HÍREK

KARÁCSONYI FUTAM 2010.12.29. RALLYROCK HRC - Maszim

Tommy78, Bodzzza és Sanya futamgyőzelmével zárult az évad a MaSzimon

készül...

Közvetítés
Csevegő
Statisztika

Junior - INDYLIGHTS 2010.12.21. BAYFRONT PARK HRC - Maszim Simsporttv

Retkes Péter , Kormos Géza, Natz Attila dobogó a Miamiban

Immáron harmadik fordulójához érkezett a ’Road to MaSzim’ Junior Indy Lights Bajnoki sorozat, melyet a Miami Bayfront Parkban rendeztek. A pályát bizonyára egyetlen MaSzim-os tagnak sem kell bemutatni. Az időmérőn nem történt nagy meglepetés, Kazard indulhatott a pole-ból, őt követte RPeti, majd Atti0822. Gadfly negyedik, Gstyle ötödik pozíciót foglalhatta el. A rajt jól sikerült, kimondottam Gadfly-nak, aki át tudta venni a vezetést. Az első kanyar sajnos megtréfálta a rajtelsőségből startoló Kazardot. Nagy csaták alakultak ki Atti-Gstyle, valamint Kiru-Finiser között. Közben Gadfly hibázott és kiállni kényszerült a további küzdelmekből Kazarddal egyetemben. A vezetést ekkor RPeti vette át, nagy meglepetésre KDM a második pozícióban körözgetett a Sam Schimdt Motorsport gépével. Peti rettentően nagy tempót diktált, senki sem tudta vele tartani a lépést. Gstyle és Atti0822 hatalmasat küzdött egymással. Kiru sajnos idő előtt befejezte a futamot. Kevesen választották az egykiállásos taktikát (kiállás nem kötelező). A dobogós pilóták 55 kör után: RPeti, Gstyle, Atti0822. Összességében: hihetetlenül nehéz és izgalmas futamot bonyolítottak le a Junior szakosztályban versenyzők. Következő megmérettetés Milwaukee-ban lesz. A bajnoki tabella állása: RPeti, Gstyle, Kazard. Boldog karácsonyi ünnepeket és kellemes, jó eredményekkel teli új évet mindenkinek!
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Cart'98 2010.12.16. CLEVELAND HRC - Maszim - Simsporttv

F1 2010-ES BAJNOK PAÁR ISTVÁN ANTAL - TONY - A VERSENY EMBERE CART'98-BAN!

A CART Replay bajnokság 7. futamára került sor Cleveland repterének kifutópályáin. Az időmérőn a reptér hullámos betonlapjain Norbi száguldott végig a leggyorsabban, akit szorosan követett Greg Moore autójával Metosz. Őt Newman/Haas öreg motorosa, Ginger17, majd Tony, Gstyle, Tommy78 és Kopi követte a rajtnál. A rajt és az első körben kisebb kavalkád volt, előbb Norbi hibázott kicsit, majd Gstyle megtalálta a falat közel ugyanott. Az élen haladók egymás leggyorsabb köreit javították meg, Metosz átvette a vezetést, és a célig meg is tartotta azt, az első győzelmét szerezte a bajnokságban! A második helyen Norbi ért be, folytatva közel tökéletes szériáját. A dobogó legalsó fokát Ginger17 kaparintotta meg, akit Tommy78, Tony, RPeti, Zsozsesz és Spiczi követett. Ginger17 megtartotta vezetését a bajnokságban Norbi előtt. A pálya nem volt könnyű, mohón szedte áldozatait, főleg az ominózus fal, illetve a kerékvetők, amelyeken, ha már reptéren autóztak, többen is megpróbáltak felszállási kisérletet végrehajtani - sikertelenül. Többek között Spiczi váltig állítja, hogy ő repült a legmagasabbra. Tiszteletet érdemel minden pilóta, aki mindezen balesetek ellenére a technika akár legteljesebb meghibásodása esetén is tovább küzdött, és nem adta rögtön fel a futamot. A bajnokság egy újabb izgalmas futamát a SSTV élőben közvetítette. A következő Replay futam egy év múlva, 2011 január 6-án ketül megrendezésre. Idén még egy bajnoki futam azonban lesz, a Junior széria várja a jelentkezóket december 20-án Milwaukee-ban..

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.12.09. RIO'400 HRC - Maszim - Simsporttv

Leitner Norbi győzelem Rioban!

A világ egyik legkülönlegesebb pályára látogatott a MaSzim Cart'98 bajnoki mezőnye, aminek a szimulátoros megjelenését, végül a versenyben második helyen befutó Pongrácz Tamás - Tommy78-nak, köszönheti a szimulátor világ. Az pole pozíciót zsinórban másodszor megszerző Leitner Norbi végül ismét nyerni is tudott, bezsebelve Long Beach után a második futam győzelmet. A verseny emberének a TV stábja végül Nagy Szilárdot választotta, a kitűnő első futam teljesítményt értékelve. Szilárdnak sikerült a futamot vezetni is! A befutó a dobogón, Norbi, Tommy78 és Rigó Péter - Ginger17 lett. A következő egyben a 2010-es év utolsó Cart'98 futama a jövő héten kerül megrendezésre a híres Clevelandi reptéren. Utána 2011 januártól folytatódik a sorozat.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior - INDYLIGHTS 2010.12.06. Iowa HRC - Maszim Simsporttv Írta: Natz Attila

Petneházi Zoltán, Retkes Péter, Pongrácz Tamás dobogó Iowában

A nagyszerű road america-i forduló után második versenyhelyszínre, Iowába érkezett a MaSzim.hu Indy Lights Junior sorozata. Az időmérő edzésen papírforma született: RPeti indulhatott az első helyről, remek 0:18:797-es eredménnyel. Az első sorba még Bedy tudta kvalifikálni magát. A második sor eredménye: Bazsó, Kazard. Az első négy pilóta 81 ezreden belül végzett. A rajtot RPeti jól kapta el, nagyobb helycsere nem történt. Többen az első sárga zászlóig rengeteget jöttek előre. Várható volt a sok sárga periódus, amely be is következett. Először KDM járt rosszul, falnak csapta a Sam Schmidt Motorsport autóját. Sorba jöttek a sárga zászlók: Tommy78, Japán, Kiru és forgott, sajnos Kiru nem tudta folytatni a 114 körös küzdelmet. A verseny felénél a mezőny nagy része kiállt pitelni, Atti és Bazsó összeakadt kis félreértést követően. Nagyobb baleset történt Gstyle-al is. A futam a PC mögött ért véget, Finiser és Bazsó ütközése után. Végeredmény: Bedy, RPeti, Tommy78. Bajnokság: RPeti, Kazard, Tommy78.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Cart'98 2010.12.02. LongBeach HRC - Maszim - Simsporttv

Leitner Norbi győzelem az első utcai pályás futamon CART'98-ban!

Betonkatlanba Amerika Monacójába Long Beach-re látogatott a MaSzim Cart'98 replay mezőnye. A poleból Leinter Norbi - Norbi indulhatott aki gyakorlatilag rajt-cél győzelmet hajtott végre míg mögötte Pongrácz Tamás - Tommy78 és Stágl Róbert - Bodzzza száguldott egészen a célig. Sokan kiestek a katlanban, de összességében nagyon szinvonalas és izgalmas verseny zajlott amit a SSTV is megörökített. A következő futam RIO Tommy78 által készített gyönyörű pályán.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.11.25. Gateway HRC - Maszim - Simsporttv

Ginger17 győzelem, Bodzzza a verseny embere!

A negyedik ovál futamhoz ért az indycar sorozat mezőnye. A pole pozícióból Leitner Norbi - Norbi indulhatott. A versenyen Stágl Róbert - Bodzzza egyértelműen dominált és megállíthatatlanul száguldott a győzelem felé midőn technikai hiba miatt (netszakadás) a verseny feladására kényszerült, végül a célszalagot, Rigó Péter - Ginger17, Pongrácz Tamás - Tommy78 és Terényi Krisztián Kopi szakította át a dobogó fokait elfoglalva. A következő futam Long Beach december 2-án. Várunk mindenkit szeretettel, az Replay bajnoki első utcai épített pályás futamán. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior - INDYLIGHTS 2010.11.22. Road Amerika HRC - Maszim

Retkes Péter, Kazár Dániel, Pongrácz Tamás dobogó az első futamon

készül...

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Cart'98 2010.11.18. Nazareth HRC - Maszim - Simsporttv

Ginger17 mesterhármas!

Nazareth speedwayen folyatódott a Cart'98 Replay bajnokság. A harmadik futamra viszonylag kevés pilóta tudott biztonságosan felkészülni és sokan inkább nem vállalták a viadalt. A versenyen csak egy sárga zászlós szakasz volt, ami mindent elárul a futam színvonaláról, a dobogóra végül Ginger17 - Rigó Péter, Stágl Róbert - Bodzzza és Terényi Krisztián - Kopi állhatott.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.11.14. Yas Marina HRC - Maszim

Paár István Antal - Tony a Nemzeti Forma1 Szimulátor Bajnoka a 2010-es évadban.

Az igazi F1-hez hasonlóan óriási izgalmak jellemezték az utolsó futamokat és a MaSzim bajnokikra már oly jellemzően nyitott maradt a győztes kérdése az utolsó futamig. A bajnoki utolsó futamain Hajdu Balázs - metosz, háromból kétszer is pole pozícióból indulva megpróbálta beérni riválisát, de ez a fellángolás és végén már kevés volt Tony ellen, aki fiatal kora ellenére veteránok nyugodtságával stabilan vezette és nyerte a bajnokit, legyőzve az összes régi bajnokot. Gratulálunk minden versenyzőnek aki csak részt vett, jövőre újra Keszthelyi Ákos - Gadfly szakosztályvezetése mellett - és egyben ezúton is köszönve munkáját - , várunk mindenkit mind a TV képernyő előtt mind a pályán. A következő évadnaptár már fixálásra került, de további bejelentések a díjkiosztón történnek, melyre várunk szeretettel mindenkit 2010.11.27-én Szombaton! Részletekről érdeklődni a pilóta csevegő kapcsolódó témájában lehet. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.11.07. Sao Paulo HRC - Maszim írta: Tony

Tony győzelem a finálé előtt!

Utolsó előtti futamához érkezett a Nemzeti F1 Bajnokság, Interlagos aszfaltcsíkján folytatódott a küzdelem. A futam előtt 9 pont különbség volt Tony és Metosz között, és az időmérő után úgy tünt, éppen az ellenkezőjére fordul a helyzet. A pole-t a williamses veterán szerezte meg, a második helyre Aflac, mögötte IsTi, Giorgio, Tony és Gadfly sorakozott fel. A rajt és az első pár kanyar kisebb kavalkádot okozott, miután kitisztult a helyzet, Aflacet láttuk az élen, akit igen keményen támadott Metosz egy nagyon gyors kört futva (a leggyorsabb körrel, 1:08.885), és csakhamar meg is előzte a hondást. Aflac a második helyért ezután Tonyval küzdött meg, utóbbi az egyenesbeli nagyobb sebességével tudott végül kettejük párbajában felülkerekedni. Egy pillanatra Ulvar tűnt fel a 4. helyen, majd el is veszett egy boxutca gyorshajtás miatt. Utána IsTi eredt az első hármas, Metosz-Tony-Gadfly után. A boxkiállást Metosz kezdte meg az élről, majd simán megtartotta vezetését. A kétszeres bajnokot aztán utolérte Tony, majd nagy védekezés-támadás után a mclarenes átvette a vezetést, és meg is tartotta azt a célig. Második végül Gadfly lett, Metosz pedig a harmadik helyen futott be. Őt követte. Aflac, Tom, Gadfly, IsTi és Ulvar ebben a sorrendben állnak Tony és Metosz mögött. 18 pont lett a különbség a bajnoki esélyesek között, Tonynak elég egy 9. hely a bajnoki címhez, ami még nem lefutott, bármi megtörténhet! Egy biztos: Metosz nem adja fel. A finálét november 14-én láthatjuk élőben a KlubTV-n, az Abu Dhabi versenypályán.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.11.04. Motegi HRC - Maszim - Simsporttv

Japánban versenyzett a Cart'98 Replay sorozat

Az előző versenyhez hasonlóan ismét Stágl Róbert indulhatott az első rajtkockából. A versenyben végül Pongrácz Tamás - Tommy78, Terényi Krisztián - Kopi, Rigó Péter - Ginger17 és Bodzzza óriási csatáját hozta a célig, amit a SimsportTV is megörökített. A verseny leggyorsabb körét Bodzzza futotta a győztes Ginger17 lett, Tommy78 és Kopi előtt a dobogó fokain. A versenyzők többször is piteltek, Bodzzza gyakorlatilag a bokszutcában vesztette el a versenyt, illetve a dobogó fokait. Az utolsó percig zajlott az izgalom. Molnár Dániel - Danikosz a veteránok között majdnem megcsípte a dobogó legalsó fokát végül a verseny embere Bodzzza, mögött a célegyenesben kifogyó benzinnel ötödik lett. Gratulálunk a célba érkezőknek. Következő futam Nazareth két hét múlva. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Cart'98 2010.10.28. Homestead HRC - Maszim - Simsporttv

A nagyvadak ringbe szálltak

Megkezdődött az Cart'98 évad újrajátszása a MaSzimon. Az első versenyt Greg Moore emlékének szentelve futották a pilóták. A szeniorok bajnokiját, végül Hajdu Balázs - metosz nyerte hajszálakkal a tavalyi bajnok Pongrácz Tamás - Tommy78 előtt, a dobogóra még a 2010-es évad végén Terényi Krisztián - Kopi fért fel, a 30 feletti veteránok bajnokijában. Gratulálunk nekik!

Visszatérve a szezon kezdéshez, a versenyt Stágl Róbert - Bodzzza, Terényi Krisztián - Kopi és Rigó Péter - Ginger17 2010-es indycar ovál bajnok hatalmas ütközetét hozta, gyakorlatilag a qualifikációtól a majdnem a célvonalig. Bodzzza a 129. körben balesetet szenvedett így végül Kopi és Ginger óriási csatája bontakozott ki a végjátékban. Amiből Ginger17 került ki győztesen, nagyszerű és tőle elvárt félelmetesen stabil vezetéssel. Következő futam Motegiben lesz. Várunk mindenkit a simsporttv képernyője előtt és a pályán..

