Minden, ami a témához kapcsolódik
Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

COD4 - Főhadiszállás

Hozzászólás Szerző: Gadfly » szomb. nov. 19, 2011 1:37 am

Kép

SZERVER PARAMÉTEREK

Szerver név: MASZIM COD4
IP: 87.229.108.129
Jelszó: kimi

A szerver csak is kizárólag azon időpontokban üzemel, mikor nincs hivatalos verseny v. egyéb más esemény, melynek korlátozhatná a sávszélességét!

TS szoba: MCOD4 (jelszó nincs)


LETÖLTÉS

Letöltéséhez FTP kapcsolat létrehozása szükséges, melyek a következők:

IP: 87.229.108.129
Felhasználónév: cod4
Jelszó: gyilok

A tömörített állomány több fájlt is tartalmaz! (részletek a telepítésnél)


TELEPÍTÉS

1. cod4.zip kitömörítése
2. rzr-cod4.iso képfájl telepítése (pl. daemon tools segítségével)
3. rzr-cod4.exe használata szériaszám kiválasztásához (nem vírusos ha esetleg a vírusirtó annak jelezné)
4. Telepítés közben a PunkBuster és a DirectX telepítése kötelező!
5. cod4mw-1.6-patchsetup.exe telepítése
6. cod4mw-1.6-1.7-patchsetup.exe telepítése
7. A játék főkönyvtárában lévő pb mappát törölni kell. Helyette az FTP-n található pb.rar fájlban lévő pb mappát és tartalmát kell másolni/kicserélni.


HASZNÁLAT

A játék és a szerverre való csatlakozáshoz a iw3mp.exe-t kell futtatni (v. az asztalra telepített Multiplayer parancsikont) Szerverre való csatlakozás előtt érdemes beállítani a grafikai és egyéb tulajdonságokat. A játéknak "nincs nagy" gépigénye (ha az rFactor el fut, akkor ez is (COD 4 gépigénye)).
Szerverre való csatlakozáshoz válasszuk ki a Join Game menüpontot. Ezen belül a képernyő tetején a Source gombra kattintva válasszuk ki a Favorites opciót. Ennek hatására egy sorral lejjebb aktívvá válik a New Favorite gomb, melyre ha rákattintunk előjön egy "konzol", ahol meg kell adni a szerver IP címét (lásd feljebb). Ha a szerver üzemel, akkor a MASZIM COD4 nevű szervernek kell megjelennie. Jelöljük ki ezt a szervert, majd a képernyő alján lévő Password gombra kattintva rendeljük hozzá a szerver jelszavát (lásd feljebb). Ezt követően a szerver nevére duplakatt v. Join Server gombra kattintva csatlakozhatunk a szerverre. Ezek a beállítások/paraméterek elmentődnek, tehát nem kell mindig megadni (kivéve ha új profilt hozunk létre).

Ha esetleg nem sikerül csatlakozni a szerverre, akkor érdemes a tűzfalnak kivételként hozzáadni a COD4-et (mint ahogy az rF esetében is), továbbá ha hibás kulcs v. PunkBuster probléma van, akkor a szériaszámot érdemes átírni. Ezt az Options/Multiplayer Options/Enter Key Code menüpont alatt lehet megváltoztatni. (a kulcsgenerátor adott ;-) v. ott a google :) )


GAMEPLAY


BengA írta:Sziasztok!

Azok számára, akik kevésbé ismerik a COD4-et, szeretnék egy kis segítséget adni, hogy újoncként ne vesszenek el annyira a játékot jobban ismerők között...

Ezen a linken a játékban lévő összes pályát megtaláljátok. Mindegyik pályánál találtok olyan leírást is, hogy az adott pályán attól függően, hogy milyen mod fut (pl: Sabotage, TeamDeathmatch...stb.), mit hol kell keresni, illetve honnan indultok a kör elején:
http://www.cod4central.com/cod4-maps-menu.php

Ezen a linken letölthettek egy úgy nevezett level hack-et, mely kihangsúlyozom nem csalás, hanem megnyitja számotokra az összes fegyvert, illetve perk-et. A program használata nem kötelező, de ajánlott, mivel azok, akik a maximum szinten vannak (lvl55), előnyben lesznek veletek szemben.
Az oldalon van leírás is, hogyan kell használni a programot.
http://warandwarriors.5mp.eu/web.php?a= ... UC8V69eHsd

Az utolsó linken arról kaphattok információt, hogy a játékban használatos u.n. PERK-ek mire jók, illetve a második linken a Killstreak lista található, mely pontosan leírja, ha ügyes vagy, milyen egyéb segédeszközt használhatsz fel a többiek kiirtására -hh-
PERK-ek:
http://www.clancore.hu/?oldal=kezdolap& ... get=perkek

Killstreak lista:
http://www.clancore.hu/?oldal=kezdolap& ... killstreak

Remélem a fent említett linkek hasznosak lesznek számotokra!
Jó lövöldözést _h_ _LL

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » szomb. nov. 19, 2011 2:07 am

Üdv Mindenkinek

Metosszal tanácskozva arra jutottunk, hogy próba/teszt üzemmel elindítunk egy FPS kikapcsolódási lehetőséget. Választás a COD4-re esett, mivel széles körben ismert és egyben átlátható felületének köszönhetően, igazi kikapcsolódást nyújt az erre vágyóknak. Természetesen "zárt szerverről" van szó, mivel jelszóval védett és e sorokat is csak azok olvashatják, akik regisztráltak a fórumra.

Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk minden pilóta v. maszimos felhasználó számára, akik a versenyzés mellett más kikapcsolódásra v. szórakozásra is vágynak. Természetesen nyugodtan lehet hívni ismerősöket is. ;-)

Amennyiben van rá igény, ebben a topikban szervezzük a harci eseményeket, ill. ha bárkinek bármi kérdése v. észrevétele van, akkor itt közöljétek.

Természetesen a FairPlay szabályok itt is érvényesek!

TERVEZETT IDŐPONTOK

2011.11.19. (szombat) 15:00-17:00 és 22:00-től ameddig a kedv tart :grin:

Természetesen a tervezett időpontokon kívül is lehet használni a harcmezőt (akár privát célra is), viszont úgy az igazi, ha többen vagyunk. ;-)

TS használata ajánlott!

Üdv. Gadfly

Topik: ON :arrow:
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » szomb. nov. 19, 2011 12:46 pm

Na ebbe jobb lennék mint F1-be, de sajnos új rendszert raktam és nem tervezem felrakni. Kár, hogy nem előbb vezettétek be :-(
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » vas. nov. 20, 2011 10:49 am

A tegnapi időpontokban sikerült véglegesíteni a szerver beállításokat. Innentől kezdve szinte teljes a rendszer. A kérdés már csak az, hogy van e érdeklődő ill. ebből kifolyólag van e értelme futtatni a rendszert?! Éppen ezért arra kérnénk titeket, hogy akit érdekelne ez a kikapcsolódási forma, az itt (ebben a topikban) adja le "jelentkezését", hogy mi is teljesebb képet lássunk. (ebben a hszben lesznek majd csoportosítva az érdeklődők, picit hasonlóan mint a futamra való jelentkezéseknél)

Esetleg a jelentkezést ki lehetne egészíteni annyival, hogy mindenki írja be, hogy kb. mely időpontok v. napszakok lehetnének alkalmasak, ezáltal pontosabb képet látva az események időpontjainak a kiválasztásához.


Érdeklődők:

1. Gadfly
2. Kiru
3. IsTi
4. Toby
5. Metosz
6. Resystance
7. BengA
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

kiru
Hozzászólások: 941
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2010 6:50 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: kiru » vas. nov. 20, 2011 11:01 am

December végén tudom aktivizálni magam.
Kép

IsTi
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 816
Csatlakozott: vas. jan. 07, 2007 3:13 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: IsTi » vas. nov. 20, 2011 11:52 am

Engem érdekel, de időpontot nem tudok írni mert magam sem tudom, hogy mikor érek rá:D Talán vasárnaponként estefele 8-

Toby
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 299
Csatlakozott: szer. júl. 16, 2008 4:06 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Toby » vas. nov. 20, 2011 12:39 pm

Engem is érdekel! _h_
A sün egy makacs állat. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » vas. nov. 20, 2011 12:42 pm

Egy lövöldözésben mindig, csak ne legyen tele a szerver földből lövöldöző meg repkedő Neokkal, akik mindezek mellett sérthetetlenek, meg amúgy is átlátnak az egész pályán és fegyverük is ennek megfelelően üzemel, amúgy ja _f_ végetek van! Annyira le vagyok maradva, hogy csak most olvastam a 19-ét amiről sorry lekéstem. progi még telepítve sincs.
Kép

resystance
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: szomb. nov. 19, 2011 2:22 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: resystance » vas. nov. 20, 2011 3:04 pm

Új vagyok itt, úgyhogy először is üdv mindenkinek. :-) Én volnék a COD szerver társadminisztrátora.
metosz írta:.. ne legyen tele a szerver földből lövöldöző meg repkedő Neokkal, akik mindezek mellett sérthetetlenek, meg amúgy is átlátnak az egész pályán és fegyverük is ennek megfelelően üzemel ...
Az említett jómadarakkal kapcsolatban sajnos (túl) sok tapasztalatra tettem szert az évek során, ezért személyesen garantálom, hogy nem lesznek nálunk ilyenek. ;-)
A belépés eleve jelszóval védett, de ha mégis bejut egy ilyen furcsa mókus, örökös BAN-nal fogom jutalmazni. Többek közt az ő kizárásuk miatt is örülök, hogy létrejöhetett ez a szerver, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

Gadflyjal együtt én is várok minden kulturált mészárlás iránt érdeklődőt és remélem, minél előbb találkozunk a pályán! _h_

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » vas. nov. 20, 2011 5:01 pm

Nah örülök, hogy vannak azért érdeklődők. ;-) Remélem még páran azért csatlakoznak, viszont ha mégsem, azért ennyien is már elég jó csatákat lehet vívni. :grin:

Resystance-ről pár szó (mivel itt maszimon nem ismeritek). "ex"kollégám és egyben jó barátom. Elég nagy tapasztalata van COD szinten és éppen ezért is írta, hogy hamar ki tudja szűrni azokat, akik vmi cheat-et alkalmaznak. Szerintem itt nálunk ezzel nem lesz probléma, mivel belső dologról van szó ill. a punkbuster telepítése is ezért fontos, hogy akarva akaratlanul se történjen semmi csalás. Továbbá Resystance-t kértem fel arra, hogy kezelje az úgy nevezett RCON programot, mely arra jó, hogy a COD szerveren lévő adminisztratív dolgokat lehessen vezérelni (pálya léptetés, configolás, bannolás stb.) Ez tulajdonképpen egy külső program melyet a saját gépéről bárki futtathat és programon belül lehet csatlakozni a COD szerverre.

