyakorlatilag az egyetlen kérdés a hivatalos kihirdetés dátuma. a bajnokságok témában, ami nyilván Kopitól és a képektől függ.
az ucsó futam nem véletlenül 1A és nem A1 de erről majd Tommy Voodoo bővebben