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.10.24. Hungaroring HRC - Maszim írta: Tony

Keszthelyi Ákos a Toppon!

Elérkezett a Magyar Nagydíj, a Nemzeti F1 Bajnokság pedig közelít a szezon végéhez. Hogy a bajnokság legalább olyan izgalmakkal érjen véget, mint tavaly, gondoskodott róla a jelentős számban megjelenő Szenior csapat, illetve a bajnokság két éllovasa, Metosz és Tony. Az első rajtkockát utóbbi szerezte meg, mellőle Gadfly rajtolt, harmadik pedig Metosz lett. A rajt aztán mindent felborított. Tony az első kanyar után a mezőny végén találta magát, míg Gadfly, Metosz és Aflac elkezdtek elhúzni a mezőnytől. A futamot végül Gadfly nyerte - ez volt neki az első győzelme, ráadásul eme sikert éppen a Hungaroringen érhette el. Gratulálunk! A második Aflac lett, ezzel teljessé téve a Honda sikerét. Harmadik helyen végül Tony futott be, kihasználva Metosz hibáját, aki miután hatalmas csatát vívott Gadfly ellen, kis hiba után végül a 4. helyen zárt. Ezzel Tony és Metosz között 9 pontra nőtt a különbség, ami még mindig igen kicsi. Ötödik lett igen jó tempóval Bodzzza, mögötte Giorgio, Tom, RPeti, Kopi sorrendben értek az Urak célba. A bajnokság élmezőnyében levő Ulvart az internetkapcsolat hibája hátráltatta, nem tudott célba érni. Figyelemreméltó, hogy a versenyzők milyen tisztelettel csatáztak, és a Hungaroringet meghazudtolóan sokat előztek. Reméljük, a Brazil Nagydíjon, mely november 7-én lesz, szintén színvonalas, szoros küzdelmet láthatunk. Az élő közvetítést Bedynek köszönhetjük, a klubTV-n a verseny visszanézhető.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.10.10. SUZUKA HRC - Maszim

Metosz Suzukában továbbra is verhetetlen!

Viszonylag alacsony érdeklődés mellett került megrendezésre a bajnokság 14. futama Suzukában. A poleból Hajdu Balázs - metosz míg mellőle Keszthelyi Ákos - Gadfly indult. A bajnoki tabellát vezető Tony-nak a negyedik rajtkocka jutott a második sorban. Gadfly nagyszerű rajtot vett és megelőzve metoszt hosszan vezetett, míg végül nem bírt a veterán nyomásával és metosz a célegyenesben belülről meglepte. A kerékcserék nem hoztak változást a sorrendben. A befutó, metosz, Gadfly és Aflac lett, mögöttük közvetlenül Tom ért a célba. Utóbbi három pilóta a célig gyakorlatilag küzdelemben volt és végül ezredek döntöttek. A következő futam Korea két hét múlva. Várunk mindenkit a pályán illetve a KlubTV képernyő előtt. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.10.07. Homestead HRC - Maszim

NAGY ZSOLT - Zsolteee a BAJNOK!

Befejeződött egy nagyszerű szezon, amit az utolsó futam megkoronázott. A futam során mindhárom esélyes került olyan pozícióban, hogy a bajnoki cím megcsillanhatott szeme előtt illetve ennek fordítottja is megtörtént hiszen Kovács Gábor - Gerrard és Rigó Péter - Ginger17 is körhátrányból szerezte vissza a győzelmi esélyeket. Végül Nagy Zsolt - Zsolteee mellett az a nagyszerű road teljesítmény szólt, amit a bajnokság során mutatott magasan kiemelkedve a mezőnyből utcai futamon . Az ovál bajnok Ginger17 lett és végül a második helyet is megszerezte, csapattársa Gerrard előtt, akinek ebben az évadban is az előkelő dobogón jutott hely a bajnoki végén - egy indianapolis'500 győzelemmel egyetemben. Összességében nem búcsúzik hosszútávon az indycar szakosztály. A téli átvezető időszakban, Replay Cart'98 szezonnal várja szeretettel a pilótákat. Érdemes a fórumot sűrűn látogatni.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.10.04. FUJI HRC - Maszim

Roós András győzelem a Junior Nippon Bajnokságban!

Záró fordulójához érkezett a Formula Nippon 2010-es szezonja. A Fuji Speedway aszfaltcsíkon mérték össze tudásukat a versenyzők. Giorgio volt a leggyorsabb az időmérőn, és indulhatott az első helyről. A rajt zökkenőmentesen zajlott, mindenkinek sikerült rendben eljönni a rajtrácsról. Giorgio, Morfi és Zsoltee már az első körben látványos harcba kezdtek. Mögöttük Sanya, Bodzzza és Finiser, gyűrték egymást, miközben Ferenczi Márk zárkózott a boly végén. Néhány körrel a kezdés után Natz Attila technikai hiba miatt kénytelen volt feladta a futamot. Giorgio egy kisebb megingás után visszaesett a 7. helyre, de nem vesztett lendületet és azonnal megkezdte a felzárkózást. Dietrich, KDM, Bartos és cyroo próbált fogást találni egymáson és remek küzdelmet mutattak be a mezőny második felében. Morfi magabiztosan tartotta az első helyet. Internet hiba miatt Zsoltee a 2. helyről kiszállt a versenyből. Giorgio egymás után futotta a gyors köröket, melynek köszönhetően a 2. helyre jött fel a kerékcserék után. Sanya, Finiser párharc alakút ki a futam utolsó harmadában, de Sanyának még volt tartalék az autójában. A futamot Morfi nyerte, a második helyen Giorgo érkezett, a harmadik helyen Sanya futott be. Gratulálunk Morfinak, aki begyűjtötte a Formula Nippon Bajnoki címet. Szintén kimagasló teljesítménnyel Sanya 2. és Finiser a 3. helyen végzett a bajnokságban. A legjobb „Rookie” versenyző címet KDM érdemelte ki, a szezonban mutatott remek teljesítményének köszönhetően. Köszönjük Bedynek a szervezést. A Furmula Nippon sorozat folytatása, a hamarosan induló Firestone Indy Lights „Road to Maszim” versenysorosat lesz. Várunk mindenkit szeretettel.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Szenior Kupa 2010.10.03.Szerior Rock HRC - Maszim

Tommy a Szenior Rock Bajnok!

Több mint két és fél órás maratoni futamon vannak túl a 30 feletti szenior kupa résztvevői. A csoportmeccsekből Tommy78 - Pongrácz Tamás, Sanya - Balogh Sándor, Kopi - Terényi Krisztián és Ginger17 - Rigó Péter került ki győztesen. Végül a negyedik Sanya míg a harmadik Ginger17 a második Kopi és az első helyezés Tommy78 lett. A bajnoki utolsó futama a Greg Moore emlékest, melyre várunk mindenkit szeretettel az indy'98 Replay Bajnokság keretében. A jelentkezés lassan lehetséges lesz, érdemes a fórumot sűrűn látogatni.
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

MTCC 2010.09.30. Zárófutam HRC - Maszim

Molnár Dániel a Bajnok!

Nagyszerű rövid sorozat záró futamához érkezett az MTCC mezőnye. A bajnoki dobogó csúcsát, a futam végén, Molnár Dániel foglalhatta el, míg csapattársa Kovács Gábor - Gerrard a második, a tavalyi szenior bajnok és ezüst indycar2009 pilóta, Pongrácz Tamás - Tommy78 bronzra váltott az MTCC-ben. Találkozunk a díjátadón november 27-én. Pontos információk a pilóta fórumban.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
FORMA1 2010.09.26. MARINA BAY HRC - Maszim írta: Tony

IsTi visszatért a csúcsra!

A Ha vasárnap este, akkor Nemzeti F1 Bajnokság. Kivételesen a pályán is este volt, a Szingapúri Nagydíj időmérőjén Kazard diadalmaskodott, mögötte IsTi, Metosz, Tony és Gadfly végeztek. A futamon az első 5 helyezett sorrendje szinte nem változott, kivéve a legfontosabbat: IsTi Kazard előtt végzett, és bezsebelte a szó szerinti esti futam aranyát! Kazard nem adta könnyen magát, az élmezőnyből egyedüliként háromkiállásos taktikával épphogy csak lecsúszott IsTi mögött. A futam végére érte éppen utol a címvédőt, és parázs befejezést produkáltak a KlubTV nézőinek. Leggyorsabb köreik is csupán 1 tizeddel tér el, IsTi javára, akinek 1:31.1-es ideje a futam leggyorsabbja is volt. A dobogó harmadik fokára Metosz állhatott fel, míg a bajnokság jelenlegi éllovasa, Tony a 4. lett, aki végig szoros taktikai csatában volt az ötödik helyezett Gadfly-al. Őket Spike és Aflac követte. A bajnokság első negyedében levő Tom és Ulvar feladni kényszerültek a futamot. A pontverseny még szorosabb lett, hiszen éppen a tabella sorrendjének majdnem fordítottjában ért célba az első négy helyezett, Tony 20 ponttal vezet Metosz előtt. Még 5 futam van hátra, bármi megtörténhet, még Kazard is megszerezheti a bajnoki címet. A következő fordulóra két hét múlva kerül sor, a híres Szuzuka versenypályán.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.09.23. Motegi HRC - Maszim

Bodzzza Japánban a dobogó csúcsán!

Stágl Róbert - Bodzzza, Rigőó Péter- Ginger17. Kovács Gábor - Gerrard dobogó a japán indy'300 futamon.

Maratoni futamon vannak túl a pilóták az évad talán legnehezebb pályáján. Ginger17 pole pozicióból startolva ezen a futamon is remekelt, mégis a célban csapattársával Gerrarddal egyetemben Bodzzza mögött meg kellett elégednie a dobogó alsóbb fokával. Az izgalmak fokozódnak Nagy Zsolt - Zsolteee 10 ponttal vezet Gerrard előtt míg Ginger lemaradása 30 pont az utolsó futam előtt.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.09.20. Laguna Seca HRC - Maszim

Giorgio, Sanya, Gadfly dobogó LagunaSecában

Giorgio poleból a végén a célszalagot is elsőre szakította át. Buksi bukott, Sanya hozta a formáját, Gadflynak a csapat nem tankolt elég benzint - összességében izgalmas futamon van túl a bajnoki. Következő futam FUJI két hét múlva. Ez egyben az évadzáró futam is a Junior bajnokságban, reméljük sokan érkeznek.

2010.10.04 JUNIOR FUJI ZÁRÓFUTAM! VÁRUNK MINDENKIT!!!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

MTCC 2010.09.16. BRANDHATCH HRC - Maszim

Gerrard - egy tökéletes karakter!

Színvonalas futamokon van túl az MTCC bajnokság mezőnye.

  • Első futam dobogó: Giorgio, Gerrard, Danikosz
  • Második futam dobogó: Gerrard, Mugen, Morfi Gratulálunk!
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
FORMA1 2010.09.12. MONZA HRC - Maszim írta: Tony

Tony Monza Bajnoka!

A Ferrari hazai pályáján, a legendás monzai aszfaltcsíkon folytatódott a 2010-es Nemzeti F1 bajnoki címért folytatott küzdelem. A pontversenyben jelenleg vezető Tony szerezte meg a pole pozíciót, második Buksi, harmadik a pontversenybeli 2. helyezett Metosz lett. A címvédő IsTi ugyan megszerezte a második pozíciót, de egy körrel többet futott a megengedettnél, így a rajtrács végére száműzték, ami, mint a futamon kiderült, óriási veszteség volt. IsTi ugyanis már az első kör végén az élmezőnyben volt, majd amikor mindenki kiállt első kerékcseréjére, átvette a vezetést, azonban a meglepetés csak ezután jött: egykiállásos taktikával futott, és simán is vezetett - a féltávnál való első kiállásig. A pitből kihajtva ugyanis Metosz mögé beragadt, az elvesztegetett idő alatt pedig a futam elején vezető és kétkiállásos taktikát választó Tony elég előnyt autózott ki, hogy megtartsa a vezetést, és onnan pedig könnyű győzelmet aratott. Hogy mi is lett volna, ha a címvédő williamses a 2. helyről indul, azt a verseny utolsó kát körében általa futott két kolosszális köridő mutatja, 1.21 közepét autózva. Tony mögött a második Metosz lett, harmadik Aflac, negyedik Tom, ötödik pedig IsTi lett. IsTi mellett egyébként még Metosz és Aflac is egyszer tankolt az élmezőnyből. A pontversenyben Tony 23 ponttal vezet Metosz előtt, a harmadik Tom, negyedik IsTi, közülük még bárki nevethet a végén. A következő futam két hét múlva, szeptember 26-án a Szingapúri éjszakában kerül megrendezésre..

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.09.09. Kentucky HRC - Maszim

Ginger17 győzelem Kentuckyban!