Annyit szeretnék kérni azoktól, akik jelentkeznek, hogy jelezzenek itt vissza, ha sikerült letölteni ill. feltelepíteni a játékot. Akár egy próba csatlakozást is ki lehetne próbálni a szerverre. Ezt azért kérem, hogy lássuk, hogy ki milyen fázisban van...és ha már többen is készen állnak, akkor elkezdhetnénk az időpontok megszervezését. Persze ha bárkinek bármi kérdése van v. valami nem müxik, akkor ide nyugodtan lehet írni. ;-)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

IsTi
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 816
Csatlakozott: vas. jan. 07, 2007 3:13 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: IsTi » vas. nov. 20, 2011 5:22 pm

Nekem sikerült és voltam már pár szerón :)
Amúgy én még tudok 2 embert szerezni (osztálytársaim) :mrgreen: Persze ha nem gond :twisted:

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » vas. nov. 20, 2011 6:41 pm

Nálam is siker _f_ voltam fent a maszim szerveren __
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » vas. nov. 20, 2011 6:48 pm

Ha összejön a dolog és leszünk páran, akkor felrakom ismét a játékot. Ebben azért valószínű nem sereghajtó leszek _h_
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » vas. nov. 20, 2011 7:02 pm

@metosz
szupi _f_

@IsTi
persze szólj csak ;-)

@BengA
beírtalak az érdeklődők közé. sztem nyugodtan rakd fel a gamet ;-)

Srácok! Ha gondoljátok és jó nektek (akinek már fent van a game) ma este 20:00-kor próbálhatnánk vmit. Resystance és én fent leszünk szerveren ill. TS-en a megfelelő szobában.
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » csüt. nov. 24, 2011 11:24 am

:-? kevesen vagyunk, nekem meg csak a hétvége jó, hétfőn indianapolis tesztfutam volt, kedden hivatalos tesztfutam, szerda mondjuk éppen üres volt, a csüt. viszont futam, a péntek nem kérdéses - kevés embernek jó. Szerintem vasárnap estére kellene szervezkedni persze nem most, mert most hétvégén Dan Wheldon Est lesz vasnap.

Suliban én is szólok majd az informatika tanárnak, aki valamilyen klánban játszik is, nagy csipás. _h_


:roll:
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » csüt. nov. 24, 2011 8:50 pm

Majd lemosom egy kis stun gránáttal a csipát a szeméről -hh-
Kép

IsTi
Ász Pilóta
Ász Pilóta
Hozzászólások: 816
Csatlakozott: vas. jan. 07, 2007 3:13 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: IsTi » pén. nov. 25, 2011 1:30 pm

Akkor vasárnap este egy kis lövöldözés? vagy? :mrgreen:

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » pén. nov. 25, 2011 11:05 pm

Na felraktam. Elvileg a vasárnap ok nekem is.

Üdv
Kép

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » szomb. nov. 26, 2011 2:31 pm

metosz írta:........ persze nem most, mert most hétvégén Dan Wheldon Est lesz vasnap.

:roll:
Persze aki nem érintett az : _f_
Kép

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » vas. nov. 27, 2011 1:29 pm

Nagyon szét lesz löve a burátok _h_

amúgy mit fogunk játszani, gondolom team match. Akkor jó lenne már most előre beosztani ki kivel leszen vagy nem?

Csata időpont javaslatom:
december 4. délután 18.00?


Gadfly légyszi dönts kérdésekben és vidd a prémet.

1. Gadfly
2. Kiru
3. IsTi
4. Toby
5. Metosz
6. Resystance
7. BengA

mindenképpen kell még egy ember a 4-4-hez, de gondolom, fix időponttal egy kicsit buzdítva a társaságot többen is jönnek. Kopi aszem kicsit hajlott rá, plusz Tonynak is akkor már nem lesz F1 jó lesz ha kicsit fejbe lövöldözöm.....sokan vevők erre 2-3 órára. De ezeket a körülményeket is fixálni kellene, 3x20 perc.....stb mettől meddig.

Másik téma ami nekem kérdéses a fegyverek.

Nem lehetséges ezt valahogy megbuzizni, úgy értem, hogy mindeki választani tudjon mindent vagy pont fordítva csak bizonyos csomagok legyenek elérhetők - az egyenlőség nevében akár erre akár arra?
Kép

Avatar
Lyonesse
Tündér
Tündér
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: vas. nov. 27, 2011 2:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Lyonesse » vas. nov. 27, 2011 2:08 pm

Sziasztok!
Engem is érdekel, bár a progit még nem töltöttem le, de ami késik, nem múlik.
A vasárnap este nekem is megfelelne.
_h_
Lyonesse

kiru
Hozzászólások: 941
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2010 6:50 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: kiru » vas. nov. 27, 2011 4:12 pm

én egészségügyi katona lennék... elvagyok a sátorba az orvosi alkohollal amíg folyik a hentelés. :)
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » vas. nov. 27, 2011 5:58 pm

metosz írta:

Másik téma ami nekem kérdéses a fegyverek.