Rigó Péter - Ginger17 győzelmével zárult az IndyCar sorozat 15. futama. Ginger az első körtől uralta a pályát és megérdemelten zsebelte be a maximálisan kapható 53 pontot. A második helyen Terényi Krisztián - Kopi ért a célba míg a harmadik Petneházi Zoltán - Bedy lett, aki a győzelemre is igen esélyes volt. A verseny embere címet a pálya ördöge a többszörös rally bajnok Retkes Péter - rPeti kapta meg a stábtól. A verseny két nagy vesztese Nagy Zsolt - Zsolteee aki nem tudott részt venni, illetve Kovács Gábor - Gerrard aki balesetbe keveredve, később csak a kilencedik helyre tudta behozni a "verdát". A bajnoki küzdelem fokozódik! A következő futam két hét múlva, de addig is a túraautó szerelmesit küzdenek Brandhatch-ben.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.08.23. Surfers Paradise HRC - Maszim

NATZ ATTILA, BERNHARD GÁBOR, ROÓS ANDRÁS DOBOGÓ SZÖRFÖSÖK PARADICSOMÁBAN

Egy remek qualifikáció után Buksi indulhatott a pole pozícióból. Buksi és Morfi szorosra vették ez első lassítót a rajt után, és kicsit összeértek. Az első kör végén Natz Attila forgott meg, és a mezőny végén találta magát. Még ebben a körben Buksi egy kissebb hiba után visszaesett a 3. helyre, de azonnal üldözőbe vette az élen haladókat. Az első helyért Danikosz és Morfi kezdett ádáz küzdelmet. Körökön keresztül előzgették egymást. A 10. körben Danikosz hibázott, a célegyenes végén megpördült és Morfi elé fordult, aki nem tudta kikerülni. A két autó összeért, de mindketten tudták folytatni a versenyt. A kiváló küzdelem folytatódott az élen. A 13. körben Tequila érkezett meg a vezető párosra. A 14. körben, a célegyenes végén Danikosz megcsúszott és egy megforgás után a 3. helyre tudott visszaállni, Natz Attila elé. A kör végén Tequlia megelőzte Morfit és átvette a vezetést. A következő néhány körben Morfi és Tequila puhította egymást látványosan. 10 körrel a vége elött Morfi és Tequlia egyszerre érkeztek kerékcserére és az élre tudtak visszaállni. Közben Natz Attila megelőzte Danikoszt és feljött a 3. helyre. Mögöttük Finiser, Sanya, Giorgio, KDM, majd tőlük kicsit lemaradva Dietrich, cyroo, Bartos és Japan. Buksi technikai hiba miatt feladta a versenyt. Már csak 7 kör volt hátra amikor Danikosz csatlakozott a vezető hármashoz. Danikosz el ment Natz Attila mellett, aki azonnal támadásba lendült és néhány körön belül visszavette a pozíciót. Két kör volt hátra amikor a célegyenes elején Natz Attila hozzáért Tequila autójához, aki ennek következtében megpördült. Natz Attila lelassított és az egyenes végén visszaengedte maga elé Tequilát. Morfi a futam utolsó szakaszában komoly fékproblémákkal küzdött. Próbálta növelni a távolságot az üldözőkkel szemben, de a célegyenes végén elrontotta a féktávot és a 3. helyre esett vissza Danikosz elé. Natz Attila egy remek előzést követően átvette a vezetést. Az utolsó körben Natz Attila remekül védekezett és megnyerte a futamot. A második helyen Tequila érkezett és a harmadik helyen Morfi futott be. Következő futam: 2010 szeptember 20. MaSzim tanpálya.
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

INDYCAR 2010.09.02. Chicagoland HRC - Maszim

Sanya az ovál császár Chicagolandban!

Megkezdődött az IndyCar sorozat záró akkordja, az utolsó ovál blokk. A híres Chicagoland Speedway óriási csatát hozott a mezőnyben. A végén a veteránok arattak, és Balogh Sándort - Sanyát, Bernhardt Gábor - Tequila és Terényi Krisztián - Kopi követte, így összesítésben több mint 100 év tapasztalata állhatott a dobogóra. A verseny igazi vesztese Zsolteee volt aki egy vétlen balesetbe keveredett és riválisa Kovács Gábor Gerrard mögött végzett így köztük a távolság tovább csökkent a tabellán és jelenleg 37 pont. Őket a bajnoki harmadik helyén Rigó Péter Ginger17 követi. Az utolsó futamok minden bizonnyal nagy izgalmakkal szolgálhatnak a mezőnyben is. Várunk mindenkit a pályán, illetve az TV képernyő előtt jövő hét csütörtökön. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
FORMA1 2010.08.29.SPA HRC - Maszim írta: Tony

KAZARD GYŐZELEM SPA-BAN!

Belgiumban folytatta a bajnokságot a nyár után a F1 szakosztály mezőnye. A pole Metosz kezébe került, elképesztő időt, 1:44 elejét autózott a 2. Kazarddal együtt, őket Tony, Tom követte. A rajtot követően az első komoly féktávnál Tony hibázott, a mezőny végére került, és ott is maradt egy darabig. Az élen haladó páros, Metosz és Kazard véres küzdelmet vívtak, a verseny végéig kergették egymást, majd Metosz hibáját kihasználva Kazard nyerte a futamot! Metosz második lett, de nem volt biztos a helyezése, mivel mögötte Tom egykiállásos taktikájával igen közel került hozzá a futam végére. A negyedik helyen a 2006-os bajnok Knife ért célba, kis idő múlva pedig Gombocfej futott be. A bajnokságban vezető Tony 6. lett, 7. pedig a közvetlenül a futam előtt berobbanó Bedy. A bajnoki tabellán Metosz még közelebb került Tonyhoz, Ulvar és IsTi nem indultak a futamon, ezért előbbi kettő kis előnyhöz jutott. Ennek ellenére nem lehet kijelenteni, hogy vége a győzelemért vívott küzdelemnek, hiszen nemcsak ők négyen, hanem akár még Tom, vagy Kazard is beleszólhat a harcba. A következő futam Monza, szeptember 12-én, két hét múlva.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.08.26. SONOMA HRC - Maszim

Tequila győzelem IndyCarban!

Tequila rajt-cél győzelemmel ünnepelhette az IndyCar sorozat utolsó road futamát. Magasan a mezőny fölé emelkedve nyerte a qualifikációt és a versenyen több mint 10 másodperces előnnyel vágta át a célvonalat, Nagy Zsolt - Zsolteee és Őt - az egész futamon - üldöző Kovács Gábor - Gerrard előtt. A verseny embere címet végül a TV stábtól, nagyszerű védekező teljesítményéért és a negyedik helyért, Rigó Péter - Ginger17 kapta. A következő futam igen közel van, egy hét múlva kezdődik az ovál pályákkal tarkított szezonfinálé Chichagolandban.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.08.23. Detroit HRC - Maszim írta: cyroo

Morfi visszatér, Dietrich a verseny embere!

Gadfly indult az élről, de Morfi fordult el elsőnek a rajt után. A helyezkedés vesztese Gadfly lett, aki a kör végén a 4. helyen találta magát Morfi, Voodoo és Brenor mögött. Giorgio támadta Gadflyt a 4. körben, de egy hibát követően felborult és kiszállt a versenyből. Az élmezőny kicsit szétszakadt néhány kör után. Morfi, Voodoo, Brenor, Gadfly, Finiser, Natz Attila kergették egymást az első 6 helyen. Őket követte Dietrich és cyroo akik körökön keresztül próbálák legyürni egymást. Dietrich remekül védekezett, de a kötelező kerékcsere véget vetett a produkciónak. A versenytáv felénél Gadflynak megállt az autója és kénytelen volt feladni a versenyt. Brenor ás Natz Attila is hasonló körülmények között búcsúzott a vége elött. Voodoo próbált állítani, a boxtaktikán közben belecsúszott a gumifalba. Három keréken és elsőszárny nélkül érkezett a boxba. Kerékcserék után a sorrend Morfi, Finiser, cyroo, Dietrich, Voodoo, Bartos KDM. A verseny utolsó szakaszában Voodoo feltartózhatatlan volt meg sem állt a dobogóig. A Formula Nippon 12. állomásán Ditroitban Morfi haladt át elsőnek a célvonalon. A második helyen a Finiser végzett, a harmadik helyen Voodoo érkezett. A "Man of the Race" díjat Dietrich érdemelte ki, bemutatott kimagasló védekezésért, de figyelemre méltó Bartos teljesítménye is, aki hiba nélkül teljesítette a futamot. Következő futam: 2010 szeptember 6. Golden Coast .
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

Szenior Kupa 2010.08.22.SENNA EST HRC - Maszim

Cyroo a verseny embere!

Senna első győzelmére emlékezett vasárnap délután egyesületünk. A versenyre olyan TOP szimulátor pilóták érkeztek többek közt mint Béry István - IsTi, Pongrácz Tamás - Tommy78, Balogh Sándor - sanya, de jelen volt a tömegben Rébi Gábor is. A qualifikációt Leitner Norbi - Norbi nyerte, míg a második helyről a versenyt végül megnyerő Hajdu Balázs metosz indulhatott. Mögötte a célban Pongrácz, Leitner lett a végső sorrend a dobogón. A következő szenior futam egy igazi meglepetés lesz csak 30 feletti pilótáknak szeptember 19-én, amit reményeink szerint ismét a KlubTV-n közvetít Paár István Antal - Tony közreműködésével. ..
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

MTCC 2010.08.19. Surfers Paradise HRC - Maszim

Tommy napja a szörfösök paradicsomában

Alacsony részvétel, de annál nagyobb izgalmak jellemezték a túrautó bajnokság Surfers paradise-i futamát. Az első futamot Pongrácz Tamás - Tommy78 nyerte, míg a második Dodi, a harmadik helyen pedig, Danikosz ért célba. Második futam is izgalmakban gazdagon zajlott itt a dobogó fokait végül Dodi, Tommy78 és Gstyle foglalhatta el. A következő futam Brandhatch-ben lesz, reméljük nagyobb létszám mellett hasonlóan magas szinvonalon. Jó felkészülést!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
INDYCAR 2010.08.12. MID-OHIO HRC - Maszim

Zsolteee mester hármasa!

Gyönyörű Mid-Ohio pályán folytatta a versenyzést a Magyar IndyCar sorozat. Nagy Zsolt - Zsolteee rajt-cél győzelemmel ünnepelte zsinórban harmadik győzelmét. Őt igazán csak Bernhardt Gábor - Tequila tudta megszorítani midőn végig kergette a futamon. A harmadik helyen a többszörös rally szimulátor bajnok Retkes Péter - Rpeti ért a célba, míg őt Kovács Gábor - Gerrard követte aki harcban van a bajnoki címért Zsolteee-val. Mögöttük Rigó Péter ötödik míg a VERSENY EMBERE címet a hatodik helyen célba érő Petneházi Zoltán Bedy kapta a TV stábtól. A következő futam 2 hét múlva a híres-neves, dimbes-dombos sonoma-i pályán lesz. Várunk mindenkit mind a pályán mind a TV képernyő előtt, hasonlóan nagy izgalmakra számíthatunk. A stáb ismét Roós András és Hajdu Balázs lesz.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.08.09. FUJI HRC - Maszim

Voodoo Mágia a Fuji lábánál

Natz Attila szerezte meg pole pozíciót, de Giorgio indult a legjobban a 2. helyről. Natz Attila az első körben egy kis koccanás után megpördült és elveszítette az első szárnyát. Boxkiállás után a mezőny végéről próbálta ledolgozni a lemaradást. Giorgio kis megingása az első helyébe került, amit Sanya vett át, miközben Voodoo érkezett meg nagy tempóban az élen harcoló párosra. Sanya végsebessége alacsonyabb volt a célegyenesben, így Voodoo és Giorgio is megelőzte. Mögöttük KDM, és Spiczi próbált faragni a hátrányból. Brenor, Bartos, Finiser, Dietrich és Japan igyekeztek jobb pozíciót találni a kerékcserék után. A futam végére kicsit szétrázódott a mezőny. Voodoo magabiztosan nyerte a futamot. A második helyen Giorgio végzett, a harmadik helyen Spiczi érkezett. A következő futam: 2010 augusztus 23. Detroit Belle Isle
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

MTCC 2010.08.05. MOST Autodrom HRC - Maszim

MTCC 2. FUTAM

Autodrom Most-ba látogatotta a MTCC mezőnye. A pole pozícióból Gerrard indulhatott. A mezőny az első körtől nagyon szépen együtt maradt és olyan ászok csatáját hozta mint Tommy78 és Toby ádáz küzdelme illetve Voodoo és Gerrard meccse. Gerrard a rajtnál hibázott és Voodoo, DoDi és Danikosz mögött kezdhette meg a második kört. Ezek után viszont szárnyalt és az 5. körben már Voodoo mögött volt, akivel körökön keresztül csatázott oda-vissza előzgetve egymást. 7 körre Danikosz felért rájuk és 3-as küzdelem alakult ki. Végül Gerrard 9. kör elején belső íven elment Voodoo mellett, és ezt a pozicíót tartani is tudta a célig, ígyGerrard, Danikosz, Voodoo sorrend lett a befutó az első versenyen. A második versenyen Bodzzza, Gstyle indulhatott az első sorból. Fordított sorrend meghozta gyümölcsét és a második menet leírhatatlanul izgalmasra sikeredett, Bodzzza és a Szenior és többszörös indycar bajnok Tommy78 között az élen illetve mögöttük az egész mezőny csatázott tizedekre autózva egymástól. A dobogóra végül Tommy78 Mugen és Bodzzza állhatott. A következő futam augusztus 18-án a szörfösök paradicsomában lesz.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
INDYCAR 2010.07.29. EDMONTON HRC - Maszim

Zsolteee Edmontonban ismételt!

Rövid szünet után a tomboló nyár közepén is szép számmal gyülekeztek a pilóták az Edmonton reptéri pályán, IndyCarban. Nagy meglepetésre a pole-t Dodi szerezte meg, több mint egy tizedes előnnyel a bajnokságban vezető Nagy Zsolt - Zsolteee előtt. A rajtot Zsolteee kapta el jól és az első körökben el tudott húzni, de kicsit hibázott és nagy ellenfelei közé, Borbély Attila - Voodoo mögé - közvetlenül Kovács Gábor - Gerrard elé, került. Így a bajnokság dobogósai hosszú körökön keresztül küzdöttek egymással. Végül mind Gerrard mind Zsolteee le tudta szakítani magáról a mezőnyt és Rigő Péter Ginger-el egyetemben a dobogóztak a versenyen. Zsolteee győzelmével ismét növelni tudta előnyét a bajnokságban.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
Junior 2010.07.26. Nazareth HRC - Maszim

Spiczi győzelem Nazarethben

Izgalmas, fordulatos futamon hozott a Formula Nippon nazarethi állomása. A 150 körös verseny utolsó körében dőlt el hogy ki nyeri a futamot. A pole pozíciót RPeti szerezte meg, de a 2. körben egy megcsúszás után feladni kényszerült a versenyt. A hajrában 5 esélyes pályázott a futamgyőzelemre. Spiczi, Natz Attila, Japan, KDM és Brenor. Natz Attila Spizcivel csatázott az élen, közben mögöttük KDM és Japán gyűrték egymást. Ezt kihasználva Brenor megelőzte őket és felzárkózott a 3. helyre, majd néhány kör után az élre állt. Nem sokkal a vége előtt Natz Attila megcsúszott és a megsérült az autója. A boxkiállás után az 5. helyre érkezett vissza KDM mögé. A utolsó körben Brenor próbált meglógni, de Spiczi nem szakadt le tőle. Az autók egymás mellett haladtak az utolsó kanyarig amelyből Spiczi jött ki jobban és megnyerte a futamot. Brenor a második és bravúros versenyzéssel Japán érkezett meg a harmadik helyre. Következő futam: 2010 augusztus 9 Fuji (road)
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

FORMA1 2010.07.25. HOCKENHEIM HRC - Maszim

AFLAC GYŐZELEM A NYÁRI SZÜNET ELŐTT!

Nyári szünet előtti utolsó futamon vannak túl a pilóták. A Német GP-n Aflac - Erdélyi Balázs személyében új bajnokot avatott a Magyar Szimulátor Forma1 Bajnokság mezőnye. Pole-ból Hajdu Balázs - metosz indult, de technikai gondok miatt büntetést kapott és végül az 5. helyen hozta be a kocsit. Baski Dávid - Ulvar ismét hatalmasat versenyzett és Aflac mögött megszerezte a második helyet. Míg a dobogó legalsó fokára a 2006-os Bajnok Szőllősi László állhatott. Negyedik Keszthelyi Ákos - Gadfly lett. A futam maga óriási csatát hozott az első 8 versenyző pár kanyaron belül ért célba az 54 körös GP-n. Petneházi Zoltán - Bedy kommentálásával, megtekinthető a közvetítés.

Most hosszú szünet következik F1-ben és legközelebb augusztus végén jelentkezik a csapat, SPA-ból. De még előtte F1 1985-ös autókkal Estorilból jelentkezik nyitott futammal a szenior bajnokság, a tradicionális SENNA EST keretében, amire várunk mindenkit szeretettel. Jó nyarat!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
INDYCAR 2010.07.22. TORONTO HRC - Maszim

Zsolteee Kanada Bajnoka!

Toronto-i betonkatlanban óriási csatán vannak túl az IndyCar sorozat versenyzői. A poleból Nagy Zsolt - Zsoltee indulhatott, míg mellőle Borbély Attila - Voodoo indult. A rajt utáni első kanyarban Zsoltee picit hibázott így a páran el tudtak menni mellette, végül az etup végére utolérte Voodoo-t és hatalmas csatával örvendeztették meg a nézőket. Mindeközben a bajnokságban vezető Gerrard a 19 helyre visszaesett és onnan kellett feljönnie, ami a verseny végére 6. helyet jelentette, az ifjú, de többszörös HRC bajnoknak. Ezzel "A verseny embere" címet is kiérdemelte a TV stábtól. Összességében nagyon izgalmas csata volt annak ellenére sok fair előzéssel, hogy a pálya erre kevés lehetőséget adott. A bajnokságban Zsoltee átvette a vezetést Gerrard előtt míg Voodoo megtartotta harmadik helyét. A következő futam Edmonton. Várunk mindenkit szeretettel mind a pályán mind a képernyő előtt.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 
SZENIOR 2010.07.18. EMLÉKFUTAM

SZOBI BALÁZSRA EMLÉKEZVE VERSENYEZTEK A PILÓTÁK

Feldübörögtek a kamionok vasárnap este, Szobi Balázs - a nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt versenyző - tiszteletére rendezett, emlékfutam. A pilóták izgalmas és fair versenyzéssel illetve a felvezető körben kűrt szóval tisztelegtek a nagyszerű sportember előtt. Magáról a versenyről beszéljen a róla készült közvetítés, amit a KlubTV-re kattintva lehet megtekinteni.

Szobi Balázs sporteredményei:

  • 2009 - FIA Truck Race Championship: 10. helyezés, Sponsor's Challenge 2. helyezett
  • 2008 - FIA Truck Race Championship: 15. helyezés, T.R.I.P.A. Championship 2. helyezett, Rookie of the year
  • 2008 - TRUCK RACE 2008 - Közép-Európa Rali: abszolút 19. helyezés
  • 2008 - Autós Gyorsasági Bajnokság (Suzuki Swift): 2. helyezés, Rookie of the year
  • 2007 - Suzuki Swift 2007 - Lisszabon-Dakar: kategória 5. helyezés
  • 2007 - Jetski Országos Bajnokság - Freestyle kategória: 2. helyezés
  • 2007 - Gyorsasági Országos Bajnokság, Suzuki Swift Kupa: 2. helyezés
  • 2006 - Pharaon Rally Világkupa - Egyiptom: abszolút 3. helyezés
  • 2006 - Jetski Országos Bajnokság - Fair Play Díj
  • 2006 - Jetski Országos Bajnokság -Superstock 3. helyezés
  • 2005-2006 - Lisszabon-Dakar: abszolút 24. helyezés
  • 2005-2006 - Lisszabon-Dakar: Fair Play Díj
  • 2005 - Off Road Baja Spain Európai Kupa: abszolút 4. hely
  • 2005 - Hungarian BF GOODRICH Kupa: 2. helyezés
  • 2002 - Jetski Országos Bajnokság - 3. helyezett
  • 1997 - Jetski Országos Bajnokság - 5. helyezett
  • 1995 - Jetski Országos Bajnokság - 3. helyezett
  • 1994 - Jetski Országos Bajnokság - 4. helyezett l!
Közvetítés

BELÉPÉS

 
MTCC 2010.07.15. Sao Paulo HRC - Maszim Írta: Paár István Antal - Tony

RAJTOL AZ MTCC 2010!

Óriási várakozás övezte a túraautó világbajnokság Magyar online változatát, a rengeteg jelentkező saját csapatával és festésével indulhatott a sorozatban. A Pongrácz Tamás által készített Sao Paulo-i aszfaltcsík már bizonyított márciusban az IndyCar Szériában, úgyhogy ismét nagy küzdelmekben reménykedhettek a résztvevők, és bizony nem kellett csalódniuk. Az időmérőn Voodoo diadalmaskodott BMW-jével, akit W A Mozart és Norbi követett. Az első futam repülőrajtját és kis kavalkádot követően Mozart állt az élre, második Norbi volt, aki azonban lassabbnak bizonyult az őt követőkkel szemben, és miután Voodoo meg tudta őt előzni, Mozart elég nagy előnyt autózott össze ahhoz, hogy nyugodt és stabil vezetéssel megnyerje az első futamot! Mögötte Voodoo, Norbi, Dodi, Tommy78, Ulvar, Mark, Kopi, Danik0sz és Spiczi ért a célba. Nem feledkezhetünk meg azonban a többi indulóról sem, akik hatalmas csatákat vívtak egymással, például Buksi és Knife sokszor találkozott ahogy utóbbinak voltak nehézségei Ulvarral is, de Gerrard és Spiczi is a végére tartogatta puskaporát. A második futamon az első tíz helyezett a szabályok értelmében helyet cserélt, a fordított rajtsorrend mellé súlybüntetés, a hendikeprendszer is párosult, a versenyzők ezúttal állórajttal várták a zöld jelzést. A rajtnál Kopi okozott meglepetést, mivel TDI Seatja alig akart elindulni, rengetegen megelőzték, és neki is mentek sajnos, ám végül a meglepetésszerű tizedik helyen zárta a futamot. A legjobban a Shake and Bake csapat járt, akik a verseny elején vezettek, Gerrard hamarosan elvesztette első helyét Danik0sz ellenében, ezt követően az Indy500 győztes hibázott is, ezzel pedig a negyedik helyre tudta autóját behozni. Voodoo szépen lassan jött felfelé, és kemény csatát követően tudta csak megszerezni a második helyet Tommy78-cal szemben. A második futamot tehát Danik0sz nyerte, ezen, és Indys győzelmét követően elmondhatjuk, fekszik neki a pálya. Második lett tehát Voodoo, harmadik Tommy78, utána Gerrard, Mozart, Dodi, Knife, Norbi, Gstyle és Kopi lett a végső sorrend. A következő futam augusztus 5.-én Autodrom Most, az elmúlt futamokhoz bizonyosan hasonló, ha nem nagyobb izgalmakkal, várunk minden lelkes jelentkezőt szeretettel!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR

 
Junior 2010.07.12. SUGO HRC - Maszim Írta: Cyroo

Giorgio magabiztosan nyerte a Formula Nippon 9. futamát

Pole pozícióból indulva, Voodoo kapta el legjobban a rajtot, de az első kanyart szélesen vette és kiszaladt a pályáról. A 3. helyre tudott visszajönni, Finiser és Natz Attila mögé. Brenor a 2. helyről indult, de bemozdult a rajtnál, majd megtorpant. A fél mezőny kikerülte és a összeszedett egy áthajtásos büntetést. Közben Finisherre tapad Natz Attila, aki a kör vége elött elnézte a féktávot, és kiszalad a pályáról. A 10. helyre tudott visszajönni. A következő körben ismét Voodoo az élen, mögötte Finiser, Giorgio és Sanya. A 2.kör felénél Voodoo autója megcsúszott és a korlátnak csapódott. Első szárny nélkül gurul a kör végén a boxba. Giorgio vette át a vezetést, mögötte Finiserés Sanya. Spiczi vette üldözőbe a vezető hármast. Pörögtek a körök. Giorgio összegyűjtött néhány másodperc előnyt a mögötte haladó Finisherrel szemben aki nem lehetett nyugodt, mert Sanya körökön keresztül nyomás alatt tartotta. 13.körben Sanya kihasználta Finiser pillanatnyi megingását és átvette a 2. helyet. Közben Voodoo és Brenor lopakodott előre, a mezőnyön keresztül. Natz Attila többször megcsúszott és poziciót vesztett, de a hibák után remekül zárkózott fel. Cyroo próbálta megelőzni Dietrichet, de a rutin győzött és nagyszerű autózással verte vissza a támadásokat. Japan és Bartos az első körökben a hideg gumikon hibáztak, de azután elkapta a ritmust. A 32. körben Spiczi, Finiser és Voodoo csaptak össze. Az előzgetésből Voodoo jött ki a legjobban és feljött a 2. helyre Giorgio mögé. Az utolsó körökre is maradtak izgalmak. Spiczi, Finisher és Natz Attila szállt ringbe a dobogó harmadik fokáért. Natz Attilának jött ki a lépés és a harmadik helyen intette le a kockás zászló, Giorgio és Voodoo mögött. A versenyben futott leggyorsabb kör: 1:15,792 (Natz Attila). A következő futam: 10; július 26. Nazaret (ovál).n.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

 
FORMA1 2010 SILVERSTONE NAGYDÍJ 2010.07.11. HRC - Maszim írta: Paár István Antal - Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SILVERSTONE A FOCI VB ÁRNYÉKÁBAN!

A nyár hőségében verítéktengerben úszva küzdöttek a pilóták az átépített Silverstone pályán. Az első sor Williams-sor lett, IsTi és Metosz mögé Spike és Gadfly sorakoztak fel. Utóbbi a tavalyi Brit Nagydíjon hatalmas csatákat vívott, és most is megvolt erre az esély, ugyanis a többi szereplő is jelen volt. A lábtöréséből visszatérő Kazard a 7. rajtkockát szerezte meg, Tony pedig a 12. rajthellyel szerénykedhetett. Ulvar és Tom rajtoltak a harmadik sorból, már-már szokássá válik, hogy ők ketten nagy harcokat vívnak egymással. Az első két kör azonban felborított minden várakozást. Az első komoly lassítóba hárman próbáltak egymás mellett befordulni, aminek nem lett jó vége. Az áldozat a címvédő IsTi lett, aki hamarosan feladta a futamot. Később az új pályarészen találkozott egymással Tom és Kazard, mindketten ki is pördültek. A rajtnál szép csendben Metosz átvette a vezetést és a futam végéig kisebb-nagyobb izgalmakkal meg is tartotta azt, ezzel idei első futamgyőzelmét aratta a veterán kétszeres bajnok! Utolsó F1 győzelmét 2008. november 9.-én szerezte Interlagosban. Akkor egy óriási sorozat ért véget, lehet, most egy következő kezdődik? Második lett az előző futam győztese, Ulvar, a harmadik pedig Spike lett, aki végig gyorsabbnak tűnt, mint Metosz, de nem volt szerencséje ezen a futamon. A negyedik lett Tony, akit Gadfly és Tom követett.A mezőny, hiába volt kicsit új a pálya, majdnem azonos sebességgel tudott autózni. A leggyorsabb köröket tekintve Spike 1.32.2-es köre lett az abszolút leggyorsabb, Metosz hasonló kört futott, míg Tom, Tony és Ulvar egyaránt 1.32.7-es leggyorsabb körrel rendelkezett. A következő futam Németországban lesz, a Hockenheimringen, július 25-én, ahol már nem egy izgalmas versenye volt a Bajnokságnak. A futam élőben lesz látható a KlubTV-n. Várunk minden road jogosítvánnyal rendelkező versenyzőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INDYCAR 2010 WatkinsGlen - 2010.07.08. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismét vannak jobb kanyarok IndyCarban - Glen-be látogatott a csapat.