Nem lehetséges ezt valahogy megbuzizni, úgy értem, hogy mindeki választani tudjon mindent vagy pont fordítva csak bizonyos csomagok legyenek elérhetők - az egyenlőség nevében akár erre akár arra?
De lehetséges. Én nagyon régóta tolom és többször újra fel kellett raknom a játékot rendszerújrarakás miatt. Van egy progi ami rögtön max level összes fegyver.
Kihangsúlyozom a félreértés elkerülése végett, ez legális és ugyan a nevében benne van hogy hack, de nem az. Magyarul ez a lvlhack.
kiru írta:én egészségügyi katona lennék... elvagyok a sátorba az orvosi alkohollal amíg folyik a hentelés. :)
Kiru :lol:
Üdv
Kép

resystance
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: szomb. nov. 19, 2011 2:22 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: resystance » vas. nov. 27, 2011 9:39 pm

Üdv, olvasom itt a dolgokat, örülök a buzgálkodásnak. -vv-
Az időpont nekem is jónak tűnik.
A csapatválasztással kapcsolatban tuti, hogy terrorista vagyok (Most és Mindörökké).

A felmerült kérdésekről:

A játékmód egyelőre TDM legyen szerintem, amíg szokjuk egymás vérének szagát; később elmegyünk más, izgalmasabb, lopakodós-ninjás módok felé is, amiket az adott pályák adottságainak megfelelően választunk majd ki.

Legjobb tudomásom szerint a PunkBuster az lvl hack-ért kidob, de én is azt kérem, hogy ne használjátok, mert megfoszt a fejlődés örömétől. Amúgy én se vagyok még max (55-ös) szinten. A szerverünk tiszta és ez manapság felbecsülhetetlen.

Jelenleg mindenki választhat minden fegyver közül, ennek lekorlátozását hirtelen nem is tudom, hogy kéne kivitelezni. Medal of Honorban ez kategorizálva volt, de itt jóval több variáció állítható össze, ami indokolatlanná teszi a csapatok szerinti szelektálást.

Néhány szó a Perkekről:
A perkek azok a képességek, amikből 3-at választhatsz 3 osztályból a fegyvereid mellé. Ezek közt van a kitartóbb futás, gyorsabb tárazás és még egy rakás hasznos dolog. Perket csak akkor állíthatsz be magadnak, ha már elértél egy bizonyos szintet, addig előre összepakolt csomagok közül lehet választani.

Ezzel kapcsolatban egy dolgot kérnék, hogy "csaló" Perket ne használjon senki.

A csaló perkek a következők:
- Juggernaut (Jugger): Lényegében páncél. Ez máshol általában nem tiltott, de józan ész és némi arányérzék segítségével belátható, hogy túl nagy előnyt szerez vele a viselője és ezért elég idegesítő is lőni az ilyen ellenfelet.

- Last Stand (LS): Halálodkor másokkal szemben nem meghalsz, hanem a földön fekve pisztollyal még lövöldözhetsz. Nagyon megtévesztő és megakasztja a játék lendületét. HardCore szerverek 99.9%-án szigorúan tiltott.

- Martyrdom (MD): A legidegesítőbb az összes közül. Halálod pillanatában eleresztesz egy gránátot az összeesés helyszínén. Ez mókásnak tűnik, de nem is kommentálnám. HardCore szerverek 99.9%-án szigorúan tiltott.

A legutolsó nem perk, hanem fegyver tartozék:
- Gránátvető (GL): Felcsatolható az assault fegyverekre és arra jó, hogy eszetlen módon, célzás nélkül nagy pusztítást hajthass végre (azon játékosok kárára, akik szeretnének normálisan, célozva játszani) ;-). Ez is szigorúan tiltott az igényesebb szervereken.

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » vas. nov. 27, 2011 10:32 pm

resystance írta:
Legjobb tudomásom szerint a PunkBuster az lvl hack-ért kidob, de én is azt kérem, hogy ne használjátok, mert megfoszt a fejlődés örömétől. Amúgy én se vagyok még max (55-ös) szinten. A szerverünk tiszta és ez manapság felbecsülhetetlen.
Ugye itt a hangsúly azon volt, hogy aki már régebb óta játszik az 55-ös. Mivel lesz aki lvl 1 ezért elég igazságtalan lenne vele szemben és el is menne a kedve mert folyamat belövik. Egyébként amióta cod4 van játszottam vele, ezért nem is szívesen mennék lvl 1-ről, mert jó párszor felhúztam már 55-re.
A pb nem dob ki, mert ez nem csalásnak számít, kivéve ha futva hagyod a programot azt hiszem. Magyarország egyik legnépszerűbb szerverén játszok évek óta (aki cod-ozik tudja TL), soha nem volt gond belőle, pedig ott egy "ez mi volt b+" szöveg után is kivágnak mint macskát...szóval aki fejlődni akar és nem zavarja, hogy lvl 1-ről kezdi, tegye nyugodtan, de szerintem hamar elmegy a kedve. A másik meg az, hogy csak megbeszélt időpontokban tudunk csak játszani, tehát nem 5 perc lesz mire felhúzza magát arra a szintre.
Ez csak egy javaslat, de szerintem érdemes megfontolni.