Hosszú oválblock után ismét road-street pályákra költözött a Magyar IndyCar Sorozat 2010-es mezőnye. A pole pozíciót a bajnokságban eddig vezető Nagy Zsolt - Zsolteee szerezte meg, míg mellőle a külföldi vendégszereplésről visszatért Bernhardt Gábor - Tequila indulhatott. A rajt után Zsolteee kicsúszott és Tequila indult meg rakétaként. Vele Kovács Gábor - Gerrard és Leinter Norbi - Norbi tartotta az ütemet az első körökben. Végül Tequila picit hibázva a bokszutca falának csapta autóját és a verseny feladására kényszerült. Mindeközben Borbély Attila - Voodoo 10 rajthelyes büntetését felemésztve tört előre, és már a 3. körben az előkelő 6. helyen 8 másodperc lemaradással üldözte az ellenfeleket. Innentől hibátlan kergetőzés jellemezte a futamot, pár helycserével. Igazi izgalmat a boksz csata hozott. Molnár Dávid ismét meglepte a versenytársakat, és csak a 20. körben látogatta meg a bokszban csapatát - némi friss gumi és benzin reményében. Ezzel nyilvánvalóvá vált 1 kerékcserés fantasztikus taktikája, és befűtött az elől 2 kerékcserével harcoló pilótáknak. Sajnos a 28. körben - 3. helyen - aprót hibázott, így győzelmi esélyei elszálltak, de a nagyszerű boksz stratégia dobogóra segítette Andretti Green Racing versenyzőjét. A végső sorrend, Leitner Norbi 34 körben végrehajtott előzésével állt be a dobogón, Gerrard, Norbi, MoDa között. Győzelmével Gerrard átvette a vezetést a tabellán. A többszörös HRC bajnoknak, tavaly az utolsó futamon is még voltak bajnoki esélyei, amit úgy tűnik ebben az évben is mint célt kitűzött maga elé. Az állás, hatalmas izgalmakat jósol. Várunk mindenkit a következő futamon a pályán és a TV képernyője előtt. A jövő héten a már megszokott kommentátor csapattal Róos Andrással és Hajdu Balázzsal élvezhetitek végig a futam közvetítést. ! !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior 2010 2010.06.28. HRC - Maszim Írta: cyroo

Natz Attila első győzelme

Natz Attila megszerezte első győzelmét a Formula Nippon bajnokság 8. futamán, melyet japánban az Autopolis versenypályán rendeztek.

A rajtot Buksi kapta el legjobban aki a pole-ból indult, mögötte Natz Attila és Giorgio próbált tapadni. Buksi már az első körökben kockáztatott és a határon autózott hogy meglépjen az üldözőktől, de a 3. körben egy gyors jobbkanyarban lecsúszott az ívről és megpördült. Giorgio vette át a vezetést, mögötte Natz Attila és Buksi, majd finiser zárta az élbolyt. A második vonalban KDM, japan, Bartos és cyroo volt harcban egymással, miközben Dietrich műszaki hiba miatt feladta a versenyt. Giorgio a 4. kör végén a célegyenes elött megpördült, és visszaesett a 3. helyre. Ekkor Natz Attila vette át a vezetést. A 7. körben Giorgio támadta Buksit, de az egyik féktávon nagy tempóval érkezett, nekicsúszott a korlátnak és elveszítette az első szárnyát. A kör végén a boxban néhány másodperc alatt megjavították az autót, de így is visszaesett a 7. helyre. Buksi a 10. körben hajtott ki a boxba friss gumikért, majd KDM mögé érkeztt vissza az 5. helyre és azonnal megkezdte az üldözését. A 13. körben finiser kerékcsere után japan-al harcol a 6. pozícióért, miközben a pálya egy másik részen Buksi szorongatta KDM-et. Natz Attilla a 17. körre tartogatta a kerékcserét és olyan előny sikerült kiautóznia hogy az élre tudott visszatérni. Giorgio autója a 26. körben hosszú füstcsíkot húzott maga után, majd nem sokkal ezután lángok csapta fel a motorból, és megállt. A 3. helyről állt ki műszaki hiba miatt. Az utolsó néhány körben már mindenki a gumira vigyázott és megpróbált egyben célba érni. A 32 körös versenyt Natz Attila nyerte remek versenyzéssel és taktikával. A dobogó második és harmadik fokára Buksi és finisher állhatott fel. A leggyorsabb kört Buksi futotta : 1:22,438. A következő futam július 12. Sugo. .

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

FORMA1 2010 VALENCIA NAGYDÍJ 2010.06.27. HRC - Maszim írta: Paár István Antal - Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BASKI "ULVAR" DÁVID ELŐSZÖR AZ F1 CSÚCSÁN!

A pole pozíciót Zsolteee szerezte meg egy űridőt autózva, őt Giorgio, Aflac, Ulvar és Spike követte. A futamon nem volt jelen a címvédő IsTi és Tony is csak a 9. helyre tudott becammogni, ebből következően az erőviszonyok a feje tetejére álltak. A rajt nem sikerült jól Zsolteee-nak, Aflac állt az élre, utána Ulvar, Spike. Giorgio hibázott, így visszaesett, végül a 7. helyre hozta be autóját. Az első körben rengeteg volt az elfékezés, megcsúszás, kis kavalkád volt, a győzelemért vívott harcban azonban továbbra is Aflac és Ulvar vett részt, nem megfeledkezve a nagyon közelítő Zsolteee-ról. A táv harmadánál a két legjobb helyezett helyet cserélt, így Ulvar vette át a vezetést, de nem volt könnyű dolga, a futam végén óriási csatát vívott Zsolteee-val, végül utóbbi nem tudta legyőzni, így Baski „Ulvar” Dávid élete első F1 futamát nyerte! A MaSzim F1 sorozat egyik legöregebb motorosáról van szó, a 2006-os első, bahreini futamtól kezdve állandóan részt vett, és végre siker koronázta fáradságát Harmadik Spike lett, folytatva jó eredményeit, őt Aflac, Metosz és Tom követte. A leggyorsabb kört Zsolteee futotta. A következő futam július 11-én Silverstone, 18 órától, várunk minden F1 pilótát szeretettel!

 

 

INDYCAR 2010 IOWA - 2010.06.24. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Retkes Péter megtörte az átkot és az első rajtkockából is nyerni tudott

.Óriása csata jellemezte az IndyCar sorozat iowai futamát. A 250 körös verseny színvonalát mi sem jellemzi jobban, mint hogy csak 2 pilóta esett ki a futamból, köztük Borbély Attila - Voodoo aki a bajnoki tabellán üldözi a vezető Nagy Zsolt - Zsolteee-t aki szintén nem volt szerencsés a futamon. A dobogó fokaira végül RPeti mögött, Leitner Norbi - Norbi és Kovács Gábor Gerrard állhatott, közvetlenül Baski Dávid Ulvar mögött aki a vezető poziciót az utolsó körökben vesztette el. 8 verseny 8 győztes, iszonyatos kemény utcai és épített pályás szakasz következik a sorozatban, melyet a híres neves watkinsgleni pályán folytatnak az Urak! !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szenior Kupa 2010 LeMans 2010.06.17. HRC - Maszim

LeMans 1977

24 órás ciklust másfél órába tömörítve óriási versenyt futottak a szenior pilóták. Végül az első három: metosz, Tommy78 és Ginger lett. De az igazi győztes Bodzzza és Kopi volt akik a verseny ucsó méterein is versenyben voltak, miután végigkergették egymást az éjszakán, ahogy ezt egy kép is megörökítette.

Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

INDYCAR - Texas 2010.06.10. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

Végeredmény a dobogón: Dzsibi, Bodzzza, Zsolteee

Junior 2010 2010.06.14. HRC - Maszim Írta: Paár István Antal - Tony

Roós András továbbra is a short oválozás császára!

Lezajlott a Formula Junior sorozat hetedik futama, Milwaukee Mile-ban, melyen Roós András diadalmaskodott, ezzel tovább növelve az előnyt a pontversenyben. A pole Gadfly kezébe került, aki azonban rögtön az első kanyarban megcsúszott a hideg gumikon, így nem tudta befejezni a futamot. Roós legnagyobb ellenfele Natz Attila volt, akivel végig csatáztak, utóbbinak azonban éppen a futam vége előtt elfogyott a naftája, így ki kellett hajtania plusz egyszer a pitbe. A második helyezett Spiczi lett, harmadikként Sanya futott be. A negyedik hellyel kellett megelégednie Natz Attilának. A következő futam június 28-án Autopolisban kerül megrendezésre, élőben a KlubTV-n!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

FORMA1 2010 MONTREAL NAGYDÍJ 2010.06.13. HRC - Maszim írta: Paár István Antal - Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi legyőzte Kanadát is!

Az időmérőn a regnáló bajnok, IsTi diadalmaskodott Williamsével, aki jött, látott, és győzött a futamon, leggyorsabb kört is megfutva, mintegy habként a tortán. A rajtrácson és a futam végén is a 2. helyezett Spike lett Ferrarijával, aki végre megmutatta, hogy jó eredményt tud elérni, feltéve, ha befejezi a futamot. Őt Tony követte mindkét alkalommal, aki a McLarent valami irgalmatlan kicsi szárnydőléssel és nagy végsebességgel vezette, ezzel az idegbajba kergetve Aflacet, aki a Földünket ábrázoló Hondát hozta be a 13 pontot érő 4. helyen, az első kiállás utántól tartó kemény csatában. Ulvar lett az 5. egyenletes, nyugodt teljesítménnyel körözgetve a Ferrarival. Mögé Gadfly ért be, akit Metosz követett, a legjobb versenyzőként, aki egy kiállást tervezett a futamra. IsTi ezzel újabb értékes 9 ponttal csökkentette hátrányát Tonyval szemben. Szoros futamnak lehettünk tanúi, sokszor alig egy tized volt a különbség két-két versenyző körideje között. Továbbra is remélhető ez, amit két hét múlva, Valenciában mutathatnak meg a versenyzők. Minden road jogosítvánnyal rendelkező versenyzőt szeretettel várunk! Addig is június 15-én kedden 20:00-tól lesz az első hivatalos Tesztje a MaSzim által rendezett MTCC túraautó bajnokságnak, a Norisringen csapnak össze a versenyzők. Sokszínű a mezőny a gyártókat tekintve, TDI Seattól a BMW-n át a Peugeot-ig, és még sok más gyár csodagépeivel több, mint 60 versenyzőre számítunk! Várunk mindenkit oda is szeretettel!

 

 

INDYCAR - SZENIOR 2010 INDIANAPOLIS'500 - 2010.06.03. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- KOVÁCS GÁBOR - GERRARD

míg szeniorban,

TERÉNYI KRISZTIÁN - KOPI

INDIANAPOLIS'500 2010-ES BAJNOKA

. Hatodik állomásához érkezett a Nemzeti Indycar Sorozat. Az Indy500 a bajnokság legjelentősebb eseménye. A PoleDayen RPeti szerezte meg az első helyet, míg a második helyre Mozart kvalifikálta magát. A több mint 3 órán tartó száguldozás során több esélyes is balesetbe keveredett, így a végén egy meglepetés győzelem született. A futam végén a sokáig vezető Ginger kapott egy áthajtásos büntetést, aminek következtében elvesztette az esélyét a győzelemre. Ugyanígy járt Tony is, akinek ez volt az első Indy500 részvétele.A futam közepén egy négyes fogat elszakadt a többiektől, és majdnem egy negyed pályás előnyre tettek szert. Már úgy tűnt nem is lesz több biztonsági autós periódus, és így ő közöttük dőlhet el a győzelem, azonban egy ütközés miatt fel tudtak rájuk zárkózni a hátulról jövő versenyzők. Az utolsó tankolásoknál Gerrardnak óriási szerencséje volt, aminek következtében megnyerte a futamot. Második helyen Morfi végzett, míg a dobogó legalsó fokára Voodoo állhatott fel. Jövő héten ismét verseny lesz, mégpedig Texasban, sikeres felkészülést mindenkinek!

 

 

 

 

 

Junior 2010 2010.05.31. HRC - Maszim

Roós András győzelem Eastern Creek-ben!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

FORMA1 2010 TÖRÖK NAGYDÍJ 2010.05.30. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISTI A TÖRÖK NAGYDÍJ BAJNOKA 2010-BEN!

Lezajlott a Török futam. Óriási színvonalat mutattak a pilóták és mindenki figyelmébe ajánljuk a futamról készült közvetítést. A poleból Béry István - IsTi indulhatott, 1.25.006-os csúcsidővel aki gyakorlatilag rajt-cél győzelmet hozta a futamot. Isti mögött Giorgio majd Aflac léphetett a dobogóra. A mezőnyben pedig állandó volt a csata mégis az álló háború jellemezte, a hibátlanul pályán autójukat terelgető pilótákat. A következő futam Kanada - Montreal. Várunk mindenkit a pályán illetve a képernyő előtt.

MOST CSÜTÖRTÖKÖN INDIANAPOLIS 500 FUTAM!!!

 

 

INDYCAR 2010 INDIANAPOLIS'500 - 2010.05.27. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POLE DAY

Retkes Péteré az első rajtkocka

Rajtsorrend:

  • 01 RPeti - 40.8025 mp
  • 02 Mozart - 40.8033
  • 03 Morfi - 40.8440
  • 04 Norbi - 40.8515
  • 05 Ginger17 - 40.8563
  • 06 sanya - 40.8645
  • 07 Zsolteee - 40.8733
  • 08 MoDa - 40.8853
  • 09 Danikosz - 40.9110
  • 10 Gerrard - 40.9288
  • 11 metosz - 40.9290
  • 12 Dzsibi - 40.9390
  • 13 Tommy78 - 40.9403
  • 14 voodoo - 40.9408
  • 15 Ulvar - 40.9640
  • 16 Bodzzza - 40.9663
  • 17 Kopi - 40.9693
  • 18 Gilberto - 40.9763
  • 19 Tony - 41.0390
  • 20 Zsozsesz - 41.0423
  • 21 Gstyle - 41.1005
  • 22 Dietrich - 41.1498
  • 23 csamez - 41.1930
  • 24 Spiczi - 41.2120
  • 25 finiser - 42.0950 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior 2010 2010.05.17. HRC - Maszim

Morfi a mágus Ausztráliában is!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

FORMA1 2010 SZENIOR 2010 MONACO - 2010.05.16. HRC - Maszim írta: Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

SZENIOR FUTAM:

Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LORDS OF MONACO!

Teljes létszámmal, 22 fővel kapták meg a zöld jelzést a rajtrácson álló pilóták, a pole-ból Boss indult, mögötte Zsolteee, Morfi és Eduka. Az első körökben nagy kavalkád, nagy ütközések voltak, mire tisztázódott a helyzet, az élmezőnyből távozott az 5. helyről induló Spike és Boss is. Az első helyet Zsolteee kaparintotta meg, és stabil vezetéssel, mindenki fölé magasodva óriási főlénnyel nyert. Azonban mögötte Monaco többi Lordja sem pihent, a dobogóra számos pilóta volt esélyes, köztük Morfi, Eduka, Buksi, Tony és Giorgio. Végül Zsolteee mögött Buksi ért be, aki rendesen megszenvedett az előtte haladókkal, de mindig sikerült eléjük kerülnie. Harmadik helyen Tony futott br, aki Giorgio-val szolgáltatta a show-t a futam végén. A McLarenes lassabb volt, mint Giorgio, azonban kellően kiszélesítette autóját, így megtarthatta dobogós helyezését. A futam ötödik helyezettje Aflac lett, őt Metosz és Gadfly kergette a célig. Külön kiemelendő, hogy előbbi kettő pilóta egy kiállással terveztek versenyezni, és kijelenthetjük, itt még előny is volt, hogy eggyel kevesebbszer cseréltek kereket. A leggyorsabb kört, 1:11.7-tel Zsolteee futotta. A pontversenyben Metosz átvette a második helyezést IsTitől, aki ismét nem tudta Williamsét pályára hozni, ha a mai nap Barrichellonak nem is, a tavalyi év bajnokának nagyon jól jött volna egy Williams kormány az estére. A futamot Bedy, Sanya és Bodzzza közvetítette, a klubTV élő adásában minden lényeges látható volt, és felvételről az érdeklődőknek látható is. A jövő héten, május 17-én a Junior széria hősei versenyeznek a lendületes Bathurst-ben, míg 27-én az Indy bajnokság második legfontosabb eseményére, az INDY POLEDAY-re kerül sor, mindkettő élőben látható a klubTV-n!

A verseny után megrendezésre kerülő szenior futamon metosz, Tommy78 és Tony lett a dobogó

SZENIOR FUTAM:

IndyLights FREEDOM 100 2010.05.13. HRC - Maszim

Petneházi Zoltán és Mike Peters munkája megérett!

G-BoR a FREEDOM 100 Bajnoka 2010-ben

Tradiciót indítva a Junior szakosztály első futamára került sor indyLights autókkal a híres neves FREEDOM 100 nyomdokain a MaSzimon.

Jelentkezés
Csevegő
 

FORMA1 2010 BARCELONA - 2010.05.09. HRC - Maszim írta: Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulvar-Tom fieszta Barcelonában!

Élről az időmérőn 1.17.6-os kört száguldva Spike a Ferrarival indult. Őt Tony, metosz és Buksi követte. Az élmenők megtartották helyezésüket, kezdetben Buksi nagyon támadta a második helyen haladó Tonyt, ám előbbi végül hibázott, és feladni kényszerült a versenyt. Eközben az élen Spikeot hamar utolérte a McLarenes, a Ferraris emiatt elrontotta a pálya elején található elnyújtott balost, és ő is a kiesettek listájára került. Innen Tonyt nem lehetett megállítani, és fél perces előnnyel zsinórban másodszor is győzött! Ennyit a győztesről, nézzük inkább, mi történt mögötte! Metosz az első kiállásig követte Tonyt, ám büntetést kapott, ezért plusz egy ízben fel kellett keresnie a szervizutat. A második helyet Ulvar kaparintotta meg ekkor, akit Tom követett. Parázs csata alakult ki, nagyon keményen harcoltak, és ekkor még a verseny felénél sem jártunk! A kerékcseréknél Tom előrébb került, és úgy tünt, Ulvar ellőtte a puskaporát. Azonban szinte egy pillantás alatt újra Tom szélárnyékában volt, és a célegyenesben megelőzte a veterán Renault-st. Újra kezdődött a lesben állás, végül Tom egyszercsak kifékezte a Ferrarist, aki nagy nehezen, de a célegyenesben újra előre tudott kerülni! A második kiállások után Ulvar stabilan elhúzott Tomtól, éppen annyival, hogy biztos legyen a második helye, és ezzel élete legjobb F1 helyezését érte el! Egy óriási küzdelem után Tom bekocogott harmadiknak, őt metosz, és Martin követte. A leggyorsabb kört Tony futotta, 1.17.9-es idővel. A címvédő bajnok IsTi sajnos kormányának hibája miatt nem tudott indulni, így lényeges 25 pontot vesztett nagy ellenfelével, Tonyval szemben. Reméljük, hamar újra a pályán láthatjuk! A közvetítés színvonaláról Petneházi Zoltán (Bedy), és Havas Nándor (Vipera) gondoskodott, első osztályú műsorral előrukkolva. A következő futam Monaco, egy hét múlva, május 16-án, este, ahova minden jogosítvánnyal rendelkező pilótát szeretettel várunk!

 

 

 

 

 

 

INDYCAR 2010 SAO PAULO - 2010.05.06. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ginger17 győzelmével kezdődött meg a MaSzim indycar sorozat 2010-es ovál részlege

. A qualifikációt Borbély Attila Voodoo nyerte és bezsebelhette az évad első oválos pontját is. Magát a versenyt hosszan vezette, de végül nem megfelelő taktikával háttérbe szorult. Innentől a verseny Ginger17 főlényét fémjelezte és bár sokan tudtak vezetni az utolsó körökben is biztosan tudta megtartani a vezetést Retkes Péter - rPeti és Balogh Sándor - Sanya előtt, akik végül a dobogó alsóbb fokaival kellett, hogy beérjék a versenyt. A verseny embere címet a TV stábtól Varga Zsolt - Zsozsesz kapta. Magát a futamot - premier - érdemes holnap megnézni a SimsportTV-n! A bajnokságot továbbra is Voodoo vezeti mögötte Nagy Zsolt - Zsoltee, a harmadik helyre pedig a végre a piros gumit elérő Ginger17 léphetett 52 pontos ugrással, hiszen a futamon vezetett legtöbb körért járó pontokat is bezsebelte. A következő futam a FREEDOM 100 indylights autókkal ami megnyitja az évad indianapolisi versengését. Qualifikációval majd magával a futammal június 3-án.

 

 

 

 

 

 

Junior 2010 Suzuka 2010.05.03. HRC - Maszim Képek: Roós András

Morfi a mágus japánban

Roós András - morfi győzelem Suzukában. Dráma; a tabella vezető Balogh Sándor - Sanya gyenge beállításokkal és technikai hibákkal csak a 11.

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika

FPL-HRC-MASZIM TAVASZI KUPA 2010 LeMans Széria - 2010.05.02. írta: Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LeMans Series Paul Ricard FUN futam! Gstyle nagy diadalt aratott!

Nagy csaták, komoly izgalmak közepette húsz feletti létszámmal és három kategóriával (P1-GT1-GT2) állt rajthoz a mezőny az F1FPL és a MaSzim által rendezett tavaszi FUN futamon. A félórás időmérőn a P1-es Gerrard diadalmaskodott, mögötte sorakozott a többi P1 autó, kibérelve az első kilenc helyet, a várakozásoknak megfelelően. Mögöttük 5 GT1-es és 5 GT2-es autó rajtolt. Az első féktáv nagyon nehéz volt, hiszen a fékek még hidegek voltak, így jópár autó csúszott meg. Egy GT1-esnek, a Corvette-s Tonynak sikerült néhány királykategóriás elé kerülnie, és pár körig idegesítenie őket. Miután rendeződött az erősorrend, Giorgio húzott el a mezőnytől, és óriási előnyre tett szert. A nagy hajtás gyilkolta a motorokat, főleg a P1 kategória autói jártak rosszul, hiszen mindössze 3-an fejezték be közülük a versenyt. A kiesők között volt Giorgio is, pedig úgy tűnt, ő lesz Paul Ricard bajnoka. Azonban a nagy igazság itt is érvényesült, miszerint ahhoz hogy győzz, először célba kell érned. A versenyzők egyszer óhajtottak kiállni, ám néhány versenyző elszámolta magát, és még egyszer ki kellett látogatnia egy ablakmosásra, például így dőlt el a P1 győzelemért vívott harc is. A verseny elején keményen hajtotta egymást Dietrich és Boss a GT2-ben, végül előbbi és az addig vezető Leitner Norbi kiesésével Boss ünnepelhette a GT2-es kategória győzelmét. A GT1-ben a verseny elején beállt a Tony-Villeneuve sorrend, mögöttük egy darabig Adam Jonas, majd C volt a harmadik. Az Aston Martinnal induló Villeneuve is kétszer kellett, hogy kiálljon, övé lett a második hely, míg a kategória győztese és az abszolút harmadik Tony lett. A P1 kategóriában Giorgio kiesésével Laszlo Lesz vette át a vezetést, azonban gondja támadt szerelői gyorsaságával, így Gstyle megelőzte őt a kerékcserék alatt. Bár végig látszott, hogy a -s Lesz sokkal gyorsabb, többször is utolérte a vezető Gstyle-t, számos hibát követett el, így a nyugodt és stabil tempót autózó Audis aratta a kategória és az abszolút győzelmet! A közvetítést Petneházi Zoltán és Hajdu Balázs bonyolította le, a klubTV nézői élőben láthatták a futam izgalmait. A következő közvetítés holnap, május 3-án a Junior sorozat suzukai futama lesz. Gratulálunk minden célba érőnek, és főleg a győztesnek!

Eredmények összegezve:

  • Gstyle, Ledzényi László, Makako - P1 dobogó
  • Tony, Villneuve, Gerzson - GP1 dobogó
  • Boss, Leitner Norbi, Dietrich - GP2 dobogó
Szenior Kupa 2010 Milwaukee 2010.04.25. HRC - Maszim

Metosz A mérföld Bajnoka!

Hajdu Balázs - metosz, Pavlovics Zoltán - Zolee145 és Terényi Krisztián - Kopi dobogó a veteránoknál.

Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

INDYCAR - LONG BEACH 2010.04.22. HRC - Maszim képek: Gstyle
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

LEITNER NORBI LONG BEACH BAJNOKA 2010-ben!

Amerika Monacójába Long Beach-be látogatott az MaSzim IndyCar sorozat 2010-es mezőnye. Az első rajtkockából a tavaly a bajnoki címért az utolsó pillanatig harcoló és 2009-es Szenior Bajnok Pongrácz Tamás - Tommy78 indulhatott. Brutálisan gyors 1.05.419-es időt repesztve a tengerparti betonkatlanban. Mellőle Borbély Attila - Voodoo rajtolt. A második sorból Leitner Norbi - Norbi és Nagy Zsolt - Zsolteee indult neki a viadalnak. Sajnos végül Tommy78 a kerékcserék után - netszakadás miatt - feladásra kényszerült. Mivel addig teljesítményével egyértelműen dominált a TV stáb (Horváth Rita, Roós András, Hajdu Balázs) "A Verseny Embere" címmel jutalmazta. Végül a gigászi küzdelem végén a célvonalban a sorrend, Norbi, Zsolteee, Voodoo, Kovács Gábor - Gerrard és Balogh Sándor - Sanya lett, utóbbiak a verseny első pillanatától ádáz csatában pár másodpercen belül autóztak. Sanya hétfői Junior győzelmét megkoronázva, szenzációs vezetéssel kergette a többszörös HRC Bajnok Gerrardot. Bajnokságot továbbra is Voodoo vezeti 155 ponttal. Következő futam Kansas május 6-án.

 

Junior Bajnokság 2010 Motegi 2010.04.19. HRC - Maszim

BALOGH SÁNDOR - SANYA A BAJNOK JAPÁNBAN!

Balogh Sándor - Sanya, Retkes Péter - RPeti, Baski Dávid - Ulvar dobogó a 2010-es Junior bajnokság Motegi ovál futamán

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Stasztika

FORMA1 2010 KÍNA- 2010.04.18. HRC - Maszim írta: Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TONY KÍNA BAJNOKA 2010-BEN!

A Nemzeti F1 Bajnokság 4. futamát futotta, ezzel befejezve az év eleji ázsiai ámokfutást. Ismét számos pilóta vágott neki a 45 körös távnak, az élről Tony, akit Buksi, Spike, IsTi és Roós András követett az időmérő tekintetében. A rajtnál hidegvérrel Buksi vette át a vezetést, ám hamar hibázott az utolsó előtti kanyarban, ezzel átadva helyét Tonynak, aki a kerékcserétől eltekintve nem is engedte ki első helyét, és győzelmet aratott! Mögötte Roós András és Spike háborúztak a második helyért, ám végül az első boxkiálláson előbbi gyorsabban végzett, így a dobogó második fokára állhatott fel. Őt Spike követte, aki mögött a regnáló bajnok, IsTi ért célba. Az ötödik helyért járó 11 pontnak a kétszeres bajnok, Metosz örülhetett. Nagy csatákban vett részt a középmezőny, ahol az utolsó kör végén 6, Tom 7, Buksi 8, Giorgo 9. Ede sorrendben teljesítették a versenyt. A leggyorsabb kört, 1:33.5-öt Tony futotta a 32. körben, a pontversenyben megtartva vezető helyét. A közvetítés ismét elsőrangú volt, Bedyt ezúttal Sanya és Bodzzza segítette a lebonyolításban. Felvételről a klubTV-n látható a futam. Legközelebb Spanyolországban, a katalán pályán találkoznak a pilóták, hogy remélhetőleg egy nagy karnevállal nehezítsék meg egymás dolgát, az időpont 2010.05.09., vasárnap 18:00. Várunk minden pilótát a szerveren, és minden nézőt a klubTV előtt...

 

INDYCAR - BARBER 2010.04.15. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zsolteee Alabama Bajnoka!

Magas számú részvétel és kivételesen izgalmas verseny jellemezte a MaSzim IndyCar sorozat harmadik, alabamai futamát a Barber Motorsport parkban. A pole pozícióból a Rally Bajnok Retkes Péter - rPeti indulhatott 1.05.5-ös idővel. Mellőle Nagy Zsolt - Zsolteee indult az első sorból. A harmadik helyre Borbély Attila - Voodoo qualifikálta magát. A rajtot legjobban mégis Baski Dávid - Ulvar kapta el és rózsaszín autójával azonnal Voodoo mögé érkezett. Az élen Voodoo, Zsolteee és Ulvar csatázott egészen a verseny végéig. A második kerékcserénél Zsolteeenak sikerült megelőzni Voodoo aki bár a leggyorsabb köreit ekkor futotta nem tudta már vissza venni a célvonalig az első helyet. Végül Zsolteee, Voodoo, Ulvar dobogón, a negyedik, ötödik helyen Rigó Péter - Ginger17 és Molnár Dávid - MoDa végzett. A következő futam LONG BEACH! Várunk mindenkit Amerika Monacójában jövő hét csütörtökön.

 

 

 

 

 

FORMA1 2010 SEPANG - 2010.04.11. HRC - Maszim írta: Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Folytatódik IsTi menetelése!

A Nemzeti F1 Bajnokság mezőnye harmadik futamát futotta Malajziában, Sepangban. A pole pozíció Kazard kezébe került, mögötte Buksi és IsTi rajtolt. A negyedik rajtkockából Giorgo, az ötödikből pedig Ulvar indult. A rajtnál mindenki simán eljött, a kör végén IsTi hibázott, de végül visszahozta hátrányát, és ismét győzelmet aratott! Nem így Giorgio, aki végül nem tudott visszakapaszkodni. Stabil vezetéssel a második helyen végzett Buksi. A harmadik helyért Kazard, Aflac, Spike és Tony harcoltak, nem lehetett tudni, ki hol végez, végül négyük közül Tony zárt a dobogó legalsó fokán a McLarennel. Utána Kazard, Spike és Aflac zárt.Az élmezőny ismét kétkiállásos taktikával indult, csupán néhányan, például metosz - Williams keresték fel egyszer a szerelőiket a futam közben. A leggyorsabb kört is IsTi futotta, egy 1.31.5-ös körrel. Két újonc, Inferno és Martin is teljesítette a távot, a 11. és a 12. helyen zárva, értékes tapasztalatokkal gazdagodva. A közvetítést ismét Petneházi Zoltán - Bedy bonyolította le, az előző futamokhoz méltóan kiváló színvonalú adást láthattak a nézők, akik lemaradtak róla, érdemes visszanézni a KlubTV-ben! A következő futam egy hét múlva, április 18-án lesz a sanghaji pályán, remélhetőleg hasonló színvonalú futammal, és közvetítéssel. Várunk minden jogsival rendelkező versenyzőt futamon, akinek pedig nincs jogsija, megszerezheti szerdán 19:00-tól szerveren.!

 

Junior Bajnokság 2010 Tiaida 2010.04.05. HRC - Maszim

Roós András győzelem a második Junior futamon!

Juniorok küzdelmével kezdődött és a szeniorok ádáz csatájával zárult a Junior bajnoki 2. futama Tiaidában. A dobogóra morfi mögé Norbi és Spike állhatott!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő

INDYCAR 2010 St. Petersburg 2010.04.01. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOODOO A MÁGUS!

Taktikai küzdelemben és gyönyörű előzésekben gazdag versenyt láthattak a nézők a MaSzim IndyCar sorozat második St. Petersburgi futamán. A qualifikáción A Dale Coyne Racing csapat aratott, így az első rajtkockából Nagy Zsolt - Zsolteee, míg mellőle csapatársa Molnár Dániel - Danikosz indult. Zsolteee fantasztikusan pontosan rajtolt, és az első kanyart egyértelműen uralva, indította meg a 66 körös kígyózást a St.Petersburgi utcákon, illetve a repülőtér aszfaltján. Végül Borbély Attila - Voodoo egy kerékcserés taktikával meglepve versenytársait és a nézőket 15 másodperces előnnyel nyert az Őt követő Pongrácz Tamás - Tommy78 előtt, aki ezzel a teljesítménnyel 80 ponttal vezeti a tabellát. Harmadik helyen Rigó Péter - Ginger17 ért célba, rutinos vezetéssel szlalomozva a pályán a fiatalok között. A mezőny szó szerint az első körtől az utolsóig harcolt. Drámák szép számmal történtek, Danikosz kiesett, Zsolteee tankja sajnálatosan, mint egy jó pezsgő szárazra fogyott, így feladásra kényszerült. Baski Dávid - Ulvar az utolsó körökben esett le a dobogóról, nem kis izgalmakat okozva a pályán. Balogh Sándor - Sanya sajnos korán feladásra kényszerült illetve a nagy öregek közül Papp Nándor - Dietrich is sorsára jutott. Reméljük a következő futamon több szerencséjük lesz és rutinjukkal ismét aratni tudnak. A verseny embere címet a stábtól (morfi, metosz) Nagy Zsolt - Zsolteee kapta! Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek! Az első körök és a rajt a társaság nagy részének gyönyörűen sikerültek és a verseny megfelelő képet mutatott. A következő futam két hét múlva 2010.04.15-én csütörtökön lesz! Jó felkészülést! Kellemes Húsvétot!

 

 

 

 

 

FORMA1 2010 Melbourne - 2010.03.28. HRC - Maszim írta: Tony
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Button után szabadon, a címvédő a szimulátor F1-ben is nyer!

IsTi Melbourne Bajnoka 2010-ben.

BefejezŐdött a Nemzeti Forma1 Bajnokság második Nagydíja, az Ausztrál Nagydíj Melbourne-ben. Gratulálunk a célba érőknek! A versenyzők ismét nagy létszámban voltak jelen. Az első helyet Béry István - IsTi szerezte meg az időmérőn, egy igen gyors, 1:22-es időt autózva. Mögüle Tony, Buksi, Spike és Giorgio vágott neki a 46 körös futamnak. A rajtnál kisebb kavalkád után megcsúszás nélkül húzott el az élmezőny, Buksi hamar átvette a vezetést IsTitől, ám pár körrel később technikai hiba miatt feladta a futamot. Az élmezőnyben nagyobb változás ezután nem történt, a célig megmaradt az IsTi-Tony-Metosz sorrend. Metosz után Kazard futott be a 4. helyen. Mögötte Tom, Gadfly és Ulvar harcoltak egymással, végül ebben a sorrendben értek célba. A futam egyik nagy vesztese Spike, aki Ferrarijával végül a 8. helyen zárt. Őt Giorgio követte. A mezőny többsége kétkiállásos taktikát választott. A futam leggyorsabb körét IsTi futotta, ezzel mesterhármast aratott az este. A leglátványosabb pillanat talán Aflac felrepülése volt a futam elején, ettől sok szemtanú pilótának leesett az álla. A Man of the Race címet a kommentátorok, Bedy és Genyó a Renault-pilótának, Tomnak ítélték, aki stabil versenyzéssel az ötödik helyen zárt. A következő futam Malajzia egy hét múlva, április 4-én 18 órától, remélhetőleg hasonlóan magas létszámmal, és színvonallal. A verseny a KlubTV-n élőben lesz látható!

 

INDYCAR 2010 SAO PAULO - 2010.01.25. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉVADNYITÓ INYDCARBAN! MINDEN BAJNOKI DÜBÖRÖG!

Molnár Dániel Danikosz győzelmével kezdte meg az évadot a Maszim Indycar Sorozat Sao Pauloban. Az első sorból Nagy Zsolt - Zsolteee és Rigó Péter - Ginger17 indult, mögöttük még 26 pilóta rajtól el az 50 körös viadalon. A rajtot tömegbaleset mentesen sikerült a versenyzőknek teljesíteni és iszonyatosan izgalmas versenyt élhettek át a nézők az első körtől az utolsóig. Zsolteee hibázott a rajtnál és áthajtásos büntetést kapott, így a verseny Ginger17, Pongrácz Tamás - Tommy78 és Danikosz ütközetét hozta a dobogón a verseny 80%-ig. Ginger és Danikosz is többször helyet cserélt az élen, de nem tudták egymást leszakítani, Ginger technikai okok miatt ütközött Tommy78-al és Danikosz a verseny végére meg tudott lógni és megnyerte a futamot. Végül Tommy ért második helyen célba, míg a gyönyörű felzárkózást teljesítő Zsolteee megcsípte a dobogó alsó fokát. A mezőnyben is folyamatos volt a csata, Kormos Géza - Gstyle igazi street specialistához méltón óriási fejtöréseket okozott az ellenfeleknek a pályán, hihetetlenül technikásan kezelve autóját. A futamról készült közvetítést a további részletek kedvéért érdemes megtekinteni, megéri! Nem akármilyen futammal indított az indycar 2010-ben. Ezúton is gratulálunk a résztvevőknek. Kiemelve a Bazsot, Rudast, finisert és Pumbát akik ma debütáltak a sorozatban mint rookie-k, megnyitva a 2010-es kezdők bajnokságát. A MAN OF THE RACE a verseny embere címet Molnár Dávid kapta, aki windows telepítésből 1 perccel futam előtt érkezett és a 28 rajtkockából a 4. helyre jött fel, nem akármilyen fantasztikus teljesítménnyel. A következő futam a bolondos napon 2010.04.01-én csütörtökön lesz. Várunk mindenkit újra a pályán és a SSTV képernyő előtt! Most vasárnap Melbourne-ből jelentkezik a NF1B Bedy és Genyó kommentálásával a KlubTV-n! Gyertek!

 

 

 

 

 

 

Junior Bajnokság 2010 Tsukuba 2010.03.22. HRC - Maszim

Danikosz - a tökéletes évadnyitás!

Danikosz - Molnár Dániel, sanya - Balogh Sándor és Tommy78 - Pongrácz Tamás dobogó a 2010-es Junior évadnyitó futamon!

Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő

Szenior Kupa 2010 2010.03.21. HRC - Maszim

Tommy78 Fangio nyomdokain!

Bodzzza és metosz csatája a dobogó fokain az utolsó pillanatig. Pongrácz Tamás - Tommy78 a tavalyi bajnok másodpercekkel nyert.

Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

FORMA1 2010 Bahrain - 2010.03.14. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megkezdődött az F1 évad!

Hatalmas nevek jöttek össze a csapatban és ennek megfelelően izgalmas csata dúlt az elejétől a végéig a pályán. Béry István - a tavalyi bajnok - technikai gondok miatt már a verseny elején feladásra kényszerült, ennek ellenére bőven maradtak a mezőnyben bajnokok. KisKimi Bárdi Gergő az Atlantic évad után F1-ben is bizonyított, hiszen Zsolteee - Nagy Zsolt mögött a második lett a futamon. Zsolteee nagyon szép és hibátlan teljesítménnyel megérdemelten nyerte meg a futamot. Végül a dobogó legalsó fokára Tony - Paár István Antal állhatott a tavalyi NF1B sikereket tovább bővítve. A futamot Bedy és Ginger közvetítésében mindenképpen érdemes megtekinteni, nem lehet leírni a történteket. A kezdeti technikai gondoktól, a végül a pilótáknak köszönhetően, nem akár milyen színvonalú szimulátor versenyig.

A következő futam a MaSzim a Junior szakosztály szervezésében Tsukuba-i futam lesz Formula Nippon autókkal, amit Bedy és metosz kommentálásával élvezhettek végig 03.22-én hétfőn. Majd a IndyCar sorozat jelentkezik Sao Paulo-ból 03.25-én csütörtökön, Pongrácz Tamás által számunkra elkészített vadi új színhelyről, morfi és metosz TV-s közreműködésével! Majd 03.28-án vasárnap F1 megacsatát láthatjátok Melbourne-ből Bedy és Genyó kommentálásában.

 

 

 

 

 

 

 

REPLAY 1991 ADELEIDE - 2010.02.25. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Véget ért az F1 1991 újrajátszás!

Kezdődik az évad!

Az utolsó futam nem okozott meglepetéseket. Béry István - IsTi már bajnokként is hozta a győzelmet míg a bajnokságban második helyen végző Pongrácz Tamás a futamon is szintén második lett. Az őket követő Rigó Péter - Ginger17 harmadik helyét már Suzukában biztosította. Így nem volt már kiadó hely az ucsó futamra a dobogón. Ellenben a 4. 5. 6. helyért ádáz csata zajlott a pályán. Nagy Árpád - Spike, Leitner Norbi - Norbi és Kormos Géza - Gstyle, óriási csatában volt az előkelő 4. helyért. A futamban mindhárom pilóta kihozta magából a maximumot .Spike részéről sérülés miatt már így is hősies volt, hogy részt vett a futamon, Gstyle végig az élmezőnyben versenyzett, míg a végén Norbi volt aki a 4. helyet megkaparintotta. Méghozzá az utolsó helyre visszaesve és onnan újra visszaküzdve magát a dobogóra. A MEN OF THE RACE címet pedig Gstyle zsebelte be a hatalmas csatáért, Tonyval, Gingerrel, Tommy78-al és Spikkal. Nagy Zsolt - Zsolteee technikai okok miatt a második helyről a futam feladására kényszerült, pedig a qualin hozta IsTi és Tommy után a harmadik rajtkockát. Érdemes megnézni a futamról készült közvetítést.

Összességében izgalmakban gazdag évadot zárt az F1 1991Replay Bajnoki de F1Replay széria két évre búcsúzik, hiszen a 2010/11 téli - évadok közti - átvezető szakaszra, újra az IndyCar szakosztály biztosít különleges kikapcsolódást és csemegékben gazdag sorozatot. .

 

 

 

 

 

 

 

ATLANTIC ALL TIME Miami 2010.02.22. HRC - Maszim

Báldi Gergő még a végén is bizonyít!

Norbi az utolsó körben hibázott, KisKimi hozta az utolsó futamot. Balogh Sándor - sanya dobogózott! .

-Statisztika: AtlanticAll '09-10''

TV Közvetítés

SZENIOR 2010 DAYTONA'250 - 2010.02.21. HRC - Maszim
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pavlovics Zoltán Daytona'250, 2010-es Bajnoka!