Szép estét!
Kép

resystance
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: szomb. nov. 19, 2011 2:22 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: resystance » vas. nov. 27, 2011 11:14 pm

Az érveidet értem, de azért ennek több oldala van. Itt nem csak arról van szó, hogy legális-e a lvl hack. A COD4 multiplayer egyik legnagyobb dobása pont a fejlődésrendszer, aminek hiányában a kezdő játékosnak fogalma se lesz, mivel játszik. Másrészt ha egy kezdő feltolja magát 55-re, én 1-es szinten is akármivel rommá lövöm őt, arról nem is beszélve, hogy az 55-ös szinten számára elérhetővé váló MP44 is kiesik majd a kezéből... ;-)

Szóval... igazából ez nekem 8, de abban biztos vagyok, hogy aki kezdőként lvl hackel, lemarad a lényegről, emiatt nem fogja értékelni a fegyvereit, el fog veszni a lehetőségek közt, stb... de idézném Metosz-t egy pillanatra:
Ha győzni jöttél veszíthetsz!
Ha játszani, csak nyerhetsz!

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » hétf. nov. 28, 2011 10:48 am

Érdeklődők:

1. Gadfly
2. Kiru
3. IsTi
4. Toby
5. Metosz
6. Resystance
7. BengA
8. Lyonesse

Elvileg 4-4 meg van, bár biztos lesz, akinek nem lesz jó a meghirdetett időpont viszont az mindenképpen jó, hogy kezdünk gyűlni. A csapatok előre való meghatározását én sem javasolnám, mivel ez több mindentől is függhet (legfőképp az aktuális létszámtól). Viszont a Metosz által javasolt időpont és egyben a vasárnapok tökéletesek!

CSATA IDŐPONTJA: december 4. délután 18.00

KÉRLEK TITEKET IDE ÍRJÁTOK BE, HOGY KI JÖN, ILL. AZ IS AKI NEM! köszi ;-)

Aki tud jöjjön TS-re is, mert kommandózás közben elég kényelmetlen irkálni, de még olykor olvasni is.

A fegyverekkel kapcsolatban viszont az a javaslatom, hogy mindenki kezdje egy új profillal, melyet csak itt Maszim szerón használ. Így tulajdonképp mindenki előröl kezdi és a fejlődést mindenki a saját szorgalmának (az itt megrendezett eseményeken való részvételének számának) köszönheti. ;-)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » hétf. nov. 28, 2011 10:50 am

Sziasztok!

Na itt most kikerekedett egy beszélgetés resystance-el a lvl-ekkel kapcsolatban.
Teljesen egyetértek azzal amit mondasz a fejlődéssel kapcsolatban, de én az a 2-3 órás játékélményt emelem ki amit együtt fogunk tölteni a szerveren(nem napi szinten!).
Na már most nekem ezzel a játékkal kapcsolatban van 1388 óra tapasztalatom és hidd el ez beszél belőlem. Én nem magamnak akarok jót, mert akkor arra buzdítanék mindenkit, hogy lvl 1-el jöjjön, mert 55-el tutira veszem, hogy nem sok esély lesz és nem arcoskodni akarok, de ha pl lehívom folyamatosan az uav-ot, akkor én látni fogom Őt és ez a legnagyobb előny a játékban, ha tudod az ellenfél hol van. Aztán a bombázás és heliről nem is beszélve.
A csaló perkekkel kapcsolatban inkább COD4 zsargóval láma perknek nevezném és nem csalónak, hiszen ugyanolyan perk mint a többi, csak a skillhez nincs semmi köze. De ez olyan mint a 3 gránát tdm-ben...eldobod azt úgyis bead valamit.
Én pl tdm-et csak addig játszottam, amíg felhúztam a lvl-t az uav jammerig, utána csak S&D, mert ott tanul meg az ember legjobban játszani. De persze ez csak egy személyes vélemény és mivel kevesen leszünk egyenlőre a tdm a legjobb választás.
Hát így tömören nekem ez a véleményem, de mindenkinek van választási lehetősége hogyan szeretné játszani. Ez szerintem egyébként olyan (ezt az F1-ben indulóknak írom inkább) mint ha setup nélkül mennél.

Üdv
Kép

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » hétf. nov. 28, 2011 11:01 am

BengA írta:... mint ha setup nélkül mennél.

Üdv
:mrgreen: Setup nélkül szar menni, sőt szinte lehetetlen versenyképesség. 8)
Kép

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » hétf. nov. 28, 2011 3:19 pm

és természetesen:

Jelen! vasnap! __
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » hétf. nov. 28, 2011 3:37 pm

természetesen jövök _f_

Amúgy 1 gondolat még ezzel a fegyvertémával kapcsolatban: szerintem egyenlőre próbáljuk meg most vasárnap minél többen megjelenni és menet közben ts-en meg tudjuk ezeket dumálni a töltények társaságában. :)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
Tony
Hozzászólások: 1461
Csatlakozott: kedd jan. 31, 2006 7:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Tony » pén. dec. 02, 2011 3:28 pm

Jelentkezem én is, ma este felteszem a játékot, és felnyomom lvl55-re.
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » pén. dec. 02, 2011 5:48 pm

Tony írta:Jelentkezem én is, ma este felteszem a játékot, és felnyomom lvl55-re.
Helyes ;-)

Urak ne feledjétek, hogy most vasárnap délután 18.00-kor HÁBORÚ! (ts-en gyülekező majd)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » pén. dec. 02, 2011 6:31 pm

Csáó!

Beszéltünk erről a lvl55-ös dologról, amit személy szerint én favorizáltam.
Na de amit beszéltünk, az az volt, hogy mindenkinek lvl1-ről kéne, resystance javaslatára a fegyvermegismerés miatt. Ezt akkor most le kéne fixálni a félreértések elkerülése végett.

Vélemény?
Kép

Avatar
Tony
Hozzászólások: 1461
Csatlakozott: kedd jan. 31, 2006 7:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Tony » pén. dec. 02, 2011 8:18 pm

Az ötlet nem rossz, de van ellenérv is.
Az oké, hogy most vasárnap még (talán) mindenki lvl1-es lesz, de a következő lövöldözésig aki hétközben is játszik vele, sokkal előrébb lesz, mint mondjuk én, aki csak maszim szerveren fog játszani. Persze akik az én példámat követik, lehet, hogy pár levellel előrébb lesznek, mert tudnak játszani, de azért amikor majd 10-15 levellel előrébb lesz valaki, az sok. Ha mondjuk mindenki 55 lenne, akkor vagyunk demokratikusak, mindenki ugyanazokat a fegyvereket, perkeket választhatná.
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » pén. dec. 02, 2011 11:43 pm

Tony írta:Az ötlet nem rossz, de van ellenérv is.
Az oké, hogy most vasárnap még (talán) mindenki lvl1-es lesz, de a következő lövöldözésig aki hétközben is játszik vele, sokkal előrébb lesz, mint mondjuk én, aki csak maszim szerveren fog játszani. Persze akik az én példámat követik, lehet, hogy pár levellel előrébb lesznek, mert tudnak játszani, de azért amikor majd 10-15 levellel előrébb lesz valaki, az sok. Ha mondjuk mindenki 55 lenne, akkor vagyunk demokratikusak, mindenki ugyanazokat a fegyvereket, perkeket választhatná.
Na most nem tudom meddig olvastál vissza, de én is ezt erőltettem, ugyanis jó pár éves rutinom van ezzel a játékkal, meg az összes részével kapcsolatban és személy szerint nekem roha**ul nincs kedvem lvl1-ről.
De voltak ennek is ellenérvei resystance részéről, ami szintén mond valamit, ezért írtam a lvl1-et, hogy akkor ne legyen vita.
De akkor majd vasárnapig kiderül. Jövök mindenképp, csak nem tudom hánykor érek haza.

Üdv
Kép

resystance
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: szomb. nov. 19, 2011 2:22 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: resystance » szomb. dec. 03, 2011 1:56 am

Szerintem mindenki jöjjön úgy, ahogy szeretne. Aki még nem játszik évek óta, de érdekli a téma és szeretné átélni a lvl lépéseket kísérő érzést, ne tolja fel magát 55-re. Aki pedig 55 szeretne lenni bármi okból, legyen 55.

Hozzáteszem, nem hiszem, hogy ezen múlik majd bármi is.

Avatar
KOPI
Hozzászólások: 1989
Csatlakozott: kedd nov. 11, 2008 7:44 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: KOPI » szomb. dec. 03, 2011 6:29 am

Telepitve felrakva. Fingom nincs a játékról,pl hol az autó amivel versenyezni kell :mrgreen: .Na de komolyan,lövök hogy kicsit levezessem a feszültséget.1-2 kérdés hol a pöcsbe kell ezt a lvl-t meghackelni. . Aki engem kilő azt maszim bulin elintézem :D. Tényleg sose játszottam a játékkal,de érdekelhet ha nem szedtek le 1 perc alatt. A lényeges kérdésem,be lehet-e rakni orbán oláh cigány viktort a játékba.(nem véletlen kisbetű).Szivesen kilőném a halál faszára.

A vasárnap 6 óra nem tudom mennyire jó nekem majd meglátjuk. Családilag a 8 ra vagyok berendezve,de miattam nem kell modositani.
Kép

Avatar
Tony
Hozzászólások: 1461
Csatlakozott: kedd jan. 31, 2006 7:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Tony » szomb. dec. 03, 2011 9:18 am

Elolvastam a régebbi hozzászólásokat is, csak a véleményemet írtam le. Szerintem holnap minél többen gyűljünk össze, legyen meg a társaság, ez a legfontosabb, és aztán még megegyezhetünk, hogy esetleg jövő héttől miként-hogyan legyen.

Kopi, majd este segítek, hogy legalább annyit tudj a játékról mint én.
Kép

Csaba
Hozzászólások: 1755
Csatlakozott: hétf. aug. 25, 2008 11:02 am
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Csaba » szomb. dec. 03, 2011 9:28 am

KOPI írta:Telepitve felrakva. Fingom nincs a játékról,pl hol az autó amivel versenyezni kell :mrgreen: .Na de komolyan,lövök hogy kicsit levezessem a feszültséget.1-2 kérdés hol a pöcsbe kell ezt a lvl-t meghackelni. . Aki engem kilő azt maszim bulin elintézem :D. Tényleg sose játszottam a játékkal,de érdekelhet ha nem szedtek le 1 perc alatt. A lényeges kérdésem,be lehet-e rakni orbán oláh cigány viktort a játékba.(nem véletlen kisbetű).Szivesen kilőném a halál faszára.