Iszonyatos csata és tömeg jellemezte a Szenior bajnokság Daytona'500-at szimuláló futamát. A HRC kitűnősége Pavlovics Zoltán - Zolee145 szeniorhoz méltón higgadtan mégis hatalmas csatában tudott nyerni, Rigó Péter - Ginger17 előtt. Köztük a különbség 5 ezred volt a célban. Bár a verseny elejét sárgák tarkították a végére rendesen beindult a mezőny és sárgát már csak az utolsó körökben kaptak, midőn 3 kör alatt félelmetesen sok helycsere mellett, 12 még azonos körben versenyző 7 másodpercen belül ért a célba. Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a futamról készült közvetítést amit a SSTV-n láthattok. Szenior bajnokság a jelentől, (Daytona'24, Daytona'500) elkanyarodva egy hatalmas ugrással újra Európába költözik, hogy 1955-ös F1 évad Monzai futamát felelevenítse, utána viszont egy újabb csemege várja az indycar rajongókat egy retronap keretében. Érdemes 30 felett a bajnokiban részt venni. Díjazás, érem és oklevél az novemberi díjátadón mogyoródon, melyről a pilóta fórum 'találkozók 2010-es évadban' témájában informálódhattok.

Holnap Búcsúztatjuk az ATLANTIC bajnokságot! Erre az eseményre várunk mindenkit szeretettel, olyanokat is akiknek nincs jogsijuk. Hatalmas búcsú futam lesz, bajnokokkal a mezőnyben!

REPLAY 1991 SUZUKA - 2010.02.18. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi Nemzeti Forma1 2009 Bajnoki címét bearanyozva Replay 91-ben is győzni tudott!

Az utolsó futam előtt sikerült Béry Istvánnak - IsTinek biztosítani a bajnoki címet Pongrácz Tamás - Tommy78 előtt. Bár köztük a különbség csak 25 pont, ennek ellenére is meg van a matematikai győzelem hiszen IsTi több futam győzelmével pontazonosság esetén is Bajnok. Óriási drámák jellemezték a Suzuka-i Replay futamot. Balogh Sándor - Sanya, videókártyája a rajt pillanatában feladta a versenyt így a félelmetesen gyors, ám de szerencsével egyáltalán nem rendelkező Tyrrell pilóta a rajt után feladására kényszerült. Így bajnoki cím megszerzésében csapattársa Tommy78 egyedül maradt a pályán. A dobogó összes pozíciója elkelt, hiszen a harmadik fokra most már biztosan Rigó Péter - Ginger17 állhat fel a novemberi díjkiosztón. A TV stábtól a versenyen a MEN OF THE RACE címet Nagy Árpád - Spike kapta meg. A következő bajnoki futam Adeleide, jövő hét csütörtökön.

A következő egyesületi futam most hétvégén a DAYTONA'250 lesz, Vasárnap 20.00 órás kezdettel, amire mindenkit szeretettel várunk. Holnap este pénteken még van lehetőség részvételi engedélyt szerezni 20.00-tól.

Az Atlantic sorozatot is búcsúztatjuk midőn Miamiban 2010.02.22-én 22.00-tól az egyesület történetében az utolsó Atlantic futamára kerül sor. Melyre mindenkit várunk szeretettel! Petneházi Zoltán - Bedy szakosztálya a 2009/10 év során 25 futamot játszott le, melyeken egyértelműen Báldi Gergő KisKimi volt a legjobb pilóta és megérdemelten lett 2X bajnoka a szériának. Gergővel a 2010-es évadban Forma1-ben is találkozhatnak majd a pilóták és a nézők. Természetesen a Junior szakosztály sem állítja le a munkát, és jövőre a japán formula bajnokság NIPPON sorozatát szimulálja, várjuk a fiatalokat de az időseket is erre a nagyszerű moddal történő bajnokira, ezzel kapcsolatosan a napokban lehet majd olvasni a fórum bajnokság témájában. Itt szintén a hétvégén beindul az IndyCar 2010-es szezon jelentkezés!

 

 

 

 

 

 

 

REPLAY 1991 Estoril - 2010.02.11. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi menetel tovább előre!

Estorilba látogatott a Replay 1991 bajnokság mezőnye. A bajnokságban a győzelemre már csak Pongrácz Tamásnak - Tommy78 és Béry Istvánnak - IsTi van lehetősége a győzelemre. IsTi 1.13.998-as űridővel foglalta el a pole-t Retkes Péter - RPeti többszörös rally bajnok előtt. Meglepetésre Tommy78 csak a harmadik helyről indult a futamon. A rajtnál kilőve mind Peti mind Tamás megelőzte Istit és az első körök hármuk hatalmas csatáját hozta. Végül IsTi meg tudott lógni, de az izgalmak folyamatosak voltak a pályán. Mind a 2,3 helyen mind a 4,5 helyen az egész verseny során pár tized volt a különbség. Utóbbi csatát a ferrarit terelgető Rigő Péter Ginger17 vívta a McLarenes Paár István Antal - Tony és Leitner Norbi - Norbival szemben. A verseny vége igazi drámákat tartogatott midőn, Retkes Péter féke adta fel a versenyt majd Tommy78 üzemanyaga fogyott ki az utolsó körben. Mivel a versenyben nagyon szép teljesítményt nyújtva esett ki Peti, így megkapta a MEN OF THE RACE címet a kommentátoroktól. Érdemes megnézni a futamot. A következő futam a jövő héten Suzukában lesz 2010.02.18-án. Várunk mindenkit a pályán illetve a TV képernyő előtt.

ATLANTIC ALL TIME Houston 2010.02.08. HRC - Maszim

Leitner Norbi győzelem !

Danikosz kiesett, dráma a futamon, Kiskimi a bajnoki címvédés kapujában.

-Statisztika: AtlanticAll '09-10''

TV Közvetítés

REPLAY 1991 SPA - 2010.02.04. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi átvette a vezetést 91-ben!

Óriási csatának lehettek szemtanúi a KlubTV esti adását követő nézőknek. Már a technikai előkészületek is ádáz csatát jelentettek, hiszen Bedy világrekord ütemben helyezte vissza az XP-jét, hogy egyáltalán adás lehessen ma. Ennek ellenére maga az adás tökéletesre sikeredett és teljesen akadás mentesen élvezhettük végig a gigászi csatát Pongrácz Tamás Tommy78 és Béry István - IsTi között. IsTi már a qualin megmutatta milyen sebességre képes a pályán, Tommy viszont igazi szenior bajnoknak megfelelően higgadtan rajtolva átvette a vezetést. Ami ezután következett leírhatatlan és csak annyit mondhatok, meg kell nézni az adást. Többször helyet cserélve végül IsTi nyerte a futamot, de gyakorlatilag a bajnoki továbbra is teljesen nyitott maradt hiszen 4 pont csak a különbség köztük és 3 futam van még hátra. A dobogó harmadik fokára Rigó Péter - Ginger17 állhatott. A következő futam jövő hét csütörtökön Estorilban lesz. Várunk mindenkit a klubTV képernyője elég illetve a pilótákat a pályán. A hajrá hatalmas izgalmakat ígér. !

SZENIOR 2010 DAYTONA'24 - 2010.01.31. HRC - Maszim
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metosz Daytona'24 bajnoka!

Megindult a 2010-es Szimulátor szezon a MaSzimon. Az első versennyel az öregek kezdtek Daytonában, szimulálva a szintén a hétvégén zajló Daytona24 órát. A versenyt Rigó Péter az IndyCar szakosztály vezető készítette elő és vezényelte le! Érdekesség, hogy a következő futam szintén Daytonában lesz, csak az már csak az ovál pályán a híres neves Daytona'500 szimulálásaként Molnár Dániel - Danikosz és Kovács Gábor Gerrard szervezésében. Mivel a futam nyitott lesz, nagy érdeklődésre számítunk! Az első tesztfutam most pénteken, 2010.02.05-én 20.00-kor lesz! Részletek a fórumon. Na de visszatérve magához a Daytona'24h futamhoz, a versenyben leggyorsabb kört futó pilóta Baski Dávid volt. Metosz nyert, nagyon stabil és megfontolt vezetéssel. A Target Chip Ganassi Racing a tavalyi bajnok Pongrácz Tamás és Terényi Krisztián ma elvárás felett teljesített és 2.,4. helyen hozta be a verdát!

REPLAY 1991 SPA - 2010.01.28. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi SPA-ban is verhetetlen!

Megindult a 2010-es szezon a MaSzimon. Az első versennyel az öregek kezdtek Daytonában, szimulálva a szintén a hétvégén zajló Daytona24 órát. A versenyt Rigó Péter az IndyCar szakosztály vezető készítette elő és vezényelte le! Érdekesség, hogy a következő futam szintén Daytonában lesz, csak az már csak az ovál pályán a híres neves Daytona'500 szimulálásaként Molnár Dániel - Danikosz és Kovács Gábor Gerrard szervezésében. Mivel a futam nyitott lesz, nagy érdeklődésre számítunk! Az első tesztfutam most pénteken, 2010.02.05-én Pénteken 20.00-kor lesz! Részletek a fórumon. Na de visszatérve magához a Daytona'24h futamhoz, a versenyben leggyorsabb kört futó pilóta Baski Dávid volt. Metosz nyert, nagyon stabil és megfontolt vezetéssel. Nagy meglepetésre a Target Chip Ganassi Racing a tavalyi bajnok Pongrácz Tamás és Terényi Krisztián ma elvárás alatt teljesített, köszönhetően első sorban a 1991Replayben nyújtott magas teljesítményüknek. !

ATLANTIC ALL TIME TROIS RIVIERES 2010.01.25. HRC - Maszim

KisKimi győzelem !

KisKimi Danikosz előtt végzett! Két futammal a vége előtt eldőlni látszik a bajnokság.

-Statisztika: AtlanticAll '09-10''

TV Közvetítés

REPLAY 1991 Hungaroring - 2010.01.21. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi győzelem a Hungaroringen!

Iszonyatosan nagy csata zajlott a 1991-es Replay bajnoki mogyoródi futamán a pilóták között. Bár a pálya szinte semmi esélyt nem ad az előzésre, még is bővelkedtünk tiszta kemény előzésekben a futamon. A pole pozicióból Pongrácz Tamás Tommy78 indulhatott aki a 1.14-es álomhatárt megdöntve 1.13.9-es idővel foglalta el az első rajtkockát. A futamon a rajtot is nagyon szépen elkapta és az első körökben vezetett a McLarenes ifjú titán Paár István Antal - Tony előtt. Végül Tony nem bírta már a terhet és beszúrta Tommy78 mellé a kocsit melynek következtében megpördültek mindketten, ezt kihasználva Spike és IsTi elhúzott. Tony nagyon lovagiasan visszaengedte Tommy-t, de az éllovasok ekkorra már nagyon nagy előnyre tettek szert. Spike kicsit hibázott, amit Béry István - IsTi kihasznált és átvette a vezetést, amit az utolsó körig megtartva megnyerte a futamot. Az utolsó körökben a lekörözések közben az akkora már Tommyt megelőző Tony hibázott és végül Tommy léphetett a dobogó második fokára. Negyedik végül Spike lett, míg az ötödik helyen a MEN OF THE RACE címet a TV stábtól elnyerő Szőllősi László Knife érkezett. A bajnokiban harmadik helyezett Rigó Péter végig technikai gondokkal küzdött és csak a nyolcadik helyen végzett a futamon, de körözés nélkül! A verseny újonca Miski Béla DaM teljesítette a távot! A következő futam SPA a jövő hét csütörtökön. 2010.01.28-án. Várunk mindenkit szeretettel a klubTV képernyője előtt illetve a pilótákat a pályán. .

REPLAY 1991 Hockenheim - 2010.01.14. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

Dráma minden fékponton!

Óriási csata és nagyon sok dráma jellemezte az 1991 Replay bajnokság 7. hockenheim-i futamát. Az élről a bajnokságban vezető Pongrácz Tamás - Tommy78 indulhatott míg mögüle Baski Dávid - Ulvar, és a McLarenes Paár István Antal - Tony és Leitner Norbi - Norbi indult az 1,2 sorból. Az beállítási különbségeknek köszönhetően Ulvar Tony és Norbi az első fékponton meg tudta előzni a Tommy78-at aki balesetbe keveredve csak a 8. helyről folytatta a futamot. A verseny nagyon stabil teljesítménnyel Ulvar vezette aki a leggyorsabb kört is teljesítette a futamon. A verseny a 29. körig zavartalanul zajlott, ekkor a fékek több pilótánál is feladták-elfogytak. Ez Ulvart is érintette, így Tony és Norbi beérte és a Minardi pilótának meg kellett elégedni a dobogó legalsó fokával. A verseny embere címet - Men of The Race - a TV stábtól Terényi Krisztián - Kopi kapta, aki félelmetes teljesítménnyel küzdött az első 10-ben, egészen az utolsó körig, ahol a gyenge technikának köszönhetően leégett a motorja. A következő futam a régi vonalvezetésű Hungaroringen lesz. Várunk mindenkit a képernyő elé illetve a pályán 2010.10.21-én.

ATLANTIC ALL TIME VANCOUVER 2010.01.11. HRC - Maszim

Brenor a toppon!

Brenor Vancouver bajnoka!

-Statisztika: AtlanticAll '09-10''

TV Közvetítés

REPLAY 1991 Silverstone - 2010.01.07. HRC - Maszim
Közvetítés
Jelentkezés
Csevegő
Statisztika
XML, VCR
 

 

 

 

 

 

 

 

IsTi beérte Tommy78-at!

Hatalmas csata jellemezte a 1991 Replay bajnokág 6. silverstoni futamát! A 2009-es Nemzeti F1 bajnok - Béry István már a qualifikáción megtört minden határt és 77 másodpercen belül teljesítette a Nordhampshire közelében épített aszfaltcsíkot. Az 91-es F1 évaddal azonos pályavezetésen zajlott a verseny. Azon a pályán amin még nem voltak sikánok lassítok és gyakorlatilag csak motorfékezéssel bármely kanyar teljesíthető volt. Ennek megfelelően óriási tempó és hatalmas szélárnyék hatás várta a pilótákat. A futamon végül IsTi nyerte Páar István Antal és Rigó Péter Ginger17 előtt. A verseny emberének - men of the race - a TV stáb Kormos Gézát Gstyle-t választotta, aki Gingerrel egyetemben kerékcsere nélkül teljesítette a távot. Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek! A következő futam a régi vonalvezetésű Hockenheim pályán lesz nem kis izgalmakat ígérve mind a pilóták mind a nézők számára. Várunk mindenkit!