A vasárnap 6 óra nem tudom mennyire jó nekem majd meglátjuk. Családilag a 8 ra vagyok berendezve,de miattam nem kell modositani.
:D:D:D::D:D:D
Buchert Csaba

Avatar
metosz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 7664
Csatlakozott: hétf. okt. 03, 2005 10:40 pm
Admin: Admin
Kapcsolat:

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: metosz » szomb. dec. 03, 2011 9:54 am

KOPI írta:Telepitve felrakva. Fingom nincs a játékról,pl hol az autó amivel versenyezni kell :mrgreen: .Na de komolyan,lövök hogy kicsit levezessem a feszültséget.1-2 kérdés hol a pöcsbe kell ezt a lvl-t meghackelni. . Aki engem kilő azt maszim bulin elintézem :D. Tényleg sose játszottam a játékkal,de érdekelhet ha nem szedtek le 1 perc alatt. A lényeges kérdésem,be lehet-e rakni orbán oláh cigány viktort a játékba.(nem véletlen kisbetű).Szivesen kilőném a halál faszára.

A vasárnap 6 óra nem tudom mennyire jó nekem majd meglátjuk. Családilag a 8 ra vagyok berendezve,de miattam nem kell modositani.
8) nem tudom, én is próbáltam az isi_babyfactory-t de semmi hatás, nem értem azt hittem az egyetemes.
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » szomb. dec. 03, 2011 12:32 pm

metosz írta:nem tudom, én is próbáltam az isi_babyfactory-t de semmi hatás, nem értem azt hittem az egyetemes.
Azmiaz? "isi_babyfactory"

De meg kellene beszélni akkor ezt a lvl dolgot, mert mint említettem van megoldás, csak a kérdés az, hogy mindenkinek megfelel vagy lvl 1 legyen.

Üdv
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » szomb. dec. 03, 2011 1:55 pm

Túl van már rágva egy kicsit ez a dolog szerintem. Én személy szerint a kezdőknek mindenképpen azt ajánlanám, hogy kezdjék előröl. Ezáltal jobban megismerik a játék adta lehetőségeket pl. Class, Perk stb. Attól meg nem kell tartani, hogy ez miatt többször leszedik, mert lvl1-esként is simán likvidálni lehet a magasabb lvl-el rendelkező játékosokat. pl. az utóbbi időben resystance (game name: Ahmed) és metosszal (game name: sir) lőttünk jó párat és metosz lvl4-esként is simán le tudta kapni Ahmedet, aki lvl50 körül van. Én jelenleg 15-ös vagyok asszem és Ahmedet nagyon sokszor elvéreztettem már. __ Ők a tanúk rá, de aki ettől független még sem akar lvl1-ről kezdeni, az nyugodtan oldja meg ahogy tudja, max a punkbuster majd kidobja szerverről. (persze ha olyan a hack)

Engem speciel nem zavarna az se ha mindenki 55-ös lenne, sőt nagyobb siker lenne 15-ösként "hasaltatni" az embereket. :grin: (én biztos maradok annál, ahol most tartok)

Viszont annak sem látom értelmét, hogy mindenki lvl1-ről kezdje, hiszen tegyük fel, hogy a meghirdetett időpontokra nem mindig tud mindeki eljönni, így aránytalan lenne a fejlődés egymással szembe. Arról nem is beszélve, hogy ha vki kb. 1-2 hónap múlva csatlakozna, akkor ő már eleve hátrányban lenne.

SZÓVAL MINDENKI ÚGY JÖN AHOGY AKAR!

Viszont ami korlátozás lesz, az a "csaló perkek" használata, melyeket resystance leírt már.

Idézem:
resystance írta:
A csaló perkek a következők:
- Juggernaut (Jugger): Lényegében páncél. Ez máshol általában nem tiltott, de józan ész és némi arányérzék segítségével belátható, hogy túl nagy előnyt szerez vele a viselője és ezért elég idegesítő is lőni az ilyen ellenfelet.

- Last Stand (LS): Halálodkor másokkal szemben nem meghalsz, hanem a földön fekve pisztollyal még lövöldözhetsz. Nagyon megtévesztő és megakasztja a játék lendületét. HardCore szerverek 99.9%-án szigorúan tiltott.

- Martyrdom (MD): A legidegesítőbb az összes közül. Halálod pillanatában eleresztesz egy gránátot az összeesés helyszínén. Ez mókásnak tűnik, de nem is kommentálnám. HardCore szerverek 99.9%-án szigorúan tiltott.

A legutolsó nem perk, hanem fegyver tartozék:
- Gránátvető (GL): Felcsatolható az assault fegyverekre és arra jó, hogy eszetlen módon, célzás nélkül nagy pusztítást hajthass végre (azon játékosok kárára, akik szeretnének normálisan, célozva játszani) ;-). Ez is szigorúan tiltott az igényesebb szervereken.
VASÁRNAP 18:00-kor TALI A SZERVEREN ILL. TS-EN
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
Lyonesse
Tündér
Tündér
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: vas. nov. 27, 2011 2:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Lyonesse » szomb. dec. 03, 2011 2:40 pm

Na ma este felteszem a progit, és elválik, hogy bírja-e a gépem. -grr-
Az informatika tanár itt van közöttünk? -okos-
Lyonesse

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » szomb. dec. 03, 2011 4:15 pm

Lyonesse írta: Az informatika tanár itt van közöttünk? -okos-
végzettség szempontjából az vagyok :)

MÁS:

Kopival azt beszéltük, hogy ha esetleg valakinek van kedve és ideje ma is lőni egy picit, akkor találkozhatnánk mondjuk 20:00-kor a harcmezőn. (csak ilyen gyakorlásképp a holnapi HÁBORÚ előtt :) )
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » szomb. dec. 03, 2011 4:56 pm

Lehet felnézek egy kicsit ha lesz idő... __
Kép

Avatar
KOPI
Hozzászólások: 1989
Csatlakozott: kedd nov. 11, 2008 7:44 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: KOPI » szomb. dec. 03, 2011 5:04 pm

Ja. menjünk. Probáltuk Gadfly-al a dolgot,nem szar. Egy baj van,még nem láttam orbánt. Pedig a fegyverek felkészitve. :mrgreen:
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » szomb. dec. 03, 2011 5:36 pm

KOPI írta:Egy baj van,még nem láttam orbánt. Pedig a fegyverek felkészitve. :mrgreen:
Te kész vagy.... -lll-
Kép

Avatar
Lyonesse
Tündér
Tündér
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: vas. nov. 27, 2011 2:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Lyonesse » szomb. dec. 03, 2011 6:39 pm

Na win7 nem kompatibilis Daemon Tools-szal..... -uh-
Akkor próbáljuk az Alcoholt...hátha...
Lyonesse

resystance
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: szomb. nov. 19, 2011 2:22 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: resystance » szomb. dec. 03, 2011 6:52 pm

Lyonesse írta:Na win7 nem kompatibilis Daemon Tools-szal..... -uh-
Akkor próbáljuk az Alcoholt...hátha...
Dehogynem kompatibilis, nekem is az van. Rosszat szedtél le.

DAEMON Tools Lite v4.45.1 (with SPTD 1.79)
http://www.disc-tools.com/download/daemon

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » szomb. dec. 03, 2011 6:54 pm

Lyonesse írta:Na win7 nem kompatibilis Daemon Tools-szal..... -uh-
Akkor próbáljuk az Alcoholt...hátha...
Nekem is win7 64bit és jó a daemon
Kép

Avatar
Lyonesse
Tündér
Tündér
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: vas. nov. 27, 2011 2:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Lyonesse » szomb. dec. 03, 2011 6:55 pm

Ja igen, az én win7 starteremre nem jó.:(
Alcohol felment, de nem hozza létre a virtuális meghajtót...szóval amíg ezen probléma nem oldódik meg, addig én nem vagyok...:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lyonesse szomb. dec. 03, 2011 7:02 pm-kor.
Lyonesse

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » szomb. dec. 03, 2011 6:59 pm

Lyonesse írta:Ja igen, win7 starterre nem jó.:(
Itt böngéssz, vmi csak jó lesz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/cddvdiso.html
(innen linkeltem az első hsz-ben lévő Daemon Lite-ot is)
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
Lyonesse
Tündér
Tündér
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: vas. nov. 27, 2011 2:02 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Lyonesse » szomb. dec. 03, 2011 7:12 pm

Gadfly írta:
Lyonesse írta:Ja igen, win7 starterre nem jó.:(
Itt böngéssz, vmi csak jó lesz: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/cddvdiso.html
(innen linkeltem az első hsz-ben lévő Daemon Lite-ot is)
Köszi, de szerintem előbb egy OP-újratelepítés mindenképpen szükségesnek tűnik, ezt le kell cserélnem.
Lyonesse

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » szomb. dec. 03, 2011 7:13 pm

Minden esetre, ha fel tudok jönni este, akkor most nem variálok, a meglévő clasommal jövök (55).
Ha valakit zavar, akkor majd kitalálunk valamit.

Üdv
Kép

resystance
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: szomb. nov. 19, 2011 2:22 pm

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: resystance » szomb. dec. 03, 2011 10:27 pm

Na! Nagy örömömre megejtettük a 0. napi elővérengzést. Az eddigi legnagyobb létszámban voltunk jelen: 5 fő ! -l-

Akik ma nem voltak ott, azoknak egy kis ajándék:

Gadfly hullája keresztre feszítve :grin:
Kép

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » vas. dec. 04, 2011 12:15 am

De itt legalább nem csak a kis buksija látszik ki (aki ott volt tudja miről beszélek)
Kis sunyi -kakcsi-
Kép

Gadfly
Hozzászólások: 4031
Csatlakozott: pén. feb. 06, 2009 12:25 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: Gadfly » vas. dec. 04, 2011 12:49 am

hehe jó kis "bug" volt :)

mondjuk az időzített fénykép elkészítéséhez elengedhetetlen volt a hulláitok kupaca, melyen megállt a kamera :twisted:

_f_
GYÓGYULJ MEG BAJNOK!

Avatar
BengA
OW (road+ovál) Pilóta
OW (road+ovál) Pilóta
Hozzászólások: 1645
Csatlakozott: pén. aug. 05, 2011 11:20 am
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: BengA » vas. dec. 04, 2011 10:09 am

Gadfly írta:mondjuk az időzített fénykép elkészítéséhez elengedhetetlen volt a hulláitok kupaca, melyen megállt a kamera :twisted:

_f_
:lol:
Kép

Avatar
KOPI
Hozzászólások: 1989
Csatlakozott: kedd nov. 11, 2008 7:44 pm
Admin: Admin

Re: Harcmező

Hozzászólás Szerző: KOPI » vas. dec. 04, 2011 11:51 am

Nem tudunk 8 kor kezdeni? 6 ra gödöllöre megyek,de a 8 jo lenne
Ha nem akkor ez kimarad sajna
Kép

Válasz küldése

Